Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
DanaSpeel - sanatate multa mamei tale !
Polux - vrem poze !
Roxanaz - meri cu lucru in Poiana sau ?
Marina - hat uelcam bec pe baricade !
Kim - cum mai este Luca cu tusea ?
Mitzura - Tudor e ok ? A papat orezu` ? Tu cum te simti ?
Vrabiutaaa - cum sta treaba la gradi ???
Carmenp - cum e Ilinca ?
LauraOprescu - felicitari pentru somnorici !
PhilipAndreea - pe unde ai chiulit ieri ???
AncaMaria - noi mai bem seara lapticiul ... tu ai o fetita mare, super !
Papadicu - cum esti ??? Speram ca sunteti bine toate 3 !

Restu` de mamici cu absente ??? Hellouuu !

O zi faina, insorita, tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata frumoaselor, scriu in fuga ca-s cu controale de la fisc pe cap, da` a venit unu tinerel si frumooos tare asa ca nu-i chiar o corvoada
noi suntem bine, ptiuuu, ptiuuu ca ma si impusc dac-o deoki, am inceput a minca mai bine da` a-nceput a cara si palme la toti, care cum ne prinde, hehehe, deja ne ferim cind vine spre noi. si inca o noutate, fiindca nu se poate face inteleasa a inceput a tipa si tipa frate de-ti joaca creerii`n cap...
marina, chiar asa, mai traiesti? ce-ti fac cupiii?
vazut pozici cu stef, daria si gizmo, frumushei cu totii.
rain, nici io nu cred ca-i de la imbracatu` subtire, s-ar fi lasat cu nas infundat si ceva muci, da`n mod sigur e-o viroza dupa parerea mea. sanatate moatei si celorlati cupilasi
madam spil, sanatate muulta mamei tale, au dat la tv de panarama asta cu medicamentele, ti se taie cind ii vezi batrini si suferinzi la rindurile alea, ufff...
gata, am fugit!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Vazut Gizmo motorizat !
Carmenp - ma bucur ca sunteti bine si papati si m-a distrat faza cu palmile. Io cu Giulia ne tragem de par. Ea ma trage pe mine si zbiara auuuu apoi o trag si io oleac` sa termine
Rain - cum e moatza mica ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehee, Carmen, ma bucur ca sinteti bine ... cit despre sunetele cu frecventa foarte inalta, cunoastem subiectul, io simt ca imi plesneste timpanul uneori cind il apuca pe Andrei tipatul ! Si afar mai e cum mai e, dar in casa zangane si geamurile !
Si palme, dah ... ne inscriem si la capitolul acesta ! Am observat ca nu merge sa il corectez asa cind face vreo nazbitie, ca imi returneaza palmuta urgent ! Asa ca il mai trag de par, ca la inaltimea mea nu ajunge sa ma traga si el, hehe !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Grasana la raport!
Azi nu va mai povestesc "chestii"...am fost in limite normale ieri...:)

Anca, nu e problema, am sa intreb si doctorul, zilele astea oricum trebuie sa mergem sa facem vaccin antivaricela. Sunt insa convinsa ca nu are nimic, nu vomita niciodata...pur si simplu...intotdeauna are cate ceva care o supara...Asa e ea, mai vomitacioasa.
Daria, pai nici Maria nu vomita la tanti Ioana, numa' cand suntem noi se manifesta, sa aiba cine sa stearga...

Si pe mine ma "iubeste" Maria in palmi cateodata...Ma ia pe nepregatite si-mi arde cate doua perechi de-mi muta falcile...:)
Gata, ma apuc si io sa fac niste masuratori, ca acusica vine weekendul!
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici care distractie? io la munca ma duc la poiana....ca altfle nu imi sta bine. am congres international, programul este de la 9 la 19 in fiecare zi, sambata de la 9 la 16. sper doar sa fie vremea ok sa se distreze baietii.
normal ca nu merge treaba cu palmele....imita tot! daca ma supara cu ceva Pat eu il iau de mana si ma uit in ochii lui si ii esplic....cateodata functioneaza. aaaa, si neaparat stau la nivelul lui, pe genunchi, nu in picioare ca sa nu il domin. (giiiz grea meserie!)

Mergi la inceput

Roxanaz - succes !!!
Si io cobor la nivelul Giuliei, de aia poate sa ma apuce de par, dar vad ca se cam lasa. Si cand o apuca maraiala ca vrea ceva, ii spun "cum o cheama pe mami?" si ea imi raspunde "mamiii" si atunci discutam ... altfel nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ufff...greu! Mi se face dor de ai mei cand nu sunt langa mine, mi se rupe inima de mila lor, batrani si bolnavi...
Insa asa ma cert cu mama cand ne intalnim ca prefer sa o vad mai rar si sa-mi fie dor decat sa ne intalnim si sa ne certam!...:)
Avem noi o relatie mai speciala...
Mai nou (ca o tine ca si Maria numa' in "chestii" sa ma albeasca pe mine de tot) si-a rupt coccisul...si i-a zis doctorul ca la varsta ei nu se mai repara fisura...

Intrasem sa intreb altceva si ma luai cu povestitul...
Liliana, cum se numeste aparatul ala pentru astm pe care il foloseste mama ta?!
Sau cineva care stie...Am un coleg care a facut crize destul de urate zilele trecute, salvare, nebunii...ia medicamente dar poate un aparat din ala l-ar ajuta....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, la nivelul lui Andrei si explicat ochi in ochi ce si cum, da, ma pocneste risul cind trebuie sa fiu serioasa, ca ma uit la el ce fetzica face, cum ma asculta si apoi face tot cum vrea el ! Uneori insa mai merge si la noi chestia cu ascultatul ... mai nou, cum intra vreunul din noi la baie, vine si el imediat, rupe din hirtia igienica bucatele si le arunca in vasul de toaleta ... ridica si capacul, daca acesta este lasat ! Si intra si singur la baie, daca gaseste usa deshisa (de obicei sta incuiata cu cheia de cind cu incursiunile astea !). Aaaa, si daca are ceva in mina, orice, arunca in wc !! De la telefonul celular la bucatele de mincare sau jucarii ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la noi merge treaba cu palmele, cum o ridica spre noi cum bagam capu`ntre umeri, hehehe... vice versa, inca nu aplicam, si asa e mica si vai de mama ei asta cu statu`n genunchi am invatat-o la super nany, si la mine da roade, da` la ionut nu la ilinca... si destractie maxima-n poiana, pupa cuscra si pentru mine daca va-ntilniti

quote:
Originally posted by roxanaz

gagici care distractie? io la munca ma duc la poiana....ca altfle nu imi sta bine. am congres international, programul este de la 9 la 19 in fiecare zi, sambata de la 9 la 16. sper doar sa fie vremea ok sa se distreze baietii.
normal ca nu merge treaba cu palmele....imita tot! daca ma supara cu ceva Pat eu il iau de mana si ma uit in ochii lui si ii esplic....cateodata functioneaza. aaaa, si neaparat stau la nivelul lui, pe genunchi, nu in picioare ca sa nu il domin. (giiiz grea meserie!)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput