FIV - 68
Raspunsuri - Pagina 13

saftoiu_gina spune:
Greseala de tipar .
Fetelor stranut mereu ,nu stiu daca mai scap eu de raceala asta.
Mirga tu cand il faci ? Ce tratament ei acum ?

andicu spune:
Buna fetelor.
Gina, imi pare rau ca-ti strica linistea probleme de servici, sper sa nu fie vestea prea rea pentru tine! cat despre test, eu zic sa ai rabdare pana saptamana viitoare, ca mi-e ca te gandesti prea devreme si-ti provoci vreo dezamagire mai devreme decat e cazul. Eu iti tin pumnii sa-ti iasa toate testele posibile pozitive !!!Sanatate multa si ai grija cu raceala, sa treaca repede!
Mie mi-a dat dr sa iau Lindynette. N-am mai auzit de ele pana acum, cred ca sunt produse undeva in zona aia , Ungaria, Cehia,Polonia, ptr ca am cautat un prospect pe internet si am gasit mai mult in limbi slave. In engleza mai putin.Oricum, instructiunile mi le-a dat dr, dar vroiam sa ma conving cu ochii mei de ce anume fac, asa sunt eu, mai capatanoasa! Cat despre ovarul stang, nu vreau sa ma gandesc la asta acum, astept echo din 19 aprilie, sa vad ce-mi zice atunci dr.
Andreea.Pozele mele

iliuta spune:
Monica Elena n-am primit nimic de la tine....nici un email. Astept sa-mi scrii altul. Te pup si pe tine si pe Mihnea.
Multa bafta tuturor fetelor.
Andicule.
Liana.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

Monica-Elena spune:
Gina atentie cu stranutul eu stiu ca in perioada de dupa Et nu ai voie sa stranuti.

asi spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Gina atentie cu stranutul eu stiu ca in perioada de dupa Et nu ai voie sa stranuti.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Si daca iti vine ce te faci?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mirela_1 spune:
Asi, te strangi de nas.
Monica sa-ti traiasca baietelul; acusi o sa alergi dupa el prin parc.
Gina, Mirga, va doresc sa se prinda macar 2 puiuti.
Andicu, bafta cu procedurile.
Va pup pe toate,
Mirela

cristinici spune:
Gina da ma rog ce-ti trebuie iesit din casa, stai cumintica pana pe 13, ca altfel. E prea devreme pt test , ce vrei sa te apuce depresiile inainte de vreme. Sezi binisor.
Mirga sper ca esti bine si nu faci prostioare.
Monica ce mai face spiridus?
Lachi unde esti? Ai intrat deja im we?
Andicu ai inceput AC?la toata lumea cristinici

Mirga spune:
Buna fetelor.
Eu sint bine, doar ca uneori mai am dureri, asa ca o jena, in partea de jos. Iar azi noapte pe la 2 m-a durut destul de tare, ca la ciclu - in mod normal ar fi trebuit sa-mi vina uritii azi-miine. E prima data (de cind fac tratamente) cind ma simt asa. Si mai e o chestie: noaptea nu dorm bine,cam intre 2 si 4.5 nu dorm deloc, peste zi nu dorm (doar azi am dormit de prinz) si totusi nu mi-e somn. Pina acum tot timpul motaiam dupa ET.
Sper sa fie bine.
Pupici si multa bafta.
Mirga

Mirga spune:
Am uitat. Testul il fac pe 16 (la noi e mijloc de sarbatoare, Pesahul).
Gina lasa testele ca s-ar putea sa te minta si nu are rost sa-ti faci mai multe griji decit ai deja. Eu nu am facut decit 2 sau 3 teste in toata viata mea si astea nu cind faceam tratamente. Acum am zis ca poate o sa fac unul inainte de a merge la analiza in 16, dar nu sint sigura. Eu iti tin pumnii in continuare.
Pupici si multa bafta.
Mirga

Mirga spune:
Tare uituca mai sint.
Gina eu iau 3*200 utogestan/zi.
Cristinici, Mirela, Andicu, Liana, luci-miru multumim de pumnii strini. Sa fiti sigure ca ii simtim si ne dau incredere.
Pupici si multa bafta.
Mirga