Szeged - 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

quote:
Originally posted by andicu

Hello dragutzelor!

Crinuta, eu pe 19 aprilie trebuie sa vorbesc cu dr Zadori. Am sa-l intreb si despre plecarea lui in SUA.

Astazi imi iau si eu rezultatele la hormonale.Sunt curioasa sa vad daca au iesit la fel sau mai bine.

Andreea.Pozele mele

Andicu multumesc mult de tot.
Ma bucur ca au iesit bine analizele. Totul va merge bine, ai sa vezi.
Chiar fetelor, oare ce mai e cu Tabitha?

Fetelor, va pup pe toate.
Intru mai greu in timpul saptamanii pe forum pentru ca ajung tarziu acasa, dar seara citesc ce ati scris.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by Liana30

pussi....tabitha este bine..doar ca are o gramada de treaba..si de aceea lipseste..

v'am mai spus dar se pare ca nu ma baga nimeni in seama!!!!
e bine !!! doar ca are multa treabaaaaaa!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello fetelor.

Crinuta, merci de incurajari! si eu vreau sa-ti spun
tie acelasi lucru!

Eu sunt in ziua 9 de CM , si a 7a de AC si singura diferenta fata de normal e ca ma cam jeneaza sanii, ca inainte de CM, nu tare , dar ii simt,ceea ce , de obicei,nu se mai intampla dupa ce-mi treceau uratii. De cand am avut chistuletele alea la sani, mai ales la dreptul, dupa ultima SEU, am cam ramas speriata; cum ma inteapa mai tare vreunul cum imi ia inima razna! cred ca o sa indraznesc la dr Zadori sa-mi faca si el un consult, poate un echo...macar sa ma linistesc de tot.

fetele mele dragi!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

nu ma asteptam la prea multe dar totusi sunt dezamagita ca mi-a venit CM. si ca sa fie clar, am facut si un test de sarcina - negativ

dar vestea buna e ca de vineri incep tratament cu clostylbegit si in 19 aprilie la ora 9 am programare la szeged.

andicu sa vorbesti cu doctorul de problemele pe care le-ai avut la sani. pe mine m-a intrebat de a inceput.

pussi ai gasit camasuta? daca da, trebuie sa-mi spui si mie unde...numa' sa nu fie magazinul ala de la etajul 1 din mall .

liana nu te ignoram doar ca tragem de tabitha sa se intoarca la noi:

pe toate

Mergi la inceput

Liana eu intotdeauna ma uit ce scrii.
Andicu, Auburn, Pussi, Mi-Ka, Lucia, Mirabela si toate celelate fete va pup

poze

Mergi la inceput

Auburn imi pare rau ca nu a fost de data aceasta. Dar iti tin pumnii pentru data viitoare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ceau fetelor,

Nici o noutate, ma streseaza cei de la servici, asa agitatie a fost azi.

Camasuta nu mi-am luat Auburn, am vazut ceva interesant sapt. trecuta la Bega etaj 1 si la aia imi sta sufletul, dar nu am apucat sa merg sa o cumpar.

Pupici la toata lumea Si cine are o pila la Sf. Ilie sa trateze cu el, sa nu mai. Vrem si noi si soare, sa ne creasca moralul

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Auburn imi pare sincer rau dar totul merge inainte, sa vedem ce se intampla luna viitoare, calm si cu optimism priveste inainte. Trebuie sa fim convinse in interiorul nostru ca acel copilas vine, problema e ca nu stim momentul. Sti am primit un mesaj pe mail saptamana trecuta care suna cam asa: pentru a face ceva bun intalnesti numai bariere, daca gasesti un drum liber acela nu duce nicaieri - sau ceva de genul asta.

Eu pe 19 imi fac testul, am emotii numai daca ma gandesc. Prin oct. si nov. am luat duphaston si pregnyl, si din cauza lor aveam fel si fel de simtome:in general sanii, atunci era convinsa ca sunt graviduta, acum macar nu simt nimic.

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata!'

Am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna!

Pupici la toate fetele szegedine si nu numai!!!
Mirabella 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor.
Vad ca ati tras tare de mine, caci m-am intors la voi. Am treaba foarte multa, de aiai nu am mai putut intra si spre rusinea mea nici macar nu am reusit sa citesc ce ati scris in cap. anterioare, doar acest cap. l-am frunzarit. Eu sunt bine, ziua 8 astazi, tre sa vad cand ma duc la Buc la eco. Am facut stimulare si sper sa fie bine, sa pot face IAD. Sotul meu ia tratament naturist si speram cu putere in continuare.

Auburn: am remarcat intrebarea ta. eu nu iau niciodata in considerare zilele cu pete maronii, decat cele cu rosu ca lumea. Poate ca gresesc, dar procedand asa ziua ovulatiei pica bine , adica in ziua 13.

Daca mi-ati mai pus ceva intrebari pe care nu le-am vazut, va rog sa le postati inca o data. Imi cer mii de scuze...

Mergi la inceput