Super poznasi de iulie-august 2004 (169)
Raspunsuri - Pagina 7
polux spune:
Olivia, poate ai dreptate, dar sincer m-a speriat cat de serioasa am vazut-o in poze.Am sa pun poze asta seara, caci acum plec la scoala.Promit, desi nu stiu care,dar vad eu.Cand va mutati?
Laurici, cum e cu bunica.Tot asa bussy esti?
Liliana
speel spune:
Ce sa fac Olivia,uite o consolez pe mama pe mess ca nu poate dormi de durere de picioare.I s-au umflat de la glezna la genunchi si-i lucesc de parca le-ar fi dat cu lac ,spune!N-are nici un calmant in casa,la noi e 1 jumate noaptea,plinge si ea si eu ca nu o pot ajuta.A stat noaptea trecutas in fata farmaciei pina dimineata ca sa poata cumpara medicamentele fara de care nu poate trai(e bolnava de inima)8 ore in picioare si acum nu se poate odihni omeneste ca o dor picioarele ingrozitor.Mai mare rusinea celor care-si bat joc de viata bietilor batrini in ro!Mai bine mori decit sa imbatrinesti in iadul ala !
kim222 spune:
Dana..imi pare rau sa aud asta....daca-i lucesc si o dor...si ramine si amprenta degetului ..poate este vorba de o staza....un edem ...Macar pune-o sa stea cu picioarele ridicate..si sa si doarma asa cu citeva perne sub picioare pt a favoriza intoarcerea venoasa. Cum adica a stat in fata farmaciei toata noaptea?????
Liliana..nu stiu cind ne mutam..asteptam sa semnam contractul....probabil in primul we dupa ce vine socrela...
Laura a venit bunica? 
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
speel spune:
Imi spune ca o inteapa si o arde.Asta i-am spus si eu sa le puna mai sus de nivelul corpului si niste prosoape reci .problema e ca n-are nici un calmant si de durere nu poate dormi.Offffff,de ce nu-s o musca sa zbor pina acolo!La farmacie,hmmmmmmm.Moda noua,ca sa primesti medicamente compensate tre sa stai la niste cozi de-ti vine rau.Numai la inceputul lunii,ca dupa aia se termina fondurile alocate,si nu mai primesti nimic compensat.E cel mai cretin sistem sanitar de care am auzit in viata mea!Si culmea e ca cei mai oropsiti sunt batrinii,multi dintre ei traiesc cu aceste medicamente,printre ei e si mama.Care a mai patit sa nu apuce sa la i-a compensate si a platit 8 milioane pe luna pretul integral.Sa-ti mai spun ca pensia ei e de 3 jumate?
Atita-s de revoltata de numai pot.Daca ar fi sa traiasca din pensia ei,ar muri imediat!
speel spune:
of,a gasit in cele din urma un sirop panadol pentru Serban si i-am spus sa i-a doua trei lingurite,poate s-o linisti si o putea sa adoarma!Are un unguent cu troxevazin,insa cica n-a avut efect.Merci mult Olivia pentru sfat!
kim222 spune:
Dana...mama ta este cardiaca? Seamana a tulburari circulatorii...Sanatate! Si tata...tot 3 juma'!
. Noapte buna! Plec si eu acasa..
Spor la scris schimbului 1...ca pe 2 poate-l mai apuc miine![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
roxanaz spune:
neatza!
Dana imi pare rau de mama ta, Olivia are dreptate, umflarea picioarelor este un edem cardiac, daca tot zici ca are probleme de acest gen. dar ar trebui sa aiba si un diuretic in casa...furosemid, indapamida....troxevasin-ul cred si eu ca a fost apa de ploaie. sper ca e bine acum....asta e nebunia cu fondurile pentru medicamentele compensate....care se repeta in fiecare luna!
sanatate multa!
Liliana pune pozeeeee sa vedem si noi mandra! si Pat e serios in majoritatea cazurilor....patruns de importanta momentului zic eu![]()
Mitzu e ok Tudor acum? nu trebe sa ii dai suc deloc in cazurile astea, ceai de menta si apa plata....si BRAT-ul Oliviei
hihihi embrionu de 14mm, cool!
Inaaaaa cum ii vremea? azi plecam, pe la 5 dupa-amiaza. mai e zapada in poiana??? se topeste?? te astept cu prognoza sub brat as usual!![]()
fug la trebi.....revin!
o zi superba va dorim tuturor! 
roberta04 spune:
Buna dimineata!
DANA, multa sanatate mamei tale, si mama este cardiaca si alergica pe deasupra, in plus, organismul ei se obisnuieste in 3-4 luni cu medicamentele pentru tensiune si nu mai reactioneaza si se interneaza sa se experimenteze alt tratament si...bani, bani, bani! Si tata are probleme de sanatate iar Impreuna au 8 milioane pensie si dau 3-4 pe medicamente si...offff... ma doare sufletul!
Hai ca mai revin ca bebe al meu e nervos cu nervii si ma musca de mana!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
alice2004 spune:
Buna dimineata ! Azi is pe la firma, asa ca am timp de citit si scris pe aici mai mult ca de obicei - deh, n-am gizmoul sa ma traga de mineca si sa imi ia mouse-ul din mina !!![]()
Dana, sanatate mamei tale, si eu cred ca este vorba de edem, bunica ea patea asa cind s-a imbolnavit si furosemidul era superbun ! Am vazut si eu cozile la farmacie, semn ca s-a dat drumul la plafonul de compensate din luna respectiva, io sint suparata rau de tot pe intreg sistemul sanitar din Romania, am mai spus-o si nu mi-am schimbat parerea ... e supernashpa ce se intimpla ! ![]()
Rain, da voi aveti ghinion, nu gluma ! Sanatate muulta moatei si pupici amindorura !
Roxi, petrecere frumoasa la munte !
Olivia, bafta cu mutatul !
Cum mai este Luca ? Sper din tot sufletul ca mai bine - am citit din urma si am vazut ca se mai potolise tusea !
Liliana, razboi, eh ? Cu negocierile preliminare nu sint sanse de intelegere ?
Anca, noi tot cu laptele de seara incheiem ziua si mergem la culcare, Andrei il bea tot si nu am inca de gind sa renunt la el ! Pupici Biancai !
Adela, si eu stiu ca nu trebuie suc de fructe cind burtica s-a deranjat ... sanatate lui Tudor ! Si tie la fel !
Am mai pus niste poze noi in albumul de aprilie ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=ff6c&.dnm=ef65.jpg&.src=ph
Va doresc o zi minunata si va pupicesc pt toate !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006