Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by violici

Mai am perioade cind ma intreb oare nu o sa inghet la nunta ca totusi 21 oct.?- si sa vezi la mine mireasa congelata.

Pai daca n-am inghetat eu pe 25 februarie...in Miercurea Ciuc...cum sa ingheti tu in octombrie?

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna, fetelor!

Hai ca ma bag si eu in discutia cu muzica . Noi am aranjat pt o formatie de 6 pers si o sa ne coste 24 mil. Sunt 2 cantarete, una de populara si una de muzica usoara care canta in engleza, italiana si spanioala. Mai sunt 2 tipi care canta, unul manele si altul tot muzica usoara si ceilalti doi ramasi cred ca la instrumente. O sa avem si o lista de melodii pe laptop pe care il folosim cand formatia face pauze.
Asa ca, draga karamel e prea mult cat iti cereau tie aia doi, dar si 150-200 Eu costa dj-ul, o singura persoana, nu toata formatia. Daca unul din considerente e pretul, trebuie sa mai pui la socoteala si meniurile pt eventuala formatie.
Si daca tu vrei dj, ce te intereseaza ce zice lumea? Ca dj-ul ala o sa aiba si muzica populara si tot ce vreti voi. Majoritatea care zic ca nu le convine cu dj se gandesc ca o sa fie ceva gen discoteca.
Bafta si sper sa rezolvi cu muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

dii Casa de Piatra!

krelia si eu inghet in birou, brrrr e tare frig!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violici spune:

A.CICEL-Am vazut pozele tale de la nunta si ai fost mindra mireasa,asa ca ce am retinut eu e, ca trebuie achizitionat capa de blanita ca de asta uitasem.
MERSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Hello, fetele mele dragi!...n-am mai intrat de mult rau, bine ati venit miresicilor noi, bine v-am regasit pe cele pe care deja le cunosc... Ce mai faceti, cum stati cu pregatirile?

Eu, din pacate, am avut ceva probleme destul de grave la munca (si inca nu s-au terminat) de-asta n-am mai scris nimic....sper totusi ca lucrurile se vor rezolva si o sa ma stau mai mult cu voi....

Sa va spun ce-am mai facut pt nunta....pai, ne-am luat invitatiile, au iesit tare dragalase si, ce este mai important, mi-am luat rochitaaaaa....care a iesit exact asa cum vroiam.
Scria Ralu (sper ca n-am incurcat persoana) la un moment dat ca a avut ceva probleme cu vestita Crenguta de la Creal...nici la mine lucrurile n-au stat mai bine....m-au amanat de vreo 2 ori la proba, ba ca au avut targuri si ca n-au avut timp, ca au multe comenzi, ca in final sa recunoasca ca au pierdut poza cu modelul rochiei pe care eu le-o dadusem...
asta ar fi fost inca bine, daca nu aveam parte si de alte surpize...
cand m-am dus la proba, am gasit acolo o cu totul alta rochie decat comandasem eu..... imi venea sa le strang de gat, mai ales cand vedeam cum incercau sa ma convinga ca asta am comandat si ca nu-mi aduc aminte....ma rog, le-am trimis mai multe poze pe mail, sa se convinga ca am dreptate si pana la urma totul a fost bine....e adevarat ca se uita lumea cam urat la mine cand am fost sa iau rochita, probabil ca d-na Crenguta le-a citit si mailul care insotea pozele, care avea si anumite reprosuri la adresa lor, dar era dreptul meu sa le spun exact ce cred...ma rog, a trecut si asta si eu am rochita acasica la mine....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violici

A.CICEL-Am vazut pozele tale de la nunta si ai fost mindra mireasa,asa ca ce am retinut eu e, ca trebuie achizitionat capa de blanita ca de asta uitasem.
MERSI.

Mersi frumos. Mie chiar imi era necesara blanita in februarie. Am avut insa noroc ca nu a fost prea frig si a nins putin. Ca altfel...cu cateva zile inainte au fost -30 zi ceva de grade... Si a tinut frigul vreo 2 saptamani.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

tigrutz, felicitari pentru invitatii si pentru ROCHITA! sa o porti cu placere si arati ca o printesa!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bey frate....ce ma enerveaza oamenii astia pe care ii intrebi - aveti "cutare" lucru???...si iti raspund..va multumim ca sunteti interesati de produsele noastre...va trimitem oferta generala si va asteptam la noi sa vedeti ce alte proiduse mai putem oferi.....si evident, in oferta nu se gaseste acel "cutare"........atunci...dc naiba mi-a mai trimis oferta aia....ca doar am fost extrem de explicita...daca vroiam o oferta generala..o ceream p'aia...nu?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Emily, multumesc mult si voua la fel dragelor....stiu ca toate vom arata minunat in ziua nuntii indiferent ca suntem blonde, brunete, roscate, ca suntem slabute sau mai plinute, scunde sau inalte....pentru ca aia este ziua noastra, si nimeni si nimic nu ne-o poate strica!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

bey frate....ce ma enerveaza oamenii astia pe care ii intrebi - aveti "cutare" lucru???...si iti raspund..va multumim ca sunteti interesati de produsele noastre...va trimitem oferta generala si va asteptam la noi sa vedeti ce alte proiduse mai putem oferi.....si evident, in oferta nu se gaseste acel "cutare"........atunci...dc naiba mi-a mai trimis oferta aia....ca doar am fost extrem de explicita...daca vroiam o oferta generala..o ceream p'aia...nu?

Stai calma. Am patit-o si eu de cateva ori...si am si asteptat, ca nu mi-au trimis prin fax, ci prin mail...dupa 2-3 zile.

21+
POZE

Mergi la inceput