Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Merci Olivia. Cred ca aici poate fi o problema, Stefi nu prea are fibre in meniu, nu mananca cereale, poate doar niste Cherios. Pentru maine are legume si ii voi pregati pentru dimineata iaurt cu musli.

Cica si noi vom avea o primavara ploioasa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
am reusit sa mai intru si eu...
dana - imi pare tare rau pentru mama ta, sper ca se simte bine acum. pupici multi de la noi.
daria - sunt inca nehotarata cu cresa. avem sambata sedinta cu parintii si sper sa ma lamuresc atunci ce si cum. este greu sa o rup pe alexandra de copiii cu care s-a obisnuit si de gradinita pe care deja o stie foarte bine. si tot sper ca o sa se schimbe ceva, ca o sa gaseasca personal de calitate si ca lucrurile se vor aranja intr-un final. sper sa nu astept degeaba... oricum intre timp am inceput sa merg si la alte gradinite si crese, sa vad care sunt optiunile.
gabi (leeloo) - voiam sa te intreb cat e un set de body-maieu la mothercare, ca noi i-am luat din cipru si au fost 12 lire un set de 7. aici cat sunt? multumesc
andreea (amironeanu) - si noi avem aceeasi problema. la noi se rezolva cu rosie cruda (ii si place). nu ma intreba de ce ca nu stiu.
nicole - pupici moatei! si mult curaj cu gradinita, o sa fie bine!
am fost azi in gradina botanica. a fost tare frumos, mandra mea a tzopait pe toate aleile, mi-a aratat florile si pasarile, s-a bucurat tare mult. si noi la fel... nu imi vine sa cred ce repede trece timpul, mai ieri eram cu caruciorul pe acolo si acum merge singurica pe langa noi.
am facut cateva poze si le-am pus aici:
http://community.webshots.com/photo/548403103/2111135430034520309lULnsb (albumul martie si aprilie)
pupici, noapte buna romania si o zi usoara schimbului 3!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Somn usor Romania!
Asa cum v-am promis pun cateva poze cu maimuta mea.Desi ca intotdeauna pozele vrabiutei vor eclipsa pe toate celelalte.Cu adevarat este o experta, si fotomodelul e unicat.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Liliana, am vazut-o pe grisinuta? eo scumpaaaaaaaaaa...ioi, nu am recunoscut-o,ce bine i-a mers acolo si e iubita...e mare si frumusica de numa' si are niste ochi..ioi ce scumpica e:) si ce bunica frumoasa!tare bine mi-au cazut pozele tale de acasa:) sa va traiasca grisinel) car eam vazut ca are si toti dintii nu mai zic de zambet...cand zici ca o aduci?

am vazut si pozele vrabiutei cu printesa mica..cred ca e o rasfatica si cu tati topit dupa ea...a mai remarcat cineva ca vrabiutei i s epotriveste la tanc nicknameul? la fel de delicata...
noate buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vin si eu cu poze, desi nu ma pot compara cu maiestria marcelei si cu gingasia adelutzei. noi, mai baietei asa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/detail?.dir=8489&.dnm=9862.jpg&.src=ph

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru ca sa mai zic ceva:
ce zici tu liliana ca nu rade dintoasa ta, am vazut-o in nu stiu cate poze razand. si e o ochioasa...
marcela, imi place cum ii sade vrabiutei cu basma, pupi n-ar sta...
alice, am uitat sa zic mai devreme ca te-ai cam ascuns in poze, te-am zarit eu dar asa cam in umbra. frumosi-frumosi ochisorii lui abastri, imi placea cum era asortat cu un tricou cu bleu!
daria, ce faci?
ps sa ma mentioenz ca eu tot o mai astept pe andreea banica pe aici...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Liliana maimutica ta are niste ochi superbi, si sunt multe poze in care ea rade tare frumos,asa ca....
Philip scumpelul tau este bronzat,ca are niste obrajiori tare frumosi?
Si pupam piutul de vrabiuta pus pe sotii, ca asa are fatza de smechera pusa tot timpul pe nazbatii.Si nu in ultimul rand cavalerul ce ofera flori in dar!!
sunt in zona revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata fetele,
Multumim de complimente.Asa este sunt multe poze in care rade, dar acestea sunt singurele din vreo 300 de poze primite.Si ochii negrii ai pustoaicei l-au bagat si pe tati in boala, si s-a indragostit lulea.
Laura, da s-a facut mare grisinuta...nici mie nu-mi vine sa cred.Si asa cred ca o sa am un soc cand o sa o vad.Dar abia astept , au mai ramas 37 de zile.Vedeti numar ca la armata AMR.De adus cred ca in iarna, inainte de sarbatorile de iarna, pana atunci vreau sa-i fac pasaport si sa-i iau viza mamei mele.Am sa-i transmit complimentul.Off topic, asta ca spuneai ca e frumoasa maica-mea.Toata viata mea am fost obsedata ca maica-mea a fost frumoasa si spuneam eu , a facut copii urati.Eu vorbeam de mine, ca ceilalti sunt super, mai ales baietii.De asta si evit de multe ori sa imi fac poze.Dar vorba aceea si frumoasa, si laptoasa si devreme acasa nu se poate, nu poti sa le ai pe toate.
Apropo Laurici frumoaso, dar voi sunteti tare ocupati...nu te mai prinde omul de loc pe YM.
Monica, pana in weekend nu sun acasa, dar sigur nu uit sa intreb cum se numeste aparatul respectiv.De fapt lamurirea o spun si pentru Olivia, e un fel de pulverizator, nu face zgomot, ca un fel de pistol si pulverizezi de 2-3 ori in gura. Mamei mele ii ajunge cam unul pe luna, dar ea are si multe momente bune, in care nu are nevoie de el.
Adela cum mai este Tudor?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, doamnelor, vazut pozele, mey da` ce-au crescut copiii vostri, si adeluta si pupi si lia. sunt fascinata de peisajele vazute... vrabiuto, lia arata foarte bine, de regula ei mai slabesc cind incep sa mearga la gradinita, dar la ea nu se observa acest lucru.
mitzule, ma bucur ca ai dezlegat misterul, din ce-am observat la ionut, scaunele la giardia nu-si schimba culoarea, apar alte simptoame, inapetenta este unul din ele...
andrea, pupam stefi, am avut si noi perioade dintr-astea, stii ca am mai discutat, acum deocmadata suntem in grafic, cite unul pe zi.
laura, cum e cu bunica la voi?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

NEATA!

M-am delectat si eu cu poze intr-o mica pauza, of, ce copii frumosi avem si mariiii!
Lia pui este o frumoasa si jumatate si tare poznasa
Iar dulcea de Adeluta (pe care nu am vazut-o de mult) este un copil vesel, se vede ca ii prieste.
Andreea, dar unde ati facut pozele, super peisajele si are dreptate Ioana, chiar ca este bronzat pe obrajori si pe varful nasucului.

Am fetita super curajoasa. S-a luat curentul aseara, dar nu s-a speriat de loc, dar a fost si tare cuminte, nu a mai alergat prin toata casa.

La noi ploua si e tare urat, dar va doresc o zi buna, buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput