FIV - 68
Raspunsuri - Pagina 14

andicu spune:
Mirela, multumesc!
Cristinici , am inceput de aseara AC.
Mirga, o sa fie bine! nu-ti mai face atatea griji! poate de data asta sunt semne bune! incearca sa stai linistita si poate scapi si de disconfortul acela.
Maamaaa , saptamana viitoare imi trebuie nervi de otel ca sa va tin pumnii si tie,Mirga si Ginei!
Andreea.Pozele mele

saftoiu_gina spune:
Mirga si eu am avut dureri in zi de ciclu dar am luat no-spa si scopantil si au trecut .Mie m-i s-a spus sa iau la orice durere mica de burta .
Monica - Elena, am stranutat f. mult, nu aveam incotro,fie ce-o fi acum.
Andicu ce te faci ca nu mai am nici eu rabdare ,pana joi ,mult mai e.

Mirga spune:
Fetelor, mai stie cineva ceva de Victoria?
Gina mie mi-a zis sa iau doar daca e nevoie, dar nu la orice durere, asa ca nu am luat nimic.
Bety ce mai faci?
Mai fetelor, de le o zi (cam asa) dupa ce am facut Pregnylul ma dor sinii de numa'. Am zis ca poate o sa treaca, dar nici vorba. A mai patit cineva asa ceva?
Pupici si multa bafta.
Mirga

saftoiu_gina spune:
Buna dimineata .
Mirga si eu am avut insomnii , ma plimbam noaptea prin casa , trebuia sa schimb patul ca sa ma mai i-a somnul ,acum chipurile de 2 nopti dorm si eu bine.
Fetelor va doresc un wek. placut si frumos .

Moniland spune:
Gina, ma bucur sa aud ca te simiti bine. Lasa testul pana pe 13, va fi ziua ta norocoasa.
Andicu, super daca esti multumita de medic si de ce ai gasit acolo. Am o intrebare: acolo inhibarea hormonala se face doar cu AC? Pentru ca aici toate facem inhibarea cu diphereline. Sau probabil AC care ti l-a prescris este altfel decat AC cu care suntem noi obisnuite.
Mirga, a venit?, n-a venit? Tin pumnii sa nu vina.
Monica

saftoiu_gina spune:
Monica e foarte mult pana pe 13 .Incerc dar cred ca nu rezist .Cu psihicul stau bine momentan ,m-am cam calit ,cand ai multe incercari esuate aproape ca nu mai astepti nimic bun.

Mirga spune:
Buna fetelor.
Nu, Moniland, n-au venit rusii si nici nu o sa mai vina inca mult timp de acum incolo (sper, si sint destul de convinsa de asta).
Gina lasa testul si bucura-te de perioada asta de incertitudine, are si ea partile ei frumoase.
Va doresc tuturor un we. placut.
Pupici si multa bafta.
Mirga

andicu spune:
'Neata dragelor!
Moni,se pare ca la ei inhibarea se face numai cu AC. Mie mi-a dat Lindynette. Nu stiu exact ce contine, ca scrie in ungureste si pe net n-am gasit info decat in limbi slave.Din cate am vazut eu si la celelalte fete de la subiectul "Szeged", toate au primit AC ptr inhibare; dar nu toate aceleasi AC. Probabil ca exista o logica in asta.
Tu cum mai stai?
Va pe toate si va urez un we frumos, chiar daca e urat si innorat afara!
Andreea.Pozele mele

Liana30 spune:
sa va anunt ca sunt tot asa..cu pumnii stransiii..stransii!!!!rau da'tot!!
aaaa 13 si 16 vo fi cele mai nororcoase zile de luna asta...
"Nimic nu-i imposibil!"