Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata gagici plec. va pupez si sper sa fiti cuminti!
ne auzim de abia luni! sa aveti zile frumoase si insorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumesc din suflet fetelor!!!!!
Am inchis eu calculatorul la 4 dimineata,in ro era 5.Abia atunci a lasat-o putin.Asta cu diureticele n-am stiut-o,i-am spus si oricum merge la doctor astazi.Oricum o sa cumpere si diuretice si niscai calmante sa nu mai aibe surprize.A si dormit cit a fost Serban la scoala.

Olivia,mama e cardiaca ,are si arterita si inca un cirnat de boli.Problema insa e ca sa fii batran si bolnav in Ro este o tragedie.Eu sunt in Germania,Sora-mea e in Bucuresti si ea e numai cu Serban.Poate daca eram macar una din noi fetele cu ea,ai era mai usor.de asta Serban a vrut sa se intoarca la ea!Pentru ca o iubeste foarte mult si ai e mila de ea ca e bolnava si singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxanaz - distractieee !
DanaSpeel -

Fetili, mai am oleac` si merg catacashi cum se zice pe la noi, adica spre casa

O seara faina si o zi misto la schimbu`3 !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, distractie la maxim !! Si vreme frumoasa sa fie !
Io mi-s deja acasa .. am terminat cu firma pe ziua de azi, ca mi-a ajuns !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
daria, am scris un mesaj ieri ca numai atat am putut (deh, creierul, oboseala) si cred ca nici azi nu stau mai bine...m-o pus sefu' cel mare sa fac niste cacaturi de formulare, unul dupa altul si e atat de chisat, unul din ele a trebuits a-l fac de 6 ori si inca nu l-ams scos "pe piata" asa ca nu stiu daca n-o sa-l mai modific de nspe ori...eh, macar mi-o facut complimente ca engleza, alea, alea...cum continui sa-l uimesc in fiece zi...sa zic drept, preferam sa ma lase inpace decat sa-mi faca complimente, da, na.
in rest, toate bune si frumoase, dimineata cand am auzit alarma de la telefon imi venea sa-l izbesc de toti peretii, da' m-am calmat repejor.
pupi e dragalas rau, aseara i-am dat paste cu sos de rosii si dupa aia si-a facut tati cu pui si pesto pt la munca azi. micu s-a invartit prin bucatarie pana a capatat si el si sa-l vezi cu ce pofta manca...am sa pun poze

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

fetelor, in curind ma indrept si eu spre casa - va pup (Roxi drum bun si petrecere frumoasa cu toata familia!) si ne auzim vineri ca eu miine sunt la filmari.
Pupici !

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Salutare fetele,
mai greu asa cu scrisul...dar nu v-am uitat
Sunt foarte ocupata la servici,nici nu pot sta mai mult peste program si atunci trag tare sa termin, am o groaza de treaba,zici ca nu se mai termina odata.
In rest binisor,Bogdan ma stoarce si de ultima picatura de energie pe care o mai am, este super speedy gonzalez, super road runner...ce sa mai... super truper!
Duminica m-am intalnit cu Nicole si cu moata,dar ce am avut 2 secunde sa stam de vorba???? nuuu, ca Bogdan trebuia sa se catere peste tot,pe topogane....mai am mai vazut copii si eu in parc,dar macar 1 minut tot stateau si ei intr-un loc, asta mic nuuu nene .
Am scapat de tuse,am scapat de muci,acum totul e bine.

Va pup pe toate. Mamici si pitici.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetele, urgent!

Tudor a facut un caca foarte inchis la culoare. Visiniu!
Credeti ca ar putea fi de la smecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, io una nu stiu ce sa spun ... nu scrie pe prospect la efecte secundare ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai, nu stiu, ma duc sa citesc prospectul...am sunat si doctorul si mi-a zis sa-i fac maine un examen copro. dar pana maine innebunesc...daca are ceva nasol?!.

Olivia, poate stii tu...El e vesel si zburdalnic ca de obicei, nu cred ca il doare burtica, ca ar da semne. Azi a avut doar trei scaune, toate moi, doar asta ultimul a fost inchis la culoare si nu era asa moale.

Si n-a mancat nimic care sa dea culoarea asta.

Uite acum am citit pe prospect, zice ca nu coloreaza scaunul.

Mergi la inceput