Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata fetele.....

ce somn,
Stelisto nebunoooo...pup, nu te uit nu, never!!

Pup la toate , spor la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata si de la mine! sa aveti o zi buna!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violici spune:

Vreau sa va salut si sa va pupicesc pe toate deodata ca i-mi sunteti tare dragi.
Chiar daca nu ma fac prezenta sa stiti ca sunt pe aici in fiecare zi si sa ma vedeti ce harnicuta sunt cu un pix si agenda linga mine notand tot ce se poate- ca doar sunt ultima la nunta.
Mai am perioade cind ma intreb oare nu o sa inghet la nunta ca totusi 21 oct.?- si sa vezi la mine mireasa congelata.
Saptamina aceasta cred ca batem palma la cameraman care cere 150 euroi
pentru aproape 24 ore.Inca nu stiu daca e mult sau putin, ramine de hotarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

Buna fetelor !!!

Moama, moama da ce de mai scrieti - e drept, nici eu nu prea am mai avut timp ca inainte - dar AZI, am ajuns la zi si am zis sa va mai salut si eu.

Divine si Ralu - sincere condoleante - si sa aveti multa putere.

DAII
- casa de piatra si sa fiti fericiti!!!

Felicitari tuturor pt achizitii !!!

Favorite - dragut,nu? eu pe 23 si tu pe 24 in fix aceleasi locatii

si ca tot suntem asa "tovarase de locatii" - imi poti spune, te rog mult, tu la Bistrita ai vorbit deja de ora? noua ne-au tot zis ca sa mergem mai cu o luna- doua inainte de eveniment - ori eu as vrea confirmare sigura de ora sa stiu si eu ca pot sa respect ce o sa scriu pe invitatii.
si inca o rugaminte mare la tine - cu muzica cum stai? mie mi-a spus socrela (ca ea se ocupa de cercetari locale, eu si iubi fiind in Bucuresti) ca formatia restaurantului formata din 5 persoane costa 30 mil - ceea ce sincer mi se pare mult rau; si a mai gasit ea 2 persoane care poseda fiecare cate o orga sau cum naiba se cheama chestia aia cu clape de canta singura - care vor 17 mil. Dar 17 mil. pt doua instrumente care canta singure?? nu ar trebui sa platim (in caz de asa-zisa formatie) cunostintele unor oameni de a canta la niste instrumente?

Ah, si Rok, tu ce mai faci? ai intrat in priza rau cu pregatirile de nu mai zici nimic? tu cum stai cu muzica?

Sunt putin confuza rau, nu stiu ce sa fac - am vazut ca fetele ziceau de 150 - 200 euro pe muzica... si noua ne-au cerut aprope 500....

va pupic si sper sa reusesc sa activez si eu mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dya tinem pumnii la fata, sa stii! O sa iasa bine, mi-a shoptit mie zatzu'!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Giova, super ca ati gasit mai ieftin, numai sa aveti si recomandare pt tipul respectiv ca dj-ul face toata petrecerea. Am fost la o nunta unde dj-ul a pus numai muzica naspa si eu personal nu prea m-am distrat. Nici lumea nu prea dansa.

Karamel, depinde ce vrei tu la muzica, dj sau formatie? Dj-ul e mai ieftin, formatia mai scumpa.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

hai tu DYA !!! tinem pumnii !!! eu una stiu sigur ca poti

Alynutzaeu una as prefera DJ, din mai multe considerente si pentru faptul ca stiu sigur cum suna melodiile; el nu trebuie decat sa puna un aparat sa cante...
Dar sunt voci care sustin ca "nunta fara lautari....nu se poate!"; atunci ne hotarasem la un compromis - le combinam. Cele doua oferte marete gasite erau pt asa-zisii "lautari"; dar in viziunea mea lautar sau formatie reprezinta un om atasat de un instrument, respectiv mai multi astfel de oameni care alcatuiesc formatia, nicidecum un om+un sintetizator/clape.....
de asta intrebam eu daca nu e prea mult

ca asa am auzit si eu de ofert de 30 si un pic de mil. dar erau o formatie + DJ si plateai cu banii astia cam tot ce inseamna muzica.

sper ca fetele care mai au nunta in Piatra sa zica si ele ce parere au - pretty pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violici spune:

Hai sa ma bag si eu in seama.
Muzica e unul din problemele rezolvate de noi si daca va e de ajutor va voi spune ce am gasit noi.
E vorba de o formatie formata din 3 persoane.
-unul detine orga si cinta la ea
-una persoanna detine voce deci cintareata
-si ultima persoana e cea care face pe DJ
Toate astea ne vor costa 500 euro deci vreo 18 mil lei
Noi am fost si iam ascultat si au fost ok
Tipul sef de formatie a avut rugamintea ca daca avem anumite preferinte sa facem o lista,ceea ce mi se pare super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by karamel

ca formatia restaurantului formata din 5 persoane costa 30 mil - ceea ce sincer mi se pare mult rau; si a mai gasit ea 2 persoane care poseda fiecare cate o orga sau cum naiba se cheama chestia aia cu clape de canta singura - care vor 17 mil.

17 mil pt 2 orgi ? Fata mea, eu am formatie cu 5 persoane si ma costa 20 de mil !!! Ia fii tu atenta la ce vrea soacra-ta...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

BUNA DIMINEATZA, miresici!!

Rubedeeeniiii...va pupez din toti rarunchii!!1
blondo, tin pumnii stransi (ca si asa mor de frig!!) sa iasa super!! (nu de alta, da' am o pohta de-o berica ...

fetili...tot asa frig si al voi in biuro..ca io brrr brrr..d e nu mai pot!
la voi!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput