Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

helou si de la noi!

eu n-o mai laud pe moata niciodata, daca ieri dupa amiaza a fost asa vesela si vioaie, in super verva, astazi de dimineata avea temperatura, i-am dat panadol si i-a mai trecut, acum la pranz iar avea, i-am dat nurofen si acum e la nani, nu are chef de nimic, e super maraita, si de vina sint numai eu, aseara in parc am lasat-o imbracata cam subtire, in capul gol, si era destul de racoare, imi vine sa ma !
am sunat la gradinita si le-am zis ca moata trebuie sa stea acasa cateva zile, ufff si eu abia asteptam sa mearga azi!

va pupic, ma duc sa-i fac o supa moatei!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare fetele!

Ieri am lasat balta lucrul si m-am dus si m-am culcat o ora. Sunt asa de chiauna....doamne, numai as dormi. Si prost dispusa. Astazi, am venit de la scoala cu gandul ca ma culc, ca e asa o vreme nasoala pe aici, si cand colo surpriza, puiul meu a dormit de la 12 si un sfert la 1 si un sfert si gata. asta e somnul pe ziua de azi. Asa ca pana deseara numai ne zbantuim pe aici. S-a dus odihna mea.

Roxi, am fost la medic saptamana trecuta, e totul ok! 14 mm de embrion.

Nicole, offf. poate n-ar strica ceva de intarire a imunitatii pentru moata mica. sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Abia acum am apucat sa intru pe forum si sa arunc un ochi - am fost tare ocupata ca suntem in curs de filmare la un nou spot...
Aseara, dupa sedinta de bloc (astia de la mine au innebunit cu totul, acum vor sa-mi puna si contoare la gaze!) pentru ca era asa frumos afara am iesit cu Stefan pe linga bloc. Am avut noroc ca ne-am mai intilnit cu inca vreo 3 piticei si nu va spun ce joaca (a se citi alergatura si imbrinceala) s-a incins in spatele blocului!
De mincat iar am inceput sa mincam greu - sta cu mincarea in gura si casca ochii la reclame...

Cristal - am citit de problema ta - iti recomand cu mare caldura pe dna.dr.Mihaela Leventer de la dermastyle (are si site www.dermastyle.ro) - eu am fost la ea pentru a-mi opera niste alunite pe fata si m-a rezolvat super bine!
In rest m-ai distrat ca de obicei cu aventurile voastre...deh, noi ridem, dar prin ce treceti voi....!

Roxana - bere??? Pai sa-i gasesc un loc la noi la firma?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Oare ce suc pot sa ii dau daca face caca cam moale ?

Si recomandati-mi va rog si un medicament de inchegat burtica, in caz ca se agraveaza.

Mergi la inceput

deja a facut de 3 ori de cand am venit eu acasa, in interval de 3 ore, nu e apos, dar e moale. Si nu da semne ca l-ar durea burtica.
I-am facut niste orez cu morvov, dar nu i-a placut bineinteles.
Ce sa-i dau, ce sa-i fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mitzu, pai daca-i deranjat la stomacel, n-as recomanda suc deloc, mai bine banane, morcov, orez fiert...si smecta daca vrei medicament, dar sa stii ca aici nu se dau medicamente la caca moale, pt ca e singurul mod in care organismul scapa de microb. stiu, stiu, nu poti sa stai sa te uiti cum se chinuie mititelul...pup sa treaca.
pup si moatzei cu febra, nicole, eu nu cred ca e din cauza ca ai tinut-o aseara dezbracata, mai degraba un virus pacatos...
am vazut pozele si ieri si azi, pe giulia plimbareata de carut (unde e mama ei???), pe gizmo in nisip, pe stefania care papa pe olita (?)...
in sfarsit am avut 20 de grade ieri (azi ploua, normal), asa ca am fugit repede acasa si l-am scos pe pupi intr-un parc-padure cu carutul sa fac si eu ceva miscare. plimbarea a durat 45 minute, mers perede/fugit asa ca data viitoare caut distante mai scurte. plus ca si el se cam plictiseste in carut...am zis ca sa ne aventuram si noi, ca asa el e toata ziua afara cu bunica.
va pup si revin

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Orezul ajuta...mucilagiu de orez ca sa prepari in loc de apa...laptele cu orez fiert bine bine...eu stiu ca strange...Poti sa ii faci piureul de legume cu mult morcov...nu numai morcov ca nu le place...
Medicamente...smecta am auzit ca au dat fetele...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - Smecta 1 plic in ceai de menta , dar tre sa-i fie tare sete ... la noi s-a baut ! Orez fiert in apa si amestecat cu banane

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Multumesc!

sa vad cu care din astea reusesc, ca al meu copil e tare sensibil, cand vine vorba de luat chestii pe gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela regim alimentar ..BART (banana, apple sauce, rice and toast)....nu -i da inca nici un medicament...Sa treaca repede!
revin

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput