Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup si eu gasca !
Olivia,sper ca sunteti bine.
Apropo de bauturi, voi le dati milkshake la ai vostri copilasi? lui Lucas asta e laptele lui:)..NU accepta lapte de nici un fel decat milkshake.si ala i-l dau cam o data pe zi pentru c ami-e frica ca daca primeste intruna se satura si nu ii mai trebuie..In rest el papa fructe la greu, fructe confiate iarasi ii plac(struguri,caise) cred ca ii fac bine la gingii,rontaie intruna..Acum de cand cu iesitul asta afara cu orele trei patru ore doarme bine..azi noapte a dormit toata noaptea..Cam asta..va pup si revin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Laura..sintem mai bine..da...
Ma bucur ca reusiti sa dormiti toata noaptea..super! Eu nu i-am dat milk shake....ca noi nu avem probleme cu lapticul....si nici nu prea este dormic la schimbari!
Cristalinule...nu te supara...dar eu trebuie sa rid! Ti-ai mai revenit sau tot cu crapaturi rosii???
Carmen cum este Ilinca?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Cristalinule..trebuie mers la dermatolog asa cum a spus si Roxi. Sint usor de scos...
Liliana am vazut ca ai intrebat la fetele din US. Nu-ti trebuie nimic tradus in engleza..doar formularul daca vrei il faci tu in engleza si semnezi ca ai ajutat-o.Nu pomeni nimic de Adeluta si nici de tatal tau. Succes!
Editez...Andrea eu zic s-o lasi pe Stefi la bunici...Am vazut pozele...o dulce!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Mi-ai ignorat intrebarea despre ridicarea imunitatii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut! Unde e toata lumea... cred ca de cand cu vremea frumoasa mamicile o sa cam chiuleasca pe aici...
Eu la datorie ca de obicei... cica am avut sedinte toata dimineata de era sa adorm...

Nicole, imi pare rau de moata... cand sa ziceti si voi hop...

Cristalina, imi pare bine ca inca iti pastrezi simtul umorului... eu l-as fi pierdut de mult... sa nu te superi pe mine, dar eu as duce botoshu la un control sa vezi ce e cu stomacelul de vomita mereu... mi se pare prea mare sa mai vomite la varsta.. scuze daca m-am bagat unde nu trebuie, io-s mai prapastioasa din fire... fii-mea a facut ecografie la stomac cand avea nici 2 luni ca asa am vrut eu si bineinteles ca nu avea nimic...

Mamici de copii care nu mai beau laptele la culcare, pe post de somnifer, vreau sa va intreb cand le dati laptele in timpul zilei...

Eu-s pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ce mai faceti dragutele? cam de mult nu am mai dat pe aici da nu e usor si clasa muncitoare si mama cu norma dubla. Plus ca fi'miu nazdravan a dat cu pc-ul de pamant si dupa ce ca e vai mama lui a trebuit sa pun tasta cu tasta la loc.
Nouti ceva? sper ca toti bbeii sunt sanatosi si voiosi, vad ca unii sunt la gradi deja, ce curaj...mi-e teama ca mie mi-l dau pe Mitzu inapoi pe motiv de comportament
Gasca de Tineretului au inceput cumva reuniunile?

Va pupam

Mergi la inceput

Asa este cam multa liniste ...
Anca Luca nu mai bea lapte pe post de somnifer...asa ca-l bea dimineata( primul lucru pe care-l face cind se scoala!) si apoi la cina la ora 7...si-l tot bea..pina se merge la baie...
Marina .... traiesti? Sinteti bine?
Nicole...curat ghinion...dar asa-i cu gradi la virsta asta...cred ca-i vreun virus luat de pe la joaca. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara.
Asa intre doua clase intru sa va spun o seara buna si sa citesc ce ati mai facut.
Andrea vazut Stefi, mai dar chiar sunteti mari, faceti 2 dintr-o data.Pe o parte bagati si pe alta scoateti.Hei glumeam nu te supara.Eram doar un pic geloasa ca Stefi sta pe olita si Adeluta sa nu o vada.
Roxi, da 16 cm atat are.Am pus-o sa masoare de 2 ori si apoi a masurat pantofiorii care ii erau fixi si cu sosete subtiri si aceeia aveau 15 cm.Hehehe sa ma fi vazut la magazin cu centimetrul dupa mine, cum masuram talpa sandalutelor.
Apropo imi place educatia pe care i-a dati lui Patric "beie", pai stie copilul ce vrea.
Monica dar voi chiar nu va plictisiti de loc acolo.Dar sincer e chiar normal sa vomite asa de des?Caci mie nu mi se pare chiar ceva obisnuit.Multumesc de raspunsul cu DVD, nu am sa ma mai car de aici cu el, caci nu se merita.
Adela, mi-ai amintit ce somnoroasa eram si eu cu Adeluta in burtica.Mama ce timpuri...ce nu as da sa se mai repede.
Olivia multumesc , stiu ca mi-ai mai spus opdata ca actele nu trebuiesc traduse.Ma gandeam daca merg eu cu ea, poate e mai bine, si le vor in engleza.
Cum mai este Luca?Sper ca mai bine.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Moama, am inceput mesajul la ora 9.30 si l-am terminat abia acum, pe motiv de vorbit pe PC cu sora mea.
Azi am primit poze de acasa.Mama ce m-a emotionat.Pur si simplu am plans in hohote cand mi-am vazut puiul, mai ales ca mi se pare asa serioasa pentru varsta ei, si asa de cuminte.Vorba Simonei, un pic cam prea cuminte pentru gustul meu. Pe undeva ma simt si vinovata caci puiul meu era unul tot timpul zambaret, si razarel, asa ii spuneam, si acum in 90 la suta din poze e foarte serioasa.Nu mai imi fac inima rea, am sa vad cand ajung in tara.Sa fie asta consecinta cresterii unui copil de doua femei batrane (maica-mea si bunica mea)? Nu stiu, dar imi vreau puiul acasa.Asa ca asta seara razboi scrie pe mine, cu tati.

Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Liliana..si Luca este serios...in 99% din poze..parca ar realiza ca este fotografiat...Si rudele noastre din Ro au realizat asta..parca este deja prea matur...Deci nu este neaparat consecinta faptului ca traieste alaturi de oameni mai in virsta...Ne arati si nou poze?. Mama ta sint convinsa ca v-a primi viza!
Dana ce mai faci/faceti?? Nu se vede ..nik!

Mergi la inceput