Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
aime spune:
Felis, aveti cizmutze
...sa dea domnul sa fie cu folos si sa scapati pana vine iepurasu de Paste...
FELIS spune:

problema e ca am vb acum cu kinetoterapeuta si mi-a zis ca nu e deloc deacord cu ghipsul...
ca accentueaza hipotonia (adica faptul ca e moale) si ca peste 2 saptamani il scot flesca din el...
si ii mai si favorizeaza pozitia in extensie cu care ea se lupta de atata timp sa o corecteze...

A zis ca prefera atele noaptea pe timp mai indelunga si orteze ziua.
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
of, felis
poate ar fii mai bine sa o asculti kinetoterapeuta, ea il cunoaste deja pe mihaitza si presupun ca stie ce este mai bine pentru el in mom de fatza.sanatate multa si
Daniela Gina, multa sanatate puiutului
ref pampers noi folosim 4 si 4+ tot de la pampers...andreap poate totusi e un pic cam mare nr 5 si de-aia se uda....noi avem aprox 12 kg deci mai avem de stat pe nr 4![]()
paxela felicitari cantaretului
...mai si ruxi canta ia ia iooooo
dar frumos pe melodie ca doar aici seamana cu mine in rest...amandoi seamana cu tati![]()
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o noapte buna
monica
mariussimiuc spune:
Aime,eu ma gandeam ca aveti pe acolo un parc frumos.Vazusem in pozele voastre ceva si traiam cu impresia ca tre sa fie un parc super.Noi eram intr-un parc din Tatarasi,de la blocul bunicilor.E dragut,singura chestie nasoala e ca e cu pietris...
Ce fel de covoras antiderapant folositi voi la baie?De unde l-ai luat?
Felis,fii tare,ai sa vezi ca totul va fi bine.
la puiul cu cizmulite.Macar daca i-ar face bine...Si cand mai auzi si 2 medici care se contrazic chiar ca-ti vine sa
...
Cred ca eu sunt singura din grup care sunt super multumita de Libero.N-am avut nici un fel de problema cu aceste scutece si ne plac ca ne fac fundul sexi.
La Pampers ne iesea kaki pe afara,pe la spate,iar de la celelalte ne iritam rau de tot.
Voi cum va mai cantariti puiutii? De acu daca tot s-a incalzit si am scapat de hainele groase cred ca o sa mergem din nou la farmacie,la cantarul electronic.
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
try spune:
Noi am venit de la control si am auzit inimioara lui bebe. Uterul e ca pt. 14 sapt., deci pare sa fie totul ok. M-am linistit!!!
Felis imi pre rau sa aud de gipsul lui Mihaita.
Daniela, imi pare rau ca ati trecut prin toate chinurile astea. Bine ca in final nu a fost nimic grav sau cu urmari. Adica s-a reparat totul si acum sunteti ok.
Noi cu kk sunt in urma rau de tot si ne impotrivim cat putem la statul pe olita. Singurul moment cand face la comanda e cand ii fac baie si din cauza apei ii vine probabil sa faca pisu' iar eu ii pun paharelul lui de plastic in dreptul cuculetzului si ii zis pissss, si-i zic sa faca pisu. in 90% din cazuri face pisu, dar ziua, daca ii tin olita cum ii tin paharul de la baie, nu vrea...Alt context, alta situatie...Iar de kk... nimic, nici u nprogres. Maraie cand a facut si il deranjeaza, dar nu-ti poti da seama imediat. Dar il vzi usor ca face kk dupa mutra si dupa pozitia haioasa (face din picioare, nu sta pe vine).
Si alex mai da cu palma ca razbunare. Cand ii confiscam bicicleta pt. cateva minute (a inceput sa tranteasca cu ea de podea si nu vreau sa-i permit asta si incercam sa-l dezvatam, desi fara prea mari sanse deocamdata). Il ignor daca e un gest usor si scurt, dar daca da tare si insista procedez exact ca Dama: spun raspiat si ferm, chiar un pic suparata ca ma doare si sa nu mai dea.
.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
FELIS spune:
Multumesc fetelor... Am o stare
... Tare greu e sa fii mama... Sa faci totul cum e mai bine... si MAMA trebuie sa aleaga...
Acum ma obsedeaza... de ce m-a intrebat dr ortopeda DACA VREAU sa ii puna ghips...
Oare cum e mai bine?... Daca ati fi auzit vocea kinetoterapeutei...
... Mi-a zis ca nu e deloc deacord, dar ca e alegerea mea
, dar avea o voce de om suparat care s-a chinuit sa realizeze ceva si isi vede munca naruita...
Oare care e adevarul adevarat si cum e mai bine sa fac??????????
TRY... ma bucur ca totul este bine cu bb din burtica... Sarcina usoara in continuare....
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Felis si eu cred ca kinoterapeuta are dreptate, adica e clar ca musculatura va fi mult mai flasca si se atrofiaza dupa 2 saptamani de gips...si progresele facute la kinoterapie s-ar diminua.
Dar pana la urma probabil e mai bine sa faci asa cum zice persoana in care ai incredere mai mare.
Andra ma bucur ca te-ai linistit si ca totul este in regula cu bb din burtica...
Si Iris are aceeasi pozitie de facut kk - adica in picioare, dar ea se ascunde de obicei dupa ceva si asa imi dau seama. Dupa accea ma anuntza: mama!... kaku!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
onitza spune:
Buna seara! AM citit un pic din urma, urmeaza sa ma culc, dar am zis sa va urez o noapte linistita voua si puiutilor vostri. Am vazut poze cu copishi dragalashi, Maria si Iris, scumpici foc!
FELIS, te-ai aflat intr-o situatie ca nu ai avut cum sa iti dai seama cum ar fi ma bine si pe loc ai incercat sa iei decizia cea mai buna! fiind mama, intotdeauna te gandesti cum sa faci sa ii fie lui mai bine, copilului! daca doc ti-ar fi spus ca de fapt ar trebui inainte de luarea deciziei, consultata si kinetoterapeuta, cred ca atunci ti-ai fi dat seama ca ai putea s-o interbi, dar lucrurile cred ca s-au intamplat atat de repede ca nu ai avut timp sa stai sa le gandesti prea mult...au fost si analize si radiografii, etc. Haidem sa fim optimiste, sane gandim sa poate muschii, desi dupa 2 sapt. nelucrati, isi vor reveni mai repede! Fii tare si spune-ne prin ce treci, ce simti, ce se intampla cu voi, ne intereseaza!!!!!
Suntem cu gandul la voi!
Multa sanatate micutului Matei!!
Azi am fost sa il luam pe Paul de la cresa mai devreme. Ne-am intalnit si cu SIlviu al Paxelei, am fost apoi o fuga in IOR, daca Paul s-a acomodat mai repede cu ideea de cresa, am ramas cu o problema: nu vrea sa mearga singurel prin parc, are momente cand merge, dar numai sa fie tinut de mana, si nu ca nu poate merge, ci RASFATUL, bata-l vina! sau are momente ca azi, cand nici macar sa mearga, doar in brate!!!
am stat ce-am stat, cand am vazut ca nu mai rezist, am predat armele, m-am scuzat la Paxela
ca plecam acasa...cand ajungem acasaaaa, descoperim noi ca de fapt lui ii era foarte foame!!!![]()
sau de fapt, ii era si foame , pe langa RASFAT - boala grea! noroc ca nu se ia!!!![]()
![]()
La cresa mi se pare ok, mi s-a spus ca nu plange, ca e linistit, ca mananca mai mult felul II, dar ca are momente cand ia si cateva linguri de ciorbita, si ca doarme - ceea ce ma bucura, de altfel!!
OTILIA, te asteptam cu drag acasa!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
try
ma bucur din suflet ca bb este bine
onitza
felicitari lui paulica...e un adevarat barbat...ce-o s-o fii gandit el...de ce sa plang?![]()
va pup
pe toate, sa aveti o zi buna
monica
florypop spune:
Try, ma bucur ca sunteti bine. Sarcina usaora in continuare.
Felis,
lui Mihaitza.
Flory
29+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png