Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by ciciep

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by ciciep
... asa ca, probabil sunt prima de pe lista care mai are un proiect major pe 2006...Krelia, trece te rog fata la nasici pe 26 august la Hotel Irisa! Saru'mana!

Ia vezi...Ca si eu tot anul asta am avut nunta...si anul asta sunt si nasa... Si eu sunt deja pe lisstuta cu nasici Si eu mai am inca un proiect major...BB care vine in august
Felicitari si sa aveti parte de fini buni.

21+
POZE

Oops, ai dreptate!! Scuze! Eh, emotiile astea..

edit: Crezi ca o sa avem ceva probleme la biserica, fiindca suntem prea "proaspete" in ale casniciei? Eu sper sa nu...

Miresica de 1 al lui Cuptor

buna!
si noi am cununat la 2 luni dupa ce ne-am casatorit...si nu ne-a intrebat niemni nimik. stai fara grija ca nu e un impediment faptul ca sunetti proaspat casatorizti!

felcitari pt nasheala si sa aveti aprte de fini minunati cu care sa aveti o relatie ideala!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor stiu ca sunt off-topic, dar...unde e glow-ul de la nick-urile noastre?:)
Si inca ceva...am luat lumanarelele ptr mese. Sunt asa frumoase

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Fetelor stiu ca sunt off-topic, dar...unde e glow-ul de la nick-urile noastre?:)

e la locul lui ...dar, daca nu ai deschis forumul cu Internet Explorer ci cu...firefox...de ex....nu se vad glow-urile

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Uite ca in sfarsit dupa lungi negocieri am dat comanda la invitatii...eu doream o invitatie mai hazlie iar cei din jur imi spuneau ca nu se potriveste pentru toti invitatii...asa ca am decis doua feluri de invitatii, 2 texte...una oficiala si una amicala!

Vor fi gata vineri...asa ca luni am sa vi le arat!

Marius a luat azi verighetele dar eu fiind in deplasare nu le-am vazut...si sunt atat de curioasa!...abia astept sa le vad! Oricum mi-a zis ca sunt frumoase si ca lui ii e cam maricica ca a avut mainile putin umflate cand i-au luat masura! Acu' din cauza modelului nu se mai poate face nimic dar o marine in plus nu e un capat de tara...bine ca nu ii cade de pe deget!

Si cea mai mare achizitie: am bilet la meci!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Felicitari pt achizitii! Sa le purtati sanatosi! Cat despre meci...daca n-ar fi 50.000 de oameni p'acolo ti-as da o intalnire, in prag de seara! Macar o sa stiu ca suntem pe acelasi stadion! Eu o sa fiu toata ros-albastra! Si o sa urluuuuuuuu

quote:
Originally posted by ooana

Uite ca in sfarsit dupa lungi negocieri am dat comanda la invitatii...eu doream o invitatie mai hazlie iar cei din jur imi spuneau ca nu se potriveste pentru toti invitatii...asa ca am decis doua feluri de invitatii, 2 texte...una oficiala si una amicala!

Vor fi gata vineri...asa ca luni am sa vi le arat!

Marius a luat azi verighetele dar eu fiind in deplasare nu le-am vazut...si sunt atat de curioasa!...abia astept sa le vad! Oricum mi-a zis ca sunt frumoase si ca lui ii e cam maricica ca a avut mainile putin umflate cand i-au luat masura! Acu' din cauza modelului nu se mai poate face nimic dar o marine in plus nu e un capat de tara...bine ca nu ii cade de pe deget!

Si cea mai mare achizitie: am bilet la meci!

Oana & Marius
Wedding Day

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

moooaaamaaaa..ce ma ofticati cu biletele voastreee!!! ....
lasa bei...ca mai ie meciuri d'ale lu' Steaua..si n-au intrat zilele in sac...doar..ie pt o cauza nobila....

ardeleanco, cu cin' te duci maica la meci???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza am gasit alta oferta de muzica la 10 mil., deci asta e putin mai ieftina. acum sa vedem ce e, tratez eu cu el cand mergem acasa sa-i dau avansul.
Oana felicitari pt. achizitii. abia astept sa vad invitatiile.
celelalte .

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Felicitari pt achizitii! Sa le purtati sanatosi! Cat despre meci...daca n-ar fi 50.000 de oameni p'acolo ti-as da o intalnire, in prag de seara! Macar o sa stiu ca suntem pe acelasi stadion! Eu o sa fiu toata ros-albastra! Si o sa urluuuuuuuu[quote]
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Era "musai" sa imi iau bilet ca data trecuta am suferit ca nu am fost acolo si trebuie sa profit de sederea mea in Capitala...eu am experienta ca al de Cupa Romaniei pe acelasi stadion etc.

Da daca sunt atenta putin sigur te zaresc eu in multime...si am sa iti fac cu mana!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

moooaaamaaaa..ce ma ofticati cu biletele voastreee!!! ....
lasa bei...ca mai ie meciuri d'ale lu' Steaua..si n-au intrat zilele in sac...doar..ie pt o cauza nobila....

ardeleanco, cu cin' te duci maica la meci???

26 august 2006

Vine fratelo tocmai de la Cluj sa mergem impreuna la meci! E treaba serioasa, nu gluma!

Va spun somn usor si maine sa aveti o zi si o dimineata frumoasa!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina si plina de realizari!
Oana ok...hai ca ma benoclez si eu! Si sper sa vom tipa "esteeeeeeeee" pt aceeasi echipa, ok?
Pupi

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput