Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Andre_ea,daca te uiti la paginile 5,6,o s avezi ca toate mesajele mele de ieri sunt cu nr"991"..Era doar o intrebare,nu conteaza...eram doar curioasa..sanatate puiului!
Dama,nu stiu ce efect au..am incercat cu ignoratul..nu tine,vine dupa mine urla,se agata de mine..oricum data viitoare la fel face.Am atins-o(desi nu des,si mai ales peste pampers)..nici asa nu se invata minte,am incercat si faza cu reciproca,adica sa-i fac ce mi-a facut ea mie..nici asa..Probabil nu am eu metoda de educatie sau e ea super incapatanata
Ca a evnitvorba de pampers,eu folosesc chiar marca asta de scutece.Nr.4...se uda,nr.5..tot se uda..Nu stiu ce sa mai fac.Oare am nimerit eu un bax prost?sau s-au prostit ei?ca se plange si o alta mamica,la fel pateste.Voi?Vi se mai intampla?

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Dana iris e o dulceata de fetita.
Mi-e dor si mie de daria, aseara a dormit la mama si abia astazi ma duc sa o iau. Nici nu ma pot concentra la servici, numai la ea ma gandesc.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Si noi folosim Pampers, Andreea, dar nu am patzit inca sa se ude cu ele, in schimb cu Libero am patzit!
Din cate am auzit eu Pampers care se gasesc in RO sunt fabricati in Rusia, la noi (BM) insa se gasesc si facuti in UE, fiindca se aduc din Ungaria in pietze ... si poate ca sunt de calitate mai buna.
Andreea, dar nu-i este mare nr. 5? Ai incercat sa-i dai Lets' go (gen chilot)?

Apropos de violentza puiutzilor... la noi pare sa se fi rezolvat problema, i-a trecut faza aceea agresiva... in orice caz eu nu am lovit-o inapoi desi imi venea... am crezut ca poate fi cu revers actiunea asta.. si am preferat sa o linistesc, sa-i explic ..
Mi-e teama ca daca o lovesc innapoi poate sa priceapa gresit mesajul meu. Poate sa inteleaga ca totusi e voie sa lovesti daca mama o poate face... eu de ce nu?
...si eventual sa o aplice cu altii ...
exact cum scria si Dama.

Dama, da! pozitia preferata de baie este in picioare, uneori sta si in genunchi, dar in sezut, nu!
Mai nou o enerveaza dush-ul.. si eu de mica am spalat-o cu dusul tocmai ca sa evit eventuale temeri pe mai incolo... dar uite ca nu am reusit..
am incercat sa il dau ei in mana, dar refuza.. si chiar ca e reglat la fel, deci nu am pus jetul pentru masaj.. dar...
sper sa-i treaca si chestia asta!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Repede ca ori nu am 5 ore net ori am 1 min din 5 min..
Vesti despre Daniela Gina
DAu copy la ce am primit de la ea pe e-mail:
Din pacate, eu de vineri pana azi am stat
la spital cu Matei, la Victor Babes. Dupa episodul cu convulsia febrila, sau ce-o fi fost aia, imediat cum am ajuns acasa de la Budimex unde statusem de luni pana miercuri, a inceput o diaree pe care speram s-o reglez din regim, ceai de menta si smecta. Asa ca am rugat-o pe dr. de fam sa vina pe la noi sa-l vada pe pui, iar ea mi-a dat o reteta cu furazolidon, hidrasec si biseptol. Din nefericire, puiul nu a vrut sa ia nici hidrasecul si nici biseptolul (il varsa), iar furazolidonul nu a reusit sa lege scaunul dupa patru doze... (asta era joi) Asa ca vineri am sunat la dr. de fam sa-i spun ca nu reusesc sa-i dau tratamentul, ca il refuza, iar ea a considerat ca ar fi mai bine sa fac o vizita la Victor Babes, pentru ca ii e teama sa raman acasa in week-end in starea asta. Zis si facut. Am ajuns la Victor Babes cu febra 38.2, ne-a internat cu diagnosticul gastroenterocolita, ne-a bagat pe tratament cu antibiotic si regim de spital, iar sambata a inceput o diaree cum n-am vazut in viata mea! Am schimbat cca. 25-30 scutece in 24 de ore! Numai apa!!!!! Bineinteles ca duminica a stat cu perfuzie cu glucoza (cam 1
ora) pentru ca dormise toata ziua aproape incontinuu. Se trezea putin, il luam in brate, iar el pune imediat capsorul pe umarul meu si cadea iar intr-un somn adanc. Era moale ca o carpa! Am plans duminica de nici nu mai aveam lacrimi. A inceput sa se opareasca la fundulet de la atata caca, dar am fost tenace si, dupa fiecare scaun il duceam sa-l spal cu apa calda si sapun, asa ca opareala nu a fost deloc o problema. S-a rezolvat imediat...Abia luni s-au mai rarit scaunele, adica a facut desase ori, si un picut mai legat, dar cu mucus... Am continuat tratamentul si, dupa ce marti n-a avut nici un scaun, azi, miercuri, ne-a externat. Acasa a facut un caca de imi
venea sa-l pun la expozitie!!!!!!! O frumusete, fara miros urat si o
culoare si o consistenta ca la carte! Tare fericita sunt acum!!!!
Asa ca, daca e sa reiau toata patania, se pare ca episoadele cu
febra-fulger si diareea sunt legate, se pare ca febra a fost debutul
gastro-enterocolitei. La analiza sangelui a iesit nr. leucocietlor mai mare, exudatul a fost OK, iar coprocultura... negativa! Nici salmonella, nici sigella, nici coli (sau cum s-o scrie si asta). Nu stiu ce a fost cu exactitate, dar se pare ca ori a luat un microb de pe undeva (aveti mare grija cu ce baga copiii in gurita si cu cine ii pupa, si spalati-i pe maini cat de des se poate!!!!), ori i-am dat eu ceva alterat, ceea ce nu pot sa cred! Dar... mai stii?
Sper ca febra aceea sa fi fost legata de enterocolita, si sa nu fi fost altceva! Oricum, acum sunt sfarsita, sunt sleita de puteri si abia astept sa merg la maica-mea sa ma relaxez... O sa stau acolo pana dupa Paste, dupa care revin cu forte proaspete.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by andreap

Andre_ea,daca te uiti la paginile 5,6,o s avezi ca toate mesajele mele de ieri sunt cu nr"991"..Era doar o intrebare,nu conteaza...eram doar curioasa..sanatate puiului!

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Pai da, se actualizeaza la toate mesajele. Acum daca te vei uita la aceleasi pagini vor fi toate cu nr. 992, ca l-ai scris si pe asta .
Multumesc! Fug acum cu el la dr.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wow Daniela!prin cele scrise am retrait cosmarul din decembrie cand am fost in Romania.lui Ken i-au trebuit 2sapt sa se repuna pe picioare dupa externarea din spital,era asa de slabit ca abia mergea.si nu te invinovati ca i-ai dat tu ceva alterat,cu siguranta a fost un virus.sanatate multa si refacere usoara!

Fulgu drum bun si aveti grija cu enterocolitele

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Se pare ca fac ravagii enterocolitele astea...si noi am avut la 7 luni, din fericire am tratat-o acasa si am scapat si fara antibiotic...da' asa e...secatuisem de lacrimi si era o forma usoara. Si sa stii daniela, ne-a spus si dr formele astea de enterocolita la copii asa mici nu se fac de la "mancare alterata", ci de la virusi, de aceea se manifesta si cu febra si atatea scaune apoase. Este un virus care actioneaza si in stomacel si in intestin...adica pe tot traiectul digestiv.Bine ca ati scapat, snatate multa!

Am reusit sa vad si eu pozele lui Mihnea (roserb) barbatelu', tare e frumusel si e mare, mey , pozele Mariucai(andreap) gratioasa si vorbareata dupa cum aud (si am vazut si o mami Andreea super misto ) si bineinteles pe Risi si mami a ei. Se vede treaba ca va faceti garderoba de vara...rozulitelor . Si pozele lui Robert le-am vazut, soferutul...Miha in ce parc erati in poze? Hai ca langa sc 40 o sa fii dezamagita...doar sa ne intalnim, ca e ceea ce-a mai ramas din parc (s-a construit biserica acolo) doar banci si copii...uf doamne, in cartierul asta nu sunt dom'le leagane, balansoare ca pe vremea noastra......ce invidiez "capitalistele" din punctu' asta de vedere...sa nu-i lasati sa distruga nush ce parc din bucuresti, fetele (am vazut la stiri)
Pampers folosim si noi, da nr.4, ca pana la 18 kg mai avem si nu-s probleme...cred ca depinde si cum se foiesc ei...

Noi, suntem bine, f activi, vrea sa stea toata ziua in balcon, sa "deretice" pe acolo cu peria de covoare si galeata, apoi sa faca curse de masini (noroc ca avem balcon mare, de 7 m) si in final sa ia masa in leagan si sa admire peisajul pestrit de afara...noi stam paralel cu calea ferata, si face pa-pa la trenuri (sageata il pasioneaza mai ales) mai trece o masina, mai o caruta, mai un biciclist...pur si simplu e fermecat de peisaj ...sta si o ora sa se uite, timp in care eu mai ciupesc ceva treaba.
Dama, tu ziceai ca David se aseaza pe spate pe jos...si Vladut face asa, se aseaza pe spate pe covor si ori se rostogoleste si rade de ce-i iese, ori rade asa, cu fata la tavan ...iar la baie, si noi dupa ce stam o bucata in fund (timp in care il spal repede) pe covorasul antialunecare ne ridicam sa vedem ce mai e de tras in apa, ce mai e de stropit, ce valuri sa mai facem...

Imi pare rau, nu stiu ce sa zic la fetele care "iau bataita" de la pui...da ma intereseaza cum scapati de asta...Vlad inca nu s-a manifestat asa, dar nu se stie, tre sa fim pregatiti...la el manifestarea "nervilor" ca sa zic asa sau a "nevoilor nesatisfacute" de mami sau tati se traduc in tipat...da' tipat, nu gluma...nu urlat, da tipat pe un ton inalt si sfredelitor ptr orice timpan...ignoram deocamdata (si uneori merge) da suntem pregatiti sa-i raspundem si noi la fel, o sa tipam si noi, sper insa sa nu fie cazul (ca nu stiu daca ma tin plamanii ).
Iar mersul in directia opusa drumului stabilit e la ordinea zilei ...el e mereu contra curent...i-am luat si diverse chestii de impins sau tras...neah...le impinge sau trage in directia opusa drumului nostru...na, asta e...ne dam dupa el...poate oboseste

M-am intins mult, sorry, da asa mai vreau sa vb cu voi...si nu-i timp

Cookie sanatate la Bulinutza , Delia va si pe voi.

aime si vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Andreea,Aimee ati incercat sa folositi chiloteii de la Pampers?noi de la 7 luni numai chilotei folosim si ma declar super multumita.atunci mergea in patru labute si se foia destul de mult asa ca am renuntat la clasicul Pampers.ce-i drept sunt un pic mai scumpi dar macar nu se uda copilul.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

da, Bitsule, stiu de ei, da cum spuneam mai sus noi nu avem problemecu ei...mergem pe mar 4...pana crestem mari ...da nu mai mari de 18 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna... acum revenim cu vesti despre noi

Astazi am fost sa o cunoastem pe viitoarea bona si sa il vada si dansa pe Mihai, apoi am fost la GrAlexandrescu la ortopedie... Aici am ajuns prin dr de inima... Nu am vrut sa merg asa, la cineva fara sa-mi fie recomandat... Ne-am dus sa luam trimitere pt ghetute si ne-am ales cu picioare in ghips... L-a vazut d-na dr si m-a intrebat daca vreau sa ii puna picioarele in ghips... Da oare era dupa VRUT??????... I-am zis sa faca asa cum considera ca e mai bine... Mi-a facut fisa de internare (dar fara sa stau in spital- ca sa nu platesc radiografiile) si m-a trimis sa ii fac radiografii la coloana, sold, picioare frontal si lateral... Initial ii dadusem 100.000 lei... daca am vazut despre ce e vorba i-am mai dat 200.000 lei... LA radiografie am dat 100.000 lei si bine am facut la cat de zvapaiat e Mihai... Radiografia la coloana trebuia sa i-o faca din lateral... si cum eu eram singura (am zis ca ma duc pt o trimitere) una din ele a sta impreuna cu mine si l-a tinut ca sa iasa radiografia la coloana (a doua oara)... Dupa ce a vazut dr ortoped radiografiile, s-a declarat multumita pt ca nu avea nici o deformatie la oase... nici la picioruse "inca"- a tinut sa precizeze...
Stam in ghips 2 saptamani, apoi noptea niste atele si ziua ghetute ortopedice... care sa tina fixa si glezna...
Dupa ce i-a pus ghipsul, am fost si i-a facut pe loc si analize la sange ca la ghips e f important calciu, hemoglobina... si daca tot aveam fisa de internare mi le-a facut pe loc... AM dat si la analize 100.000 lei... LA ghips nu am mai avut bani... Adica mai aveam 100.000 dar am pastrat-o pt analize ca ii scotea din vena... asa, sa nu il chinuie
Pe drum spre casa... isi flutura baiatul meu picioarele de zici ca erau stegulete... si dadea cu ele si de geamul masinii... Eu ma mai uitam din cand in cand si la el de frica ca isi va da cu ghipsul in cap...
Cam astea sunt vestile noastre..
Raceala e pe sfarsite... maine mergem la ORL sa ne caute si de otita...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput