Szeged - 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Auburn, imi pare rau de dezamagirea ta, incearca sa nu te gandesti prea mult la asta si sa-ti pastrezi optimismul. Oricum, sunt sigura ca va fi bine, mai ales ca mergi la Szeged in 19.
Cat despre numaratul zilelor la Cm, si eu , ca si Tabi, la fle numar ,din ziua in care este mai abundent.
Dr Zadori stie de problemele pe care le-am avut, i-am zis si ce tratament am facut si a spus ca nu e nimic grav; probabil ca daca va considera ca e cazul sa-mi mai faca un consult, voi afla.
Pussi, tin pumnii la test. Eu intotdeauna am fost convinsa ca vestile bune vin exact cand nu te astepti! asa ca nu-ti face prea multe probleme ca n-ai simptome!
Crinuta, ma bucur ca ai revenit! sper ca te simti un pic mai bine!
Tabi, spor la treaba si sper sa nu ne lasi prea mult timp de izbeliste, ca dupa cum vezi, ni se face dor de tine!

Va pe toate! nici eu n-am pile la Sf. Ilie, ca si pe malul marii e la fel de urat!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

buna dimineata
multumesc de primire...dupa cum le spuneam si prietenelor mele, sunteti super
eu nu am mai intrat zilele astea din cauza de treaba multa cu simularea asta a bacului...da' de astazi sunt cam in vacata...am fost dimineata pe la spitale sa-mi fac toate analizele posibile si imposibile...sa am totu' daca ma intreaba dr la szeged...si cum am terminat m-am asezat sa vad ce mai faceti...
pussisper ca esti mai vesela astazi ...o sa vezi, trecem toate repede la gravidute...o sa mai intram aici doar ca sa le sustinem pe viitoarele fete...

auburn stiu prin ce treci si imi pare tare rau... si mie mi se naruie toata existenta de cate ori vine ciclul...da' tot sper...si ma bucur ca sunt fete ca noi care reusesc...ma bucur ca exista oameni care isi folosesc stiinta ca sa ne ajute sa ne indeplinim visul...o sa fie bine...iti zic eu

mirabelaimi doresc ca toate sa stam cat mai putin in pozitia de aspirante...si dupa ce noi ne vom fi vazut visul implinit, sa nu mai fie nici o fata care sa treaca prin ce trecem noi...eu sunt din valcea, da' suntem una langa alta si ne vom bucura impreuna de reusitele noastre si ale tuturor fetelor...

andicucum te mai simti?...musai sa-i zici doctorului de durerile tale...ce valori ti-au iesit la analizele de ziua a 3-a?..si ac pe care ti le-a dat dr zadori cum sunt?...pastile?...injectii?...din a cata zi a ciclului tre' luate?
eu te-am ascultat si m-am dus la analize
ai grija de tine si tin pumnii sa mearga totul struna si de ziua copilului sa-ti serbezi bebele din burtica

de fapt toate fetele de aici si tin pumnii pt fiecare

Mergi la inceput

unde mi-e capu?!?

pussi tin pumnii la test

Mergi la inceput

Delphi, merci mult, esti o draguta!
Anticonceptionalele pe care mi le-a dat sunt pastile si mi-a zis sa le iau din ziua 3 a ciclului.
Hormonalele mi-au iesit bine,mai bine decat primul rand pe care il facusem in ianuarie, numai ca valorile nu le retin, trebuie sa ajung acasa si sa ma uit pe analize.
Ma bucur ca te-ai conformat rapid si sper sa ai rezultatele f. bune si in timp ptr programarea de la Szeged.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

stiti ce am facut azi ca sa-mi creasca moralul : MI-AM CAUTAT OFERTE DE CONCEDIU PENTRU IULIE, sunt nebuna, dar deja ma simt mai bine

PUSSI

Mergi la inceput

'Neata frumoaselor.

Pussi, n-ai innebunit! si e o metoda f buna sa-ti iei gandul de la ce te doare! si eu fac la fel cand m-apuca!
numai ca anul asta ma abtin sa-mi fac planuri de concediu asa devreme! poate se intampla ceva frumos si trebuie sa ma orientez bine dupa-aceea.Tu ai gasit ceva ?
Mirabela, ma roade o intrebare : tu in ce stadiu mai esti cu FIV-ul? cand te mai duci la Szeged? scuza-ma daca n-am fost pe faza, dar cateodata pierd sirul .
Auburn, ce mai faci?sper ca ai iesit din starea aia !

Fetelor, mai stie cineva ceva de Isabellas ? am citit din urma si am vazut ca ar fi trebuit sa faca punctia si ET zilele astea!
Isabella, daca ne citesti, tin pumnii stransi-stransi sa le urmezi pe RH, Leliutza si MI-Ka!

Eu sunt vesela azi, ca nu ma duc la servici!
Mi-Ka, Tabi, Liana, Crinuta, Delphi, Lucia, Leliutza,Asi...

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

'neata fetele

pussi bine faci...fa orice iti imbunatateste starea de spirit...dupa cum stii,e foarte important

ma duc sa iau rezultatele unei parti din analizele de ieri

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Delphi_07 bine ai venit pe la noi, sa incepi tratamentul cat mai repede si sa auzim apoi imediat ca ai la purtator.
Ai luat rezultatele analizelor? Cum sunt?
.

pussi, iti tin pumnii pentru 19 aprilie, sa iasa cu ochisori

Isabellas si Mirabela11 voi ce mai faceti? Nu ne mai spuneti nimic?

auburn, pupici multi, multi pentru tine .

crinuta71, andicu, tabitha

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Andicu spor la "treba" poate trebuie sa amai concediul pe toamna.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Asi, mercic,! si eu tot pentru toamna imi cam faceam planuri de concediu!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput