Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
roserb spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Roxana, nu mai spun nimic, imi pare rau daca te-am suparat.
Eu saptamana viitoare merg la facut analiza, sper eu sa fie totul bine.
Nu m-am suparat, glumeam
!Succes la analize!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
dama spune:
In sfarsit am vazut pozicile cu Mihnea...Roxana, ce mare pare, e foarte inalt banuiesc si-i tare frumosel in portocaliu...iti seamana tot mai mult. Ce vorbesti mey, de chelie, ca are parut des, doar ca l-ai tuns, nu? Btw, spuneti-mi si mie care e chestia cu Basescu ca eu nu am priciput.
Adriana, sanatate multa si la gemenusii tai 
Otilia daca vrei sa gasesti candidate la al 3-lea bebe, sa stii ca eu sunt una, cel putin teoretic, practic om vedea ce-o vrea Dumnezeu (inca nu ne-am pus pe treaba nici pt al 2-lea
), desi sper sa nu-mi dea chiar 2 deodata...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
Corina75 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Roxana, te cred ca iti este greu si te admir pentru ca ai doi copilasi asa reusiti si incerci sa faci tot posibilul pentru ei. Eu de fapt am citit aici ca este si o mamica cu sterilet care a ramas insarcinata, si m-am gandit la tine ca trebuie sa ai grija ca minuni se intampla mereu.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Otilico, mi-ai dat palpitatii...atata mi-ar mai trebui...ca si eu am sterilet si stau f linistita...Auzisem ca sunt sanse mici sa ramai, dar ce-am citit pe linku' dat de tine...

Dama, felicitarile mele ptr intentie....si in general ptr toate mamicile de mai multi bebici..., ma inchin in fata voastra...

Cuscrita, ca sa vezi cum nea-m fi intalinit noi pe pamant maor, draga....
Corina si
Andrei (24.11.2004) cascadorDaca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey dar iesencele mele pe unde umbla? Stie cineva?
Prezent...va citim, dar nu avem nimic interesant de zis...doar ca iesim la plimbari lungi cu carutul, pe jos...ca deh...e cald...ne-am apucat si de curatenie...Vladut e o zvarluga si mereu tre sa fiu dupa el...asa ca ...n-am apucat sa mai si scriu.
Da' nu v-am uitat, pe niciuna

Sanatate copiilor bolnaviori !
Si sa nu uitam sa va spunem ca si noi ne spalam pe dintuci (14 la numar cu tot cu premolari)de pe la 1 anisor, dar fara pasta, am incercat, si nu-i place si nici nu stie s-o scuipe (si chiar asa, cu sau fara fluor, nu vreau s-o inghita)...oricum periajul ii place la nebunie, se freaca si singur, il frec si eu...e un prilej de bucurie ptr el.
Va pupam
aime si
Vladimir, 1an+
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by dama
Btw, spuneti-mi si mie care e chestia cu Basescu ca eu nu am priciput.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
am sa-ti raspund eu. basescu a participat la alegeri din partea aliantei DA si culoarea lor in campania electorala era portocaliul. si miki a nascut in ziua in care a fost ales presedinte basescu
Adriana & Bianca si Tudor
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Multumim de aprecierile la adresa soferului amator si va trimitem un
!
Cred ca referirea la "unu' de-a lu' Basescu" eu am facut-o.Si explicatia a dat-o Adriana.Totul era legat de portocaliu.Soacra-mea e disperata cand vede ca-i cumpar haine portocalii.Dar ce sa fac daca ii sta bine asa? ![]()
Aime,ma bucur ca sunteti bine.
Sa stii ca si azi am cautat parcul ala de langa scoala 40 si nu l-am gasit.
Am sperat ca o sa ne intalnim,dar... ![]()
Adriana,si noi am avut spectacol la administrarea de IRS,dar numai la inceput,ca apoi m-am perfectionat si nu mai avea timp sa-si dea seama ce se intampla.
Spui ca puiutii tai sunt bolnaviori.La voi nu a avut efect IRS-ul? Sanatate multa la puiuti! 
Va pup pe toate!!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Nu ma ajuta nimeni cu Webshot-ul asta ca mi-am prins urechile. Ce inseamna chestia asta?
The Photo Upload Tool did not load.
You may need to install the ActiveX control by clicking the bar at the top of your browser.
Unde gasesc ActiveX-ul asta? ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

bits spune:
m-ati omorat! ce aveti frate cu fluorul?pai pastilutele alea cu fluor pe care le dau mamicile in Ro la copii nu dauneaza?
al meu papa pasta in voia cea buna.la el periajul fara pasta nu e periaj.
si inca o chestie:la copii care nu sunt pupati de adulti(nu mananca din aceeasi lingura cu adultul) nu e necesar periajul pana la varsta de 2 ani.am vazut pe Discovery o emisiune si mi s-a spus si de la doctor aici.eu dupa fiecare periaj ii dau niste mentosane cu xilitol.
octy,KEN(1nov 2004)
Corina75 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu ma ajuta nimeni cu Webshot-ul asta ca mi-am prins urechile. Ce inseamna chestia asta?
The Photo Upload Tool did not load.
You may need to install the ActiveX control by clicking the bar at the top of your browser.
Unde gasesc ActiveX-ul asta?
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Draga mea, nu sunt as in computere, dar cred ca nu e vorba de un program, ci mai degraba de o setare din calculatorul tau.
Uite aici ce am gasit:
'În Internet Explorer, verificați dacă este permisă descărcarea controalelor ActiveX semnate. În IE 6.0, acest lucru se poate face din Internet Options >> Security >> Custom Level >> Download Signed ActiveX controls. '
Cred ca ai optiunea ptr ActiveX 'disabled' ....nu uita sa restartezi PC-ul dupa ce modifici....
Sper sa mearga. Daca nu, ma declar incapabila sa te ajut....
Corina si
Andrei (24.11.2004) cascadorDaca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
anda74 spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Otilico, eu vin luni abia, si nu cred sa o astepti tu pe fulguleatza un week-end in aeroport. dar eu zic merci merci
pt oferta cu patutzul dar deja am rezolvat
mey, eu tot ma chinui cu david cu lichidele...abia de bea ceva
si azi m-a apucat brusc si instantaneu stresul ca David nu are vaccinul anti TBC facut si venim in ro...
Alex al meu are 1 an si 4 luni si vin si eu alaturandu-ma discutiilor voastre,lasa-i la indemana canuta sau biberonul si o sa vezi ca bebita o sa bea cand ii este sete.Noi asa procedam,iar fimiu bea cam 600ml de ceai sau apa,aproximativ 3 biberoane.Incearca si vei ramane uimita cat lichid va bea