Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)
Raspunsuri - Pagina 8
eveline spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Si pe mine ma batea un gand de Noua Zeeleanda...dar....
Corina siAndrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
Si pe mine...
Ana si Bianca-iubita

dama spune:
Neata tuturor.
Imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori pe aici carora le dorim insanatosire grabnica, dar mai ales pt cei cu otita...eu am oroare de infectia asta, mai ales ca eu m-am ales cu un timpan perforat de la otite repetate si netratate cum trebuia...acum sunt chiar obsedata si cum il vad pe David ca duce manuta la ureche cum ma gandesc la ea...dar Dumnezeu ne-a ferit de ea pana acum...de fapt David pare destul de rezistent, nu a fost niciodata racit rau si din fericire nu am luat nici antibiotice si nici alte alea de prevenire...
Noi insa am tras o mare sperietura luni ca am crezut ca si mor...eram la cumparaturi si tati il pusese pe David in caruciorul pt cumparaturi (nu e prima data cand il pune acolo desi eu nu sunt de acord)...totul s-a intamplat inrtr-o fractiune de secunda cat ne uitam noi la un produs si numai am auzit bufnitura si pe cineva strigand...ma intorc si il vad culcat langa carucior...bineinteles ca a inceput sa urle, dar eu nu stiam cat de grav s-a lovit, mai ales la cap (de acolo se auzise bufnitura)...din fericire, nu are nici macar cucui ceea ce ne face sa credem ca cu capul nu a dat foarte tare...ofofof copiii astia nu au stare deloc si nici simtul pericolului...dupa vreo 15 min de plans radea cu gura pana la urechi iar eu eram inca sub soc...in rest e bine, multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ferit de rau...
Sanatate multa si
lui Davidutz de Fulguletz, mai ales ca pleaca la drum in cateva zile...Fulgu, mai, TBC-ul il poti face si in Ro, cand ajungeti, la dr de familie, ca doar nu s-o intampla nimic de cum pui piciorul in aeroport...ii face un test si dupa cateva zile vaccinul...daca nu reusesc sa te sun pana pleci, va urez drum bun si sedere placuta in Ro...
Luminita, am vazut si eu pozicile...ce baieti frumosi ai...Tudor are niste ochisori superbi...ma bucur sa aud ca v-ati acomodat asa repede...
Am mai vazut-o si pe Mariuca cea zglobie, se vede si din poze cat e de energica si pe Robert soferul...mai dar cum e cu rahitismul asta ca ma puneti pe ganduri...mie imi pari bine facuti copilasii vostri si sa stiti ca si la David i se vad costele deasupra burtii, dar dr nu mi-a zis nimic de genul asta...
Gata, ma duc la treaba, ca maine-i ziua sotului (schimba prefixul) si am multe de pregatit.
Sanatate multa tutror
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
Otiliav spune:
Roxana, te cred ca iti este greu si te admir pentru ca ai doi copilasi asa reusiti si incerci sa faci tot posibilul pentru ei. Eu de fapt am citit aici ca este si o mamica cu sterilet care a ramas insarcinata, si m-am gandit la tine ca trebuie sa ai grija ca minuni se intampla mereu.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
dama spune:
Roxana, tot incerc sa vad pozele cu piticii tai si nu reusesc, nu se deschide pagina, poate mai dai linkul odata cand ai timp
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
ad_rianna spune:
roserb multumesc mult pentru aprecieri. si nu ca sa-ti intorc complimentul dar mihnea e demult unul din preferatii mei (in primul rand din cauza numelui pe care l-am vrut si eu pt. tudor dar sotului meu nu i-a placut), e un copil frumos-frumos. e tot mai zdravanel si mai voinicel. cred ca pe langa tudor e "baiat mare". vad ca nu doar alexander (miki) e de-al lui "base"![]()
miha tot am vrut sa te intreb voi nu aveti "scandal" de la irs? ca la noi e necaz mare(si in dublu exemplar
) dupa ce-i dau cu irs. mi-e groaza cand vine vremea sa-i fac cu spray-ul![]()
ce de copilasi bolnaviori! si noi suntem la fel. luni am fost la medic le-a dat antibiotice la amandoi + peritol ca mancau ca pasaricile in ultima vreme si aratau tot asa
. si acum inca tusesc (bianca mai tare) si le curge nasucul...trebuie sa fiu mereu cu o batistuta dupa ei ca stranuta si le curg mucisorii pana la brau. vineri merg si cu tudor la medicul lui ca arata foarte rau in ultimul timp, nu-i mai dispare dermatita asta ca-mi face zile amare cand vad cum arata fata lui saracutul. si se si scarpina pana-i curge sange
felis sanatate multa lui mihai. ce ma mai supar cand aud ca aveti atatea probleme
paxela, monica si voi? tudor a avut otita pe la 9 luni.
a si ionela nici noi nu luam irs-ul pe reteta dar stiu eu cum o fi la voi?
try mie-mi zicea medicul ca daca am greturi e bine, ceva legat de hormonii "care-si fac datoria"
dar nu mai tin minte exact. oricum el zicea ca daca asta e singura problema e "foarte bine"...si eu am dus-o mult si bine asa
florypop multa sanatate si tie si bebeului din burtica si tinem pumnii sa fie totul bine
luminita!!! pai sa nu mai zici tu nimic! cum ati ajuns in canada, cum e acolo...si nu sunteti voi codasii la dintisori, bianca e!![]()
andreap hai ca mi-ai dat o idee. eu nu m-am mai vopsit dinainte de a ramane insarcinata si am decis ca acum e momentul eu foloseam tot welaton blond dar imi place mult culoarea ta si cum si eu am parul castaniu inchis...poate-mi iese asa frumos ca si tie!
dama ce sperietura ati tras, nici nu ma pot gandi. ce ti-e si cu copiii astia, cum le dau ei de "lucru" ingerasilor
gata acu merg sa vad niste poze si revin...![]()
Adriana & Bianca si Tudor
roserb spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Roxana, te cred ca iti este greu si te admir pentru ca ai doi copilasi asa reusiti si incerci sa faci tot posibilul pentru ei. Eu de fapt am citit aici ca este si o mamica cu sterilet care a ramas insarcinata, si m-am gandit la tine ca trebuie sa ai grija ca minuni se intampla mereu.
Draga, ti-ai pus in cap sa ma omori?
Zi Doamne-fereste de asa minuni, si mai bine ia pune tu la cale pe bebe 2, ca si tie iti ies frumosi si in plus si cu ochi albastri
.Dama, uite AICI pozele mai noi. Imi pare rau de patania voastra, bine ca flacaul e OK, adevarul e ca se intampla chestiile astea intr-o fractiune de secunda.
Mai, doamna cuscra Andreea, sa stii ca Mihnea chiar e chelios, in sensul ca are parul extrem de rar si moale pe deasupra, asa ca stiu eu ce zic

Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Adrriana,nu e ceva spectaculos...multumesc oricum!Londa folosesc,dar cutia aia mai mare,nu stiu cum ii zice,e mai scumpa un pic decat cutia normala,rosie...
mai,ma tot uit si vad ca eu scriu 2 mesaje unul dupa altul si amandoua sunt cu nr.989 de exemplu....si am obs. asta de mult...nu ca ar conta,eram curioasa doar..
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by roserb
Adriana , multa sanatate la puiuti, sa se faca bine repejor,
Roxana&Co
POZE CU PITICII
, multumim. doamne ajutaandreap nici nu vreau ceva spectaculos. voiam o nuanta cat de cat naturala si sa nu trebuiasca sa ma decolorez. o sa-ti spun dupa ce ma vopsesc cum a fost
Adriana & Bianca si Tudor
Otiliav spune:
Roxana, nu mai spun nimic, imi pare rau daca te-am suparat.
Eu saptamana viitoare merg la facut analiza, sper eu sa fie totul bine.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Andrei (24.11.2004) cascador