Super poznasi de iulie-august 2004 (169)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
gata gagici plec. va pupez si sper sa fiti cuminti!
ne auzim de abia luni! sa aveti zile frumoase si insorite! 
speel spune:
Multumesc din suflet fetelor!!!!!
Am inchis eu calculatorul la 4 dimineata,in ro era 5.Abia atunci a lasat-o putin.Asta cu diureticele n-am stiut-o,i-am spus si oricum merge la doctor astazi.Oricum o sa cumpere si diuretice si niscai calmante sa nu mai aibe surprize.A si dormit cit a fost Serban la scoala.
Olivia,mama e cardiaca ,are si arterita si inca un cirnat de boli.Problema insa e ca sa fii batran si bolnav in Ro este o tragedie.Eu sunt in Germania,Sora-mea e in Bucuresti si ea e numai cu Serban.Poate daca eram macar una din noi fetele cu ea,ai era mai usor.de asta Serban a vrut sa se intoarca la ea!Pentru ca o iubeste foarte mult si ai e mila de ea ca e bolnava si singura!
szivarvany spune:
Roxanaz - distractieee !
DanaSpeel - 

Fetili, mai am oleac` si merg catacashi cum se zice pe la noi, adica spre casa ![]()
O seara faina si o zi misto la schimbu`3 ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Roxi, distractie la maxim !!
Si vreme frumoasa sa fie !
Io mi-s deja acasa .. am terminat cu firma pe ziua de azi, ca mi-a ajuns !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
neata
daria, am scris un mesaj ieri ca numai atat am putut (deh, creierul, oboseala) si cred ca nici azi nu stau mai bine...m-o pus sefu' cel mare sa fac niste cacaturi de formulare, unul dupa altul si e atat de chisat, unul din ele a trebuits a-l fac de 6 ori si inca nu l-ams scos "pe piata" asa ca nu stiu daca n-o sa-l mai modific de nspe ori...eh, macar mi-o facut complimente ca engleza, alea, alea...cum continui sa-l uimesc in fiece zi...sa zic drept, preferam sa ma lase inpace decat sa-mi faca complimente, da, na.
in rest, toate bune si frumoase, dimineata cand am auzit alarma de la telefon imi venea sa-l izbesc de toti peretii, da' m-am calmat repejor.
pupi e dragalas rau, aseara i-am dat paste cu sos de rosii si dupa aia si-a facut tati cu pui si pesto pt la munca azi. micu s-a invartit prin bucatarie pana a capatat si el si sa-l vezi cu ce pofta manca...am sa pun poze
philip
&andreea
copilasi dragalasi
leeloo2004 spune:
fetelor, in curind ma indrept si eu spre casa - va pup (Roxi drum bun si petrecere frumoasa cu toata familia!) si ne auzim vineri ca eu miine sunt la filmari.
Pupici
!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Doamna Bibi spune:
Salutare fetele,
mai greu asa cu scrisul...dar nu v-am uitat
Sunt foarte ocupata la servici,nici nu pot sta mai mult peste program si atunci trag tare sa termin, am o groaza de treaba,zici ca nu se mai termina odata.
In rest binisor,Bogdan ma stoarce si de ultima picatura de energie pe care o mai am, este super speedy gonzalez, super road runner...ce sa mai... super truper!
Duminica m-am intalnit cu Nicole si cu moata,dar ce am avut 2 secunde sa stam de vorba???? nuuu, ca Bogdan trebuia sa se catere peste tot,pe topogane....mai am mai vazut copii si eu in parc,dar macar 1 minut tot stateau si ei intr-un loc, asta mic nuuu nene
.
Am scapat de tuse,am scapat de muci,acum totul e bine.
Va pup pe toate. Mamici si pitici.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
mitzura spune:
Fetele, urgent!
Tudor a facut un caca foarte inchis la culoare. Visiniu!
Credeti ca ar putea fi de la smecta?
alice2004 spune:
Mitzule, io una nu stiu ce sa spun ... nu scrie pe prospect la efecte secundare ?
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
mitzura spune:
Mai, nu stiu, ma duc sa citesc prospectul...am sunat si doctorul si mi-a zis sa-i fac maine un examen copro. dar pana maine innebunesc...daca are ceva nasol?!.
Olivia, poate stii tu...El e vesel si zburdalnic ca de obicei, nu cred ca il doare burtica, ca ar da semne. Azi a avut doar trei scaune, toate moi, doar asta ultimul a fost inchis la culoare si nu era asa moale.
Si n-a mancat nimic care sa dea culoarea asta.
Uite acum am citit pe prospect, zice ca nu coloreaza scaunul.