Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danette
Iris a inceput sa-mi spuna cand face kk, ceea ce este un inceput!!!!... fiindca noi suntem intr-o faza foarte neavansata la acest capitol, dar adevarul este ca nici eu nu prea mi-am dat interesul (gandindu-ma ca nu are rost s-o stresez de asa de mica)... adica stie ea unde este olitza... ce se face in ea... dar cam atat.
de dormit, doarme tot singurica... am inceput sa ne obisnuim in aceasta formula, adica sa... m-am mutat si eu la mine in pat!
Si Robert spune "ca-ca" dar dupa ce face...
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dutzi spune:
Andreea, Roserb, aveti niste copilasi superbi
...nici nu-i de mirare ca s-au indragostit atat de timpuriu unul de celalalt
.
Otilia, drum bun, imi imaginez cata nerabdare si emotie te cuprind la gandul revederii cu mininica ta
.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori.
Fetelor, Iustin continua sa ma loveasca ori de cate ori il iau la papa sau la schimbat...si ma mai si cearta, spunandu-mi raspicat "ma-ma"....chiar nu stiu cum sa mai reactionez, am incercat sa-l ignor, apoi sa-i spun ca o doare pe mami si-i arat ca-i mai frumos sa ma mangaie, si o face micutul, dar de dezvatat tot n-am reusit...si tare nu-mi place lucrul asta...e adevarat, sunt singurele momente cand se manifesta asa, nu-i place sa-l schimb, asta dintotdeauna, si mai nou, nu mai are rabdare nici la masa, deci nici asta nu-i mai place, dar...ce pareri aveti voi? 
Va pupam,
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
la noi e vreme de kko...pe la voi e frumos? ca fugim si noi acolo![]()
dutzi si pe mine ma mai articuleaza d-ra ruxi fara motiv dar dupa aceea vine la mine sa ma pupe si sa ma iubeasca...speram sa treaca cat de curand numai la partea a doua a problemei.
aaaa...si ieri l-a muscat pe alex de picior
dar rau...ca urla saracutul...dar si el o cam stresase inainte adica ea alerga dupa el sa-i dea o jucarie si el fiind mai mare normal ca stia sa sara prin canapea si nu-l prindea...da' si cand l-a prins![]()
va pup pe toate si va urez o zi minunata
monica
cookie spune:
'Neata si de la noi!
Andrea, Monica, multam de ajutor, sper insa sa treaca bine problema noastra, acum ne chinuim cu albastru de metil in gat...sa vedeti voi circoteca!
Danette, si Sabina mea anunta kk, adica face ceva de genul "Pfuuuuiii!" si eu ma prind ca trebuie schimbata...dar nu abordez inca olita, eu zic ca e prea devreme... Chiar asa, face vreun puiut la olita deja?
paxela spune:
neata
si noi decand cu cresa am invatat sa batem
si nu oricum ci capete in gura si pumni ca la box
eu de tras de par l-am invatat pe principiul tragi tu trag si eu
aaaa pe tine te doare si pe mami o doare te rog sa numai tragi si a fost suficient de vreo 3 ori acum cand mai are scapari de "iubire" ajunge sa ii zic ma doare vrei sa trag si eu si se opreste![]()
dar cu pumnii in fata cum sa fac ca tare imi e mila sa dau si eu am incercat sa ii explic dar radea la mine, ieri de exemplu mi-a dat una de mi-a mutat fata
si iam zis din nou mami ma doare ia sa te doara si pe tine si l-am atins usor ( dar asa ca mangaiere nu altfel dar cu pumnul) s-a uitat urat la mine sa oprit si a inceput sa planga ( probabil de nervi ca, cum mi-am permis
)
si am constata ca a invata cantecele............. eee impropriu spus dar ii cantam vine vine primavara si la versul cu campii si copii a zis dupa mine piii i-am zis lui tacsu ( care e ceva de speriat nu ma crede niciodata pnan nu il vede sau si mai rau eu ii zic de exemplu fitu scuipa si el da-da si ajungem in parc il enerveaza pe fisu care evident il scuipa
iar el asa de senin se intoarce la mine ai vazut... fitu a invatat si sa scuipe
) dimineata il iau in brate si asteptam sa ne pregateasca tati medicamentele si ii cant iar vine vine primavara doar ca zic hai sa le adunam... si tac iar el continua piii
sa cada tascu jos
( pai nu ti-am zis ca stie... ee credeam ca aberezi ca doar e fitu si normal e cel mai destept
)
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
andreap spune:
Buna dimineata!E o vreme de tot..in Bucuresti
..prea ma obisnuiesem cu soare si 20 grade
..
Monica,noi seara stam ori la locul de joaca de la strada(langa spalatorie)ori pe la cupola...In fiecare seara!Ca a venit vb de muscat,de mult nu mai muscase Mariuca pe nimeni...si m-a muscat ieri seara rau de tot..a reusit sa-mi sparga vasele de sange,desi aveam si pantaloni pe mine.Si,fara sa vreau,din instict,mi-a scapat o palma spre ea..efectiv asta a fost primul instinct,asa de tare m-a durut
.Apoi am ciupit-o de mana si i-am spus"vezi,nici mie nu-mi place",..sper sa inteleaga..offf
Otilia,da,e o vorbareata..mandra?ei..ca fiecare mama
..Nu e nimic special,am o prietena care fata ei la varsta Mariucai vorbea muuulllttt mai bine
..Acum la 2 ani si 4 luni spune poezii,stie povesti,a fost chiar cu colindul in iarna!
Danette,Dutzi...multumim
!da,are o personalitate...de acum mi se face parul
cand ma gandesc cum o sa fie cand o mai creste![]()
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by andreap
mai,ma tot uit si vad ca eu scriu 2 mesaje unul dupa altul si amandoua sunt cu nr.989 de exemplu....si am obs. asta de mult...nu ca ar conta,eram curioasa doar..
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Andreea, iti apare numarul total de mesaje scrise pana acum. Se actualizeaza la fiecare mesaj. Uite-te inainte de a scrie si ai sa vezi ca e un nr. si dupa ce scrii se va mari cu 1. Am fost clara?
Pupici Mariucai cea frumoasa! Noi tusim rau.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
dama spune:
Ei, uite ce inseamna colectivitatea. Bravo Silviu cel cantaret.
Acum sa ma laud si eu cu cantaretul meu...de cateva zile tot lalaia pe acasa dupa ce-l luam de la nanny si habar nu aveam ca el de fapt canta ceva cu sens...ei, ieri m-a anuntat tanti ca David canta un cantecel fr. (de-aia eu nu l-am recunoscut)...bneinteles ca nu stie si cuvintele, il zice doar pe primul pe care mai mult il deducem: "to" de la "bateau"...dar ce m-a surprins e ca are ureche si ca duce bine melodia originala (deci nu ne mosteneste pe nici unu'
) Apoi ne mai laudam cu o expresie: "o ii" = au lit (atunci cand ne pregatim de mers la culcare) si surpriza cea mare il pun in patic si adoarme instantaneu (inainte mai trebuia sa stau un pic cu el)...deduc ca e foarte obosit de atata cantat
.
Ei, si alta noutate, invatata de la ceilalti 2 copii, e ca se intinde pe spate pe covor si se taraste asa cativa metri...ai vostri fac asa ceva?
Paxelina, Andreeap, nu stiu cat e de bine sa-i dezvatati prin sistemul "imi faci rau, iti fac si eu"...chestia asta paote avea efect pe moment, dar mai incolo vor face asa cu toata lumea, deci va fi mai degraba invat decat dezvat...ignorare totala...si David da din picioare si ma loveste cu ele peste tot, dar cand incepe ma retrag si il las sa se calmeze si ii zic ca doare, dar foarte serios si ferm...nu zic ca nu repeta treaba, dar ma gandesc ca va da rezulta in timp si incerc sa nu ma enervez si sa-mi stapanesc instinctul, desi va dati seama ce neplacut e sa te loveasca peste piept...evitati ciupitul, trasul de par... altfel vor intelege ca e o arma buna impotriva tuturor si nu vor ezita sa o foloseasca mai ales ca vor mai avea parte de astfel de exemple negative in colectivitate...
Dutzi, exact asa e si David, numai la schimbat loveste, deci eu zic sa actionezi in continuare ca pana acum...nu da rezultate peste noapte, copiii trebuie sa se refuleze si ei cumva...cand lovesc nu o fac ciar cu intentie, dar daca le aratam ca si noi ii putem lovi, vor lua asta ca pe ceva normal...ce e surpinzator la David, ca la nanny ni face niciodata asa, imi spunea ca sta foarte cuminte chiar...metoda ei? ii vorbeste tot timpul, ii spune povestioare, ii canta in timp ce-l schimba...deci ar fi si asta o solutie, desi recunosc ca eu una sunt cam lipsita de talent la cantat si alte alea, dar ma straduiesc.
La spalatul pe dinti (8 in dotare ca asteptam vreo 4 masele de vreo juma de luna) si eu pun un stropulet de pasta fara fluor pe periuta de dinti, dar atat de putin ca nici nu are ce inghiti practic...oricum el tine periuta in gurita si se plimba cu ea prin casa si fara sa fim la ora de spalare...isi face probabil masaj la gingii...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
eveline spune:
Danette sunteti asa frumoase, si tu si cea mica ca nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre....ptui sa nu va deochi!
Ana si Bianca-iubita
dama spune:
Dana, tocmai v-am admirat pozitele...
Iris frumoasa ca de obicei, nu mai am cuvinte...orice culoare ii vine tare bine si ii pune in evidenta ochii, dar in roz este de-a dreptul superba. Vad ca si lui Iris ii place sa stea in cada in picioare, ce au copiii astia de nu vor sa stea cum ii punem noi?![]()
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)