Super poznasi de iulie-august 2004 (168)
Raspunsuri - Pagina 10
Dorsilia spune:
buna!
si noi tot la necuvantatori ne bagam, grupa mare !!!
In casa poarta sosete antiderapante doar. Si mai incearca papucii nostri.
Cu miorlaitul are zile si zile, uneori nimic si nimeni nu-i e prea pe plac, e meteosensibil, in zilele ploioase fie doarme fie e marait. Acum doarme de 3 ore.
felicitari burtoaselor si viitoarelor aspirante:))
Dorsilia spune:
Speel, eu te votez a mai curajoasa, dupa ce-ai trecut prin ce-ai trecut postnatal .....hmmm, esti tare...bafta!
speel spune:
![]()
![]()
,ca sa nu zicem ca-s nebuna de-a dreptul!Dupa post
natalul meu !!!Hai nu vii la o negresa?
sa va spui ca am facut negresa pe jos pe gresie
ca Ricu tre sa vada ce pun si cum amestec.Si el scoate limba sa-i pun si lui strop de ciucalata pe limbuta!Sa se racoreasca putin si sa-i dau si lui ca e tare pofticios.
Tu nu mai arati pe Danut-ochisuperbi?Ca de cind n-ai mai pus poze,s-o facut si mai si !de ce cresc de ce-s mai mumosi!
polux spune:
Buna seara Roamania, si buna dimineata America.
Mai ia nu va mai faceti atata sange rau din cauza de vorbit.(vorbeste lupul moralist - caci si eu am o fetita care nu prea vrea sa vorbeasca, adica spune o multime de cuvinte, dar numai cand vrea ea,adica toata ziua, dar nu cand vrei tu, si nu repeta dupa tine)
A mea e maestra in imitatii, cemai artista o face mama, de dansat danseaza, de cantat canta.Dupa imitarea fratelui si bunicii, acum a venit randul bunicii mele.Cand o intrebi cum vorbeste buni, spune blea blea, caci saraca bunica nu prea are dinti, si cam asa vorbeste.Si gaseste Adela o sticla de spirt pe care o foloseste bunica mea si maica-mea io cere spunand, hai da-o lui mamaie, si ea spine, nu blea,blea, adica nu e ata ,e a lui mamaie.
gata fug ca suna clopotelui
Liliana
Nu am terminat de citit, revin
polux spune:
Am uitata sa felicit pe Adela ptr samburica din burta.Asa sa fie.
Adina mama, tu faci baza de puiul tau...glumesc ca si pe mine m-ar apuca rasul.Mai dar ce mari suntem, vorbim cu Nina la telefon.
Dana , si vorba aceea a lui Serban, si daca e tot baiat? Si hai ma mami cum superi tu baiatul asa cu glume din acestea nesarate. hehehe vorba lui Roxi, stai sa vezi peste trei ani ,patru ani.
Vad ca si Laura cochetaeaza cu ideea...desi nu planifica nimic.Laurici, "Doamna cu branza" azi vine socrela?Banuiesc ca Ady a plecat deja la aeroport.
Gabita imi palce camera lui Stefan, dar din cate inteleg e numai de decoratie, ca voi tot in toata casa aveti "camera".
Apropo de televizor, si mandra mea cred ca este dependenta.Ufff cica nu rasufla la telenovelele romanesti.Si-i imita pe cei din film.Si la desene si muzica.Si tacs-o ma innebuneste ca cica sa-i cumpere DVD player de aici si sa-i duca filme si desene.
Olivia ce sarbatoare e azi la voi.Plang, vreau si eu liber.La mine in schimb e program scurt.Ore de 25 de minute si pauze de 4(numai azi), asa ca si eu termin mai devreme.
Andrea, cred ca deja nu mai intri zilele astea, caci esti ocupata cu tati.Cum a reactionat Stefi cand la vazut pe tati?
Liliana
Laura _Oprescu spune:
neata!
declar azi prima zi in care Lucas a dormit pana la sase dimineata.Poate ploaia ,poate faptul ca ieri am avut o zi superba afara...in prima tura de dimineata am mers prin padure,numai pe jos:),apoi dupa napul de pm, am intrat in casa la ora sapte si ceva seara:) Am statu cu vecinii la povesti ,dar nu mai terminau nici aia nici noi..au venit apoi si altii asa ca a iesit claca:)Am inaltat zmeele cu ei ptr ca copiii se jucau altceva...l-am epuizat pe Lucasu:).Poate asta o fi solutia ori poate am avut numai noroc aseara:).Mai urmarim...dar bine a fost..chestia e ca acum mie mi-e deja somnic...si am atatea de facut...ca nu o sa fac mai nimic,prevad..
Da, vine bunica azi...e in intarziere avionul ..acum a plecat si Adi catre aeroport..prinde trafic de trafic si la dus si la intors..urat mi-e de Chicago (traficul ala ma termina)...
polux spune:
Gabita abia acum am vazut ca iar a cazut Stefanut, pupam dulce sa treaca.
Monica mama dar la tine e distractie totala acolo.Dar te admir sincer ca nu-ti pierzi deloc calmul.Sincer te admir.Si moata mea tot asa-i place, cu fundul gol, far sosete si fara nimic in casa.Asa ca eu duminica merg la shopping sa cumpar chilotei pentru la vara.
A fetele am si eu o rugaminte, cine imi poate masura si mie lungimea unui pantofior sau sandaluta 23.Ca ma rog de maica-mea de o luna si nu reuseste.I-a luat cumnata niste pantofiori 23 si i sunt buni, si vreau sa ii iau si de aici cate ceva , dar nu stiu numarul.Aici masurile sunt cu 3,4,5...cred ca maimuta poarta 6.
dana pune poza cu ce vrei sa-i cumperi, caci eu merg acum in Romania si am nevoie de idei pentru spart banii pana atunci.
Ma bucur pentru voi laura.sa inteleg ca acum ai mai mult timp ocupat sau mai mult liber odata cu venirea bunicii?Pup la baietii frumosi.
Liliana
Laura _Oprescu spune:
apropo de chestia cu bebelina...un motiv ptr car emi-ar veni usor fiziceste vorbind cu un nou bebel este cam am deja o burta lasata bleah...ma apuc de sport si vorbesc serios..am o rochie superba de nasa si daca corpul nu ma ajuta ,mai bine nu ma imbrac cu ea.E mulata pe talie si musai sa redevin supla..
..sa nu credeti ca glumesc sau minimalizez ca asa e.Am 124 de pounds..enorm...enorm.nu stiu in kg ca mi-e frica si urat sa aflu...mai mult de 52 nu am avut veci si am o presimtire ca 124 suna a 60..ioi..
philip spune:
hai, mai laura, nu te mai alinta atat, 124 pounds is 56 de kile, si eu te stiu ca esti supla. eu nu mai zic nik ca am cu 30 pounds mai mult...de aia bag inot si sauna la greu...
philip
&andreea
copilasi dragalasi