Super poznasi de iulie-august 2004 (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, sosete antiderapante si papuci din aia deschisi ca de plaja, nu botosei.
Asta vreau eu sa o conving pe Maria sa poarte. Acolo unde ne mutam au un hol mare cu gresie si vrem sa schimbam parchetul sa punem din ala laminat, asa ca o sa alunece rau pe ele...
Botoshului am vazut ca ii place sa incerce papucii mei aia ca de plaja, asa ca vreau sa-i caut niste papucei, am vazut ca sunt prin piate dar nu am apucat sa-i iau...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina, baschetbalista o faci daca tinteste aa de bine!
Eu am avut intentia sa-mi schimb covorul in sufragerie in vara asa,dar tati nu este de acord, a zis ca pana nu face vreo 6 ani nu schimba nimic in casa,sa le distruga pe astea vechi!
Fetele am si eu o rugaminte,vreau si eu sfaturi cum sa fac a o scot din baie fara sa urle!!Ca deja ma depaseste problema,i-am luat si halat de baie dotat cu urechi si codita de iepuras,si i-am zis ca o asteapta iepurasul sa iasa din baie, ea nu ca n-a terminat ca mai are de spalat pe ici pe colo...

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, Pat sta doar in sandale in casa. papuci nici nu ma gandesc sa ii iau, ca va sta vesnic in sosete sau descult. asa ca dupa parerea mea e cea mai buna varianta. i-am luat anul trecut niste sandalute fff simple de piele, de la crido (alea care erau la reduceri 250.000) si acum ii vin perfect, doar un pic mari ca sa ii mai intre piciorongul si la vara in ele. si am, gasit sandalute ieftinute si frumoase si la leonardo, de piele, captusite cu piele, 350.000. au chitaitoare dar ptr parintii stresati (ca mine) se poate scoate fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

revin pentru ca am vazut ce au scrie Cristal si Ioana: fara covor e ceeel mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Si Radu umbla tot in sandale si si asa ii cam transpira piciorusele!
La noi e caaaaaaald si frumos astazi. Asta nu inseamna ca pe seara nu vor fi iar 5-6 grade.
Si eu trag speranta ca odata ce-i fac pat mare va dormi singur la el in camera. Sau cel putin asa ma incurajez acu.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi !
Fara covor ! Votez si io ca m-am saturat de frecat covoru` Si noi purtam papuci, adidasi, sosete antiderapante, orice, dar mai ales ne place sa le dam jos si sa le reluam (aci scartaie, o ajut io).
Noi am fost aseara cu tramvaiul, ne-am plimbat amandoua super fain, nici nu credeam, io eram transpirata si`n sosete si ne-am dus la tati la birou
Gabi - super camera, sincer, mi-a placut foarte mult. Io cand am facut mobila m-am gandit mai in avans si nu stiu daca trebuia.
Rain - cum sunteti, da un semn !!!
Cristalina - baschetbalista adevarata !
DanaSpeel - facem galerie !
Mitzura - felicitari si tot asa de bine sa te simti in continuare !!!
Roxanaz - m-au omorat , nu a papat din plastilina ... am sa incerc si io cu Giulia, dar trebuie sa fiu in ceafa ei :-)
PhilipAndrea - hihihi, smecher Pupi cu catelu`
IoanaG - io ii dau in mana cate un piaptan, cate un tub de ceva ... dar deobicei zbiara numai in prezenta lui tata`so, deh, la mine nu are succes :-)
Kim - tu zici de tv, da` io m-as bucura, cateodata e adevarat, sa mai stea si Giulia sa se uite la tv ... dar nu o intereseaza nimik, oare de ce ??? ...
Carmenp - cum e Ilinca ??? E bine ???

Va pup ca am un sef pe aici :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, unde ai dat comanda de masuta cu scaune ...si cat te-au costat!?

Noi am dat comanda de mobilier pentru un laborator (albastru cu portocaliu, am luat toate aprobarile dar n-am zis nimic de culori, cred ca ne da directorul afara cand o sa o vada!!!) si vrem sa vedem cum iese aia ca daca ne place ne facem si mobila din apartament tot la aceeasi firma....dar caut sa vad ce optiuni am...:)

Maria face circ atunci cand e de pus pantaloni, ciorapei si sosete...Cum prinde sosetele cum le scoate. Fuge in fundu' gol prin casa, se duce pe gresie si parchet ca-i place cum lipaie in picioarele goale...de abia astept sa vina vara sa o las in fundu' gol....hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici si multumim ca intrebati de noi...
olivia, ai maare dreptate, treaba cu ilinca se pare ca a stat cam asa: a debutat cu o viroza, dupa doo zile de pauza a continuat cu roseola infantum (si nu rujeola, ceea ce ar explica de ce ionut nu a facut nica) si iarasi dupa doo zile de pauza a luat un microb ceva de la ionut (analiza de ieri zice asta). ieri cind s-a trezit avea urechea plina de secretii...acum este in tratament cu augmentin si nurofen, tratament cu care a fost de acord si homeopatu`. cam asta este, in linii mari... astept sa se puna pe picioare, ca mi-a cam iesit pe oki tura asta...
mitzule, felicitari, ma bucur tare mult... sa-ti fie sarcina, asa, pina la sfirsit sa nu simti decit chiciorusele-n burta
madam spil, spor la treaba, daca vrei musai pasarika pe linga cei doi cuci, `poi merita sa-ncerci...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am si eu o pauza in care doarme Codrut si incerc sa va scriu...Azi-noapte a urlat o ora, de la 2.30 la 3.30 de nu stiam ce sa ii mai fac.Dadea din picioare, a aruncat pestisorul cu care doarme, m-a ciupit...Nu stiu...Sa fi visat urat...Dar ce atat de urat incat sa faca asa?!Prin urmare, el a dormit apoi pana la 9 si s-a trezit fresh, iar eu am o migrena cumplita!
mitzura, felicitari inca o data si sarcina usoara in continuare!
speel, vorbesti serios de bb3 ??? Ai grija ca "fundita" de care spui poate fi papion!
leeloo, mi-a placut camera lui Stefan! Interesanta alegerea auriului la perdea si suportul de jucarii! Calda si luminoasa si placuta!
Am vazut ca va vaitati de privitul la TV.Eu sunt "pe invers".Codrut nu se uita decat la reclamele in care apar copii si atat! Eu as vrea sa stea si el la un desen animat sa mai stam si noi linistiti in timpul ala! Dar nu!
Cu transpiratia picioruselor, dr. noastra a zis ca ar fi semn de lipsa de Calciu.Ati auzit si voi varianta asta?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare ...e wknd..iuhuuuu ..si e frumos afara
si eu sunt singura cu Pufuletul meu in wknd ..sotul e la pescuit ..
Ancuta , merg la sala direct de la birou ...timp in care Pufu doarme si apoi sta cu bona ..in wknd merg la piscina cu el ..cateodata il mai las la Kids Club...
Si pufulescu adora TV -ul ..dar eu il inteleg ..ca si mie imi place ...discutii am avut numai in ceeace priveste distanta ...
ce camera frumoasa are Stefan ...sa-ti tot petreci timpul acolo
Adela felicitari ...sa fie cu roz ... si sa fie la fel de frumoasa ca tine
Roxi , ce fel de plastilina i-ai luat ? ca si eu am vrut sa-i cumpar dar nu stiu care-s mai bune ..si ce creioane cerate ..ca este atat de variata oferta de pe piata ca habar nu am ce sa aleg ...
si apropo de amenajarea camerei la pitici ...voi deja ii culcati in pat normal ? ..nu cad din pat ? ca si eu as vrea sa fac ceva modificari dar nu stiu cum sa fac patul ...

si eu sunt pentru ..FARA COVOR ...ca am avut candva mocheta in toata casa si mi-a iesit pe nas cat am spalat la ea ..
Ema , ce scump e Codrut ..am vazut pozele ..pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput