Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by florypop

Fetele, mai stiti ceva de LuminitaB?

Prezent!
Sunt aici, citesc aproape zilnic. Multumesc de grija, Flory.
Intr-adevar suntem in Vancouver, Canada din 11 ianuarie. Ne adaptam incet-incet la noul mod de viata de aici. Ne place foarte mult aici si totul a mers foarte usor si lin pentru noi pina acum. De trei saptamini am inceput serviciul si tati a ramas cu norma intreaga al copiilor. Cristi merge la scoala in clasa a doua, ii place si invata engleza din mers. Tudorica e la fel de cuminte si mancacios, nu am avut nici o problema cu el. De vreo doua luni nu i-a mai iesit nici un dinte, cred ca suntem codasii grupei la dinti: patru sus si trei jos. Isi da silinta sa imite diferite cuvinte pe care noi le tot repetam si a reusit pina acum: apa, lapte, lampa, baie, pute, capac, astea in afara de cele mai vechi mama, tata, uite, Titi(Cristi).
Am facut o gramada de poze de cind am venit aici. Sper sa va placa si voua.
Va pup pe toti, copilasi si mamicute dragute.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Asa mai...pai nu mai dadeati nici un semn de viata.
Felicitari pentru decizia de pleca in Canada si pentru curaj.

Diseara am sa ma uit pe poze ca acum nu pot.

Multi pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna la toata lumea, am reusit sa va prind din urma....ca in we somez pe DC.... si ce rau imi pare!!! Iar la servici sunt super agitata, ca una peste alta mi s-a schimbat si functia () si tre sa pasez la altii niste treburi...
Iar cand o sa ne mutam in noul apt (4 cam) calculatorul o sa fie in camera lui Bogdan (copilul nostru mare...), asa ca tot la fel.....dar stati sa vedeti cum imi iau eu altul...

Cuscrita multumim de intrebare, facem bine, va . Voi?? Ochisorul lui Andrei a trecut prin toate culorile, rosu, violet, maro, acu e aproape negru..deasupra...si verde in coltul dinspre nasuc....dar nu mai e umflat de sambata.
Insa e ca piperul copilul asta, nu sta o clipa locului....

Pupam copilasii harnici care se spala pe dinti.. al meu copil doar roade periuta, nu deschide gura Doamne fereste!! Si are 8 dinti jos si 6 sus!!!

Felis, patania ta cu masina a fost , cand ma gandesc cum se circula in Bucuresti ....
Eu aici si as avea de povestit 1 capitol pe DC ....noroc ca am scapat de Dacie (ca ne-au dat astia de la servici o masinuta mai buna...). Pupici lui Mihaita bolnaviorul....multa sanatate...iar cu faza cu statul pe coridoarele spitalului, eu iti recomand cu caldura sa te enervezi si sa faci scandal!!!! Ca la noi doar asa te faci auzit!!! Mie nu-mi place sa ma cert, fug de asta ca de foc, dar cand ma calca cineva pe coada....pai e jale!! Nu se poate sa-si bata asa joc de noi, pe banii nostri, ca pana la urma toti cotizam (si ce mai cotizam...sume uriase!!) sa-si ia ei salariile....
Bafta, nu te lasa!

N-am apucat sa mai vad poze noi cu pitici, abia astept sa am timp...sunt sigura ca sunt frumosi toti....

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput

Hai ca n-am rezistat sa nu ma uit la pozele brasovenilor LuminitaB & co....mey, va pupam acolo departe....de aici din BV....

Ai un Tudorica frumusel tare...daca e nascut la maternitatea Brasov....era cat pe ce sa ne petrecem pe acolo...doar ca noi am plecat acasa in 30nov, de Sf.Andrei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by Corina75
Ai un Tudorica frumusel tare...daca e nascut la maternitatea Brasov....era cat pe ce sa ne petrecem pe acolo...doar ca noi am plecat acasa in 30nov, de Sf.Andrei....

Corina, da, la maternitatea din Brasov, eu m-am internat pe 1 decembrie seara. Ce mult mi se pare ca a trecut de atunci! Ti-am vazut si eu pozele, sa-ti traiasca flacaii!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Paxela,offf...alta belea!sanatate multa la Silviu bolnavior..Il mai duci la cresa?
Monica,e "disteapta" Mariuca..seamana cu tatal ei!Acum serios vorbind,nimic special..dar la cat de mult vorbesc eu...s-a luat probabil si la ea!Lasa,ca toti vor vorbi la un moment dat...Pupam Ruxi si Alex!Poate ne mai vedem si noi..nu veniti seara in Sebastian?Pe noi ne gasiti pana pe la 19.
Fulguletz,poate ne vedem si noi cand ajungi in tara!Mariuca mea e tot "urlatoare",dar de acum nu mai e BBlus urlator,ci domnisoara!Drum bun si asteptam vesti
Fata mea are o energie in ea...ma omoara.3 ore am stat ieri seara in parc,timp in care nu a stat intr-un loc decat 5 minute cat a mancat iaurt..are o energie..ma mir ca nu o dor picioarele la cat alearga.Ea nu mai merge acum,alearga..si eu dupa ea!Nu mai zic cat de murdara o aduc din parc...
Pupici si o zi buna

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Luminita, l-am vazut intre timp si pe Cristi.....baiat mare....hehehehe (cum ai reusit sa-i nasti in aceeasi luna, coincidenta sau 'programare'??) Ai si tu tot 3 baieti....ooooof, barbatii astia!!!

Felicitari ptr curajul de a pleca in Canada! Bravo! Si pe mine ma batea un gand de Noua Zeeleanda...dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Otilia, Try, multumim de complimente. Otilia draga, cum nu se intrevede nici o matusa Tamara la orizont, gata cu copiii in familia noastra. Si asa cu greu fac fatza la 2, cu tot ajutorul bonei si al mamei, acum de cand am inceput serviciul e si mai si, pentru ca ei ma iau de proaspata cand ajung acasa.Ca sa nu mai vorbim ca de 1 an jumate m-am dezvatat sa umblu pe tocuri si eleganta, in concluzie dupa doua zile de servici deja ma doare spatele ca naiba.

Try, ma bucur ca esti bine, e posibil ca greturile sa fie de la progesteron, am mai auzit chestia asta. Sarcina usoara in continuare, si asteptam sa ne dai vesti dupa vizita la doctor.
Ce bine ca lui Alex ii creste parul repede si des, domnul Mihnea e un chelios, seamana cu tat-su.Bine ca nu are Bianca parul lui.

Miha, ti-am admirat soferul amator si ii transmitem un pupic!

Luminita, ma bucur ca v-ati adaptat bine in Canada, frumoase pozele, dar mai ales copiii.

Fulguleatzo, mama, poate reusim sa ne vedem si de data asta. Da si tu un semn de viata cand ai putin timp liber, si poate ne coordonam programele, in caz ca ti-e dor de fantana din parcul Moghioros

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fulguletz,ultima data m-am vopsit cu Londa nr.19 parca,blond platinat scrie pe cutie..eu avand parul castaniu inchis,fara decolorare,imi iese ce ai vazut.Din nou,asteptam un semn..iesim cu cuscra(Roserb)si cu tine in parc..seara,dupa servici
Roserb,mai esti normala??Pai daca Mihnea nu are par,eu ce sa mai zic de nora-ta?

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey dar iesencele mele pe unde umbla? Stie cineva?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput