Szeged - 6

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Andicu eu astept sa vina 15 mai si sa merg la un control la Szeged, dupa care voi lua startul FIV.Sper sa fie totul Ok de data asta.Avand in vedere ca dr.Zadori nu mai vrea sa fac inhibarea cu AC dinaintea stimularii, castigam o luna si practic putem incepe FIV-ul imediat(6-8 zile de stimulare, punctia si ET-ul).Totul e sa raspund bine la stimulare de data asta si sa am mai multi embrioni.
Intr-un fel stiind prin ce trebuie sa trec ,(si cum la Szeged nimic nu doare, nu te traumatizeaaza, nu te deranjeaza) parca de abia astept sa incep procedura.Asa ca ....fetelor care va apropiati de "moment" sa fiti curajoase , fara frica.La Szeged totul se intampla asa cum e normal sa se intample in lumea civilizata
Mi-ka

Pussi, eu m-am destresat la shopping saptamana trecuta.Bine faci , e foarte buna metoda.....

Auburn poate incepem FIV-ul impreuna....Nu te da batuta!!

Isabellas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ceau fetele,

Mersi de incurajari

Andicu, am gasit ceva in insula ZAKINTHOS( grecia , e in Marea Ionica), dar numai cu plecare din Budapesta.Inca nu am luat o decizie din motivul pe care il stiti si voi, oricum daca raman graviduta pana atunci merg in concediu numai cu medic ginecolog - v-am zis ca sunt nebuna, ma doi la dispozitie care vor sa vina cu noi, dar pentru asta trebuie sa hotaram impreuna cu familia respectiva. Daca merg peFIv, in iulie sunt cel mai devreme in perioada de AC. Asa ca vreau concediu!!!!!!!!!

Mirabela, la shopping nu am ajuns dei am fost azi in Mall, dar nu am avut timp, oricum saptamana viitoare nu scap!!! Bafta pentru 15 mai Nu mai ai decat o luna, care trece repede cu Sarbatorile Pascale si cu 1Mai.

Delphi, cum stai cu analizele?????

Mika sa fie cum zici tu, azi mi-a iesit un herpes???????????? Dar in 19 sa vad ce e Fasolica ce mai face? Leliluta?

Auburn, tu pe unde umbli?

Va doresc un sfarsit de saptamana plin de bucurii si de buna dispozitie!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va pup
Andicu sunt mai bine intradevar. Am ajuns tot tarziu acasa de aceea nu prea am reusit sa scriu pe forum, dar incerc sa citesc. Tu mergi in curand din nou la Szeged, nu?
Mirabela tu cu ce o sa faci inhibarea pentru FIV?
Fetelor va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Crinuta, eu merg iar la Szeged in 09 mai. Mai am vreo 3saptamani si ceva pana atunci.
Mirabela, astea sunt vesti bune! inseamna ca mai ai putin pana la a2a incercare si de data asta sunt convinsa ca o sa fie bine!
Pussi, frumos loc de vacanta! eu sper sa primesti intai vestea cu si pe urma sa profiti de concediu!

Va pe toate si va doesc o sambata frumoasa si calda, care sa va relaxeze si sa va incarce bateriile!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu scuze, cred ca am incurcat data plecarii tale la Szeged. Cred ca din cauza oboselii adunate in ultimele saptamani. Vroiam sa te mai rog inca o data sa-l intrebi pe dr. Zadori de plecarea in SUA.
Auburn ce mai faci?
Va pup pe toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Crinuta , stai linistita, ca n-am uitat! iti spun pe 19 sau 20 aprilie!

Va urez Paste fericit! fetelor care sarbatoresc astazi si La multi ani! tuturor floricelelor! iar pentru celelalte, o duminica frumoasa ca-n zi de sarbatoare "care este" !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

Am fost la munte de vineri, abia ce ne-am intors. Mi-a prins foarte bine. Va multumesc tuturor pentru vorbele bune.

mirabela dupa calculele mele mi-ar veni randul la fiv abia prin iulie. din cate mi-a spus la prima intalnire dr.Zadori, dupa stimularea cu clostilbegyt daca nu iese IA in luna respectiva urmeaza o luna cu incercari fara stimulare fiind sub efectul medicatiei din luna trecuta. daca e asa, inseamna ca in mai ar fi luna de dupa clostilbegyt, iunie ar fi inhibare cu AC si abia iulie. Dar nu e sigur.
Mie mi-ar place sa incep cat de repede iar mijlocul lui mai nu ar fi chiar departe.

Am inceput vineri(ziua 3) tratament cu clostilbegyt. Iau doua pe zi. Imi fac putin griji pentru ca simt o tensiune(uneori durere) in ovare la 2-3 ore dupa ce iau pilula de dimineata. Ati patit asa ceva?

pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR!!! o SEARA DE FLORII FRUMOASA!!! SI HRISTOS A INVIAT!!! pentru cele pentru cele ce sarbatoresc azi invierea Domnului!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sper ca v-ati revenit dupa distractia din week-end!
Sunt sigura ca s-a gasit o Floare sau o zi de Pasti de sarbatorit!

Eu tot caut cazari, si mi-a picat fisa deodata, ca as putea incerca si la pensiuni, avand in vedere ca preturile sunt pe-aproape, ba chiar mai avem si mic dejun inclus, poate chiar putem vorbi si de o cina; toate au parcare si toate facilitatile, drept ptr care, am trimis vreo 3 mailuri pana acum, sa vad daca putem negocia pretul la o sedere mai mare de 7 zile. Ne-am gandit sa luam cazare pe 7-10 zile, pana la ET, apoi sa stam 3-4 zile la Szeged dupa Et si sa rvenim la pensiune ptr inca 10-12 zile! decat sa platesc un apartament ptr o luna plus cateva zile la Szeged, mai repede facem asa, si tot la banii aia ajungem! hai ca v-am plictisit cu ale mele !...
Vreau sa va mai spun, ca de la AC, ma dor sanii ca inainte de CM, sunt tensionati, si mi-au cam aparut tot felul de zgaibe pe fata...cred ca reactioneaza din greu organismul meu...niciodata nu prea i-au placut AC, indiferent de firma..
Auburn, succes cu tratamentul! vezi ca era un subiect despre Closty, cauta prin Arhiva; au fost mai multe fete care au facut tratament cu el, cele mai multe scriu la "Endometre..." ; sper sa reusesti sa fii pana sa ajungi la FIV!

Fetelor, ce mai ziceti, ce mai povestiti?
Mi-KA, ai inceput munca!!! cum e inapoi la servici? succes si spor la treaba! ai grija sa nu te obosesti prea mult! si stii ca legea iti permite sa-ti reduci nr orelor de munca pe zi?! parca la 5 ore..

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu iti multumesc mult. Sa nu te superi ca tot te bat la cap.... Sa stii ca si pe mine ma intereseaza cum faci cu cazarea. Poate mai vorbim si pe msn, daca ne nimerim deodata. Iti tin pumnii sa mearga bine tratamentul.
Auburn eu am luat multe luni cate doua tablete de Clostylbegit pe zi, intre zilele 2-6. Eu le luam amandoua deodata seara, parca. Aveam tensiune, si chiar durere in zona ovarelor doar in preajma ovulatiei.
Mi-Ka cum a fost la lucru astazi?
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput