Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

"NEATA
Adela in primul rind eu nu i-as fi dat Smecta...In al doilea rind...Tudor nu are ceea ce se numeste diaree...si daca are este una medie (adica f usoara). Daca este virala...ma mir ca nu si vomita...daca este bacteriana ar trebui sa aiba diaree insotita de crampe si uneori si putin singe in scaun. Eu cred ...evident este doar o parere..ca este doar o etapa trecatoare...
Cind zici inchis la culoare..este verde inchis sau negru? Negru perfect apare doar in caz de melena....verde inchis poate fi de la faptul ca tranzitul a fost rapid si secretia biliara nu a avut timp sa-si schimbe pigmentii de la verde la maro...
Si poate ca ar fi bine sa iei in calcul si prezenta posibila a Giardiei...
revin

editez ca sa nu mai scriu alt mesaj..
Roxi drum bun si petrecere frumoasa barbatilor!
Nicole cum sinteti?
carmen ma bucur ca sinteti mai bine....si eu cobor la nivelul lui si-i explic...uneori il imobilizez si-l fortez sa se uite in ochiii mei...uneori doar ma uit mai urit la el si tace ,daca plingea fara motiv
Ioana...super faza cu trasul de par!
Alice vazut Gizmo...imi place poza cu floricica..a venit primavara la voi!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, Tudor nu vomita si are o stare generala buna. Nu are nici crampe, nici macar cand face caca, se vede ca nu se chinuie.

Smecta i-am dat juma de pliculet aseara, jumate azi la amiaza, cand a facut din nou un scaun cu mucilagiu si foarte urat mirositor.

Iar asta inchis, nu e verde inchis, e mai degraba visiniu-inchis, visiniu spre negru.

care ar putea fi cauzele acestui scaun? Oare parazitii pot sa dea astfel de scaun? Sau sa i se fi iritat colonul pana la sange? Ca asa zicea doctorul...Nu cred totusi, de la 6 scaune ieri si 3 azi.

Oricum maine ma duc si-i fac copro si poate ne lamurim. Mi-e teama insa de noaptea astea. In plus el tine foarte mult la laptele de seara, mai ales ca azi, cu regimul asta n-a prea mancat, asa ca ii e foame. Si eu stiu ca laptele, la starea asta digestiva cacacioasa nu e prea bun.

Olivia, scuze ca te innebunesc.

Mergi la inceput

NU ma inebunesti deloc!
In noaptea asta exclus lapticul!
Nu poate fi o culoare data de singe...cit crezi ca pot citeva scaune moi sa irite si sa produca singe in scaun...Stii ce puteai face? Efectiv sa-l sectionezi (scuze!)..si sa vezi daca nu cumva numai la exterior are culoarea asta! Ca sa te gindesti la un scaun hemoragic...eu zic ca-i prea mult!..Tudor acum era deja la spital!
In plus nu mi-ai spus ce amincat ieri si azi..orice mincarica inchisa la culoare poate schimba culoarea scaunului.
Dupa mine nu o sa iasa nimic la copro....Deci ori viral (deobicei rotavirus si trece singurica...nici smecta nu are nevoie)...ori paraziti (Giardia)..ori pur si simplu o tulburare temporara a tranzitului intestinal...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

OFFFFFFFFFFF, stai ca s-a lamurit misterul. A venit soacra-mea si cica a zis ca i-a dat o napolitana cu ciocolata. Daca poti sa-ti imaginezi, el era la regim, si ea i-a dat ciocolata. In fine....
Si cum avea stomacelul deranjat, nici n-a digerat-o ca lumea, de aia avea un aspect ciudat.
Offf, bine ca e asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Acum ne-am intors si noi de afara si am intrat oleaca aici sa vad ce mai face Tudor ... ma bucur ca s-a rezolvat, Mitzule, si ai descifrat de unde provenea "misterul" ! Pupici si sanatate voua acolo si o sa fie bine, ai sa vezi !
Olivia, si mie imi place poza cu floricica, special l-am trimis pe Andrei la tati sa il pozeze, eu am facut-o wallpaper la pisiu, chiar daca apar si io in ea, hehehe !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Adela ma bucur ca ai descifrat misterul....of,of..soacrele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Of, am si eu o problema cu Stefi, tot cu scaunul. Saraca este super constipata, plange cand face si face foarte tare. Si zau ca nu stiu de ce este constipata. Ea branza de vaci si orez nu mananca, mar si banana nu i-am mai dat de o saptamana. Bea foarte multe lichide (min. 250 + 500 ml de lapte), suc de portocale si para, struguri in fiecare zi, morcov fiert doar in bors (deci putin). In aceasta seara i-a dat sotul un pic de lactuloza (ii mai pun eu in ceaiul care il bea la noapte), dar oare de ce este atat de constipata

In plus, s-a luat lumina acasa (eu sunt inca la servici, Catalin este cu Stefi) si Stefi vroia sa atinga lumanarile, asa ca tati a culcat-o. Si cica a si adormit la 20:30.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!
eu am vazut abia acum ca mesajul scris de mine azi dupamasa nu a ajuns, am crezut ca l-am trimis, s-a luat curentul dar putin dupa ce am dat send....

acu, va pupez in bloc si va doresc o seara linistita, LMA sarbatoritilor , scuze ca am scapat zilele trecute pe Roxana, Felicia, si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup si eu trupa..pe apucate ca de cateva zile sunt numai pe afara cu bunica/bunicile...si cand vin ea are de scris mesaje eu la fel:) asa ca va trebui sa imi revendic unul din computerele pe care l-am imprumutat unui amic:).Lucasu doarme bine insa se trezeste si ma vrea inzona..apoi se culca la loc linistit...va trebui sa iau o doza de energie si sa il las sa imi duca dorul...
E atat de frumos afara ca intru seara tarziu in casa...avem aici o padurice si o batem de-a lungul si de-a latul...I-am luat deja sandalute lui Lucasu:))..fortez nota,poate conbving soarele sa stea.
scriu repede si ma duc s acitesc ce ati scris..
la multi ani sarbatoritilor

Mergi la inceput

Andrea nu intotdeauna se poate gasi o explicatie logica a constipatiei...din pacate... Stefi are zilnic scaun? Incearca mai multe cereale...si mazare, fasole....deci mai multe fibre...
Laura ....ce bine ca la voi a venit primavara! La noi...inutil sa va spun ca ploua....cica numai anul asta a fost asa

Mergi la inceput