Super poznasi de iulie-august 2004 (168)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
Simona i-am luat din cora plastilina normala de 35.000. am vrut sa ii iau play doh care e in cutiute separate dar ii iau data viitoare, acum am vrut doar sa ma conving ca nu dau banii degeaba. si creioanele sunt tot din cora, set de 6 (spaniole parca) in forma de con cu varf ascutit, se aseaza unul in celalalt. problema e ca sunt goale pe dinauntru si se sparg usor....ieri am lipit deja vreo 3, unul a ramas definitiv fara varf (nu va spun ca dimineatza cand l-a vazut rupt Patrick mi-a adus lipiciul sa il lipesc....
).
Daria si Pat e fan transportul in comun, e fascinat in autobuz! nu a pus in gura si oricum am stat cu ochii pe el, adica ne-am jucat impreuna.
Cristal hihihihi abia astept sa zici cum e mobila. auzi la ea, albastru cu portocaliu in birou!![]()
esti super tare! si Pat e inebunit sa lipaie cu picioarele goale pe parchet si gresie....noroc ca la noi e ff cald in casa.
leeloo2004 spune:
Cristalule, unde sa gasesc botoshi din aia de plaja? Papuci simpli nu pot sa-i dau ca o sa vina direct in cap... Toti ciorapii pe care-i poarta prin casa sunt cu talpi antiderapante, dar cred ca s-au tocit sau pur si simplu nu fac fata pe gresie si parchetul lacuit...
Masuta si scaunele le-am comandat la o firma din Brasov (adica de fapt Sacele) si ma costa 1,3 mil lei (vechi). Nu am cerut culori - sunt din lemn de brad lacuit.
Mobila de la Stefan e luata de la Adorama, mi-a placut mult ca e de un verde pastel, mai neobisnuit. Mobila a dat si culoarea camerei asa ca peretii sunt verzi, rola de tapet cu ursuleti e galbena, perdelele de organza galbene, iar covorul (achizitie recenta) verde cu ursuleti galbeni...
Eu as pleca azi mai devreme catre casa pentru ca mai vreau sa colind prin magazine...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
speel spune:
Bey gagici,vreti sa ma speriati? Doar n-o fi horror trei copilasi!Eu am avut bebei cuminti!Nopti dormite cap-coada,bolnavi in limita bunului simt,mai mofturosi la mancare,dar asta e ,nu le poti avea pe toate!Las ca n-oi muri cu inca unul!Mie imi plac tare tare mult copilasii,ma topesc toata cind e vorba de puisori!
Uite inca un motiv.Am mochetat casa ca sa nu alunece copilul pe laminate.Cu mocheta alba,care nici daca o cautati cu lupa n-are vreo pata!nu scuipa mancare pe jos,nu a varsat niciodata(o singura data cind am bagat prea multa mincare si a dat pe afara,dar era un cosulet si nu a murdarit )ce-i dau in manuta maninca frumos si nu-i curge din gura.Eu n-am folosit niciodata barbetele decit pentru saliva.
Saraca Cristal cit a frecat la covor si tot mai vrea un pui!
Dar cica e o lege a compensatiilor!Mi-o da Domnul vreo belea de copil de-mi iese pe nas !Adica sa trag cit n-am tras cu astia doi!
speel spune:
Am vazut camere frumoase de copilasiiiii!Si a noastra e frumoasa tare,dar astazi a cazut copilul in cap din patut!S-a aplecat mai tare si a picat!Norocul norocurilor e ca am avut inspiratia sa pun niste cuburi scaunele din poliester linga patut!si a cazut pe ele,nu s-a lovit.Asa ca trebuie neaparat sa luam patutul masina zilele urmatoare!
Daria,nu te superi pe mine,da?Am vazut multi mutulachi la giulia in camera,tare dragalasi.Dar stiu ca tu ai o alergie urita si stiu de la noi ca mutulaghi is colectionari de praf.Eu ai spal foarte des in masina de spalat sau ai pun in sac de plasa si-i bat afara de o bara.Ca sa-i desprafuiesc.
speel spune:
Fetelor,n-am ciocolata in casa si-s terminataaaaaaa!care va bagati nasul pe forum,dati-mi si mie reteta de negresa ca imi curg balele .din cite stiu eu e cu multa cacao si poate-mi trece de ciocolata pina vine ala mare sa ma duc sa-mi cumpar.M-as duce dar asa-i de vint afara ca sare piscina lui Ricu pe toata terasa!!!!
speel spune:
Fac monolog,bag de seama!nu-i nimic,tre sa apara careva sa stea la taclale!Stiti ce sa le luati la copii?Am vazut tot felul de chestii din platic care se umfla cu bile colorata in ele.si nici nu sunt scumpe!20-25 de euro .Si au 100 de bile.O sa-i i-au lui Ric si va arat.M-am hotarit la un submarin cu gauri pe toate partile ca sa poata intra-iesi copilul.Ma gindesc in balcon vara e fain pentru ei.In unele modele poti pune si apa,ca o mini piscina.
szivarvany spune:
DanaSpeel - las` ca faci o fetiscana care doarme putin, dar papa tot, chiar daca murdareste din anumite motive
Glumesc, nu te superi, sa-ti dea Dumnezeu o copila sanatoasa sau un baietandru sanatos !
NEGRESSA - reteta pusa de Pokahontas pe culi !
1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura)
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)
3 linguri cacao
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri
- sugestie : deasupra puneti ciocolata Milka ( cu lapte) topita la bain-marie, sau orice va trece prin cap, ca ornament !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
speel spune:
Saru mana de reteta.Daaaaa,ce-o fi o fi,da tu-l(o)botezi ca asa ne intelesem mai demult!sau crezi ca am memorie scurta!