Super poznasi de iulie-august 2004 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

serios? 56?e enorm! dar ma rog bine ca nu -s 60! eu am 1.60 asa ca de-aia zic ca e mult...in fine..
liliana, Lucas poarta tot sase dar ii este fix...cred ca trecem la sase jumate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Laura mama, dar la voi nu sunt cantare in ambele sisteme de masurare - kg si pounds?
Nici mie nu mi se par 124 pounds mult.. ca eu am cu 16 mai mult (adicatelea ~64kg).. dar macar la 60 kg daca ajung si tot e bine...

Bianca sta numai cu papucei (gen botoshi) prin casa, ca la noi e rece ca stam la parter.. mai are si unii usori din piele necaptusita, dar i-au ramas cam mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

stiam eu ca esti petite, ei, vine ea mama si-ai sa ai timp de sport, asa-i?drept, eu-s mai inalta, da' tot as renunta cu drag la macar 5 kg...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Mey nu mai vorbiti de kg!!!!!!parca ati vorbi de o suta de kile,pai Laura draga,56 e foarte bine!eu toata viata mea am fost o uscatura,acum am 54 si ma simt.....cea mai frumoasa din lume!Am si acolo si acolo,nu burtica,nu aripioare,hainele se aseaza frumos tare,ce sa-ti spun,sunt incintata.(Acum un an aveam 39kg,aia da problema).Iar al meu!!!!al meu e topit,sa-l vezi ce ma adulmeca prin casa,e si el satul saracu numa de scheleturi pe jos!Si eu sunt perfectionista,tre sa fiu ezact cum scrie la carte,dar chiar n-ai de ce sa-ti faci problemute.
Lilien,sa caut dar lasa-ma pina maine si-ti trimit
o sa-ti placa sigurrrrr!
Andreea;Stii cui voiam sa-i trimit chestia aia?
lui Serban,cu mesajul :Altii mor de foame si tu faci din hrana un moft!rau am facut ca atita o plins baiatul,cica n-o adormit decit la 1 noaptea.Si eu minte creata,trimit chestii cutremuratoare la ceas de seara la copil supre sensibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

[quote]Originally posted by AncaMaria

mama, dar la voi nu sunt cantare in ambele sisteme de masurare - kg si pounds?

[/quote

sunt,da' io nu am:) .Am unul electronic care indica numai in pounds.Da ' nu e vorba ca nu pot sa transform ,ci ca nu vreau ca mi-era frica...Acus stiu..Mai, din toate de aici numai Olivia ma intelege si am aproba:).In vara am avut 117.Ideea e ca m-am ingrasat..no aia e...nici scuza cu alaptatul nu o mai am:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

DANA, fara suparare, pai tu nu esti maica normala la cap, cum sa trimiti copilulu' asa ceva? uf, acu asa rau imi pare ca ti-am trimis-o tie inca de prima data....

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Lu Ricardo singe albastru nu i-o placut negresa mea!I-o placut lu tata-sau.da cica tot eu sunt mai dulce si buna!Mai ales ca-s neagra de la solar,zici ca stau in Tahiti!

Mergi la inceput

No ca sa vezi ca-s si vaca citeodata!(eu trimis maica-mii dar copilul a vazut-o si el)oricum n-am scuze!o singura latura buna are gestul meu imbecil.A mincat tot din farfurie,lucru sincer anormal la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

iubitele, stiu ca avem absente multe, dar sper sa le motivam
stam in parc toata ziua, venim acasa doar ca sa manance moata si sa faca nani, timp in care eu trebaluiesc pe la bucatarie sau ..."recuperez" zilele cand a fost tati plecat!
marti seara cand a venit am simtit ca lesin de emotie, toata ziua am avut un gol in stomac, nu stiu ce e cu mine ...da e de bine, si de cand a venit simt si io ca am revenit cu picioarele pe pamant, sa nu radeti de mine, dar sint in love rau de tot!
si ca sa fie totul perfect, tati si-a luat concediu zilele astea, nu va mai zic cum am sarit in sus 3 m de bucurie, iar moata e lesinata dupa tati, ar sta toata ziua numai pe langa el (si io la fel) ...in fine, m-am lungit cam mult si probabil ca nici coerenta nu sint la ora asta!
ce vroiam sa va zic e ca i-am repetat examenul de copro al moatei si a iesit negativ, nu i-am dat nici un fel de tratament pentru ca nu vad nici un simptom la ea, ma gandesc sa-i cumpar ceva naturist si sa-i dau preventiv, mai ales ca va merge la gradi, pentru ca de luni as putea s-o duc, doamne ajuta sa nu mai raceasca in weekendul asta, sa ne tineti pumnii ...
pe scurt, cam asta facem, alergam toata ziua prin parc, a devenit moata f independenta, nu mai vrea s-o ajut la nimic, urca-coboara singura trepte, se urca la topogan singura, pe banci singura, pe alei singura ...eu stau doar cu gura pe ea, aia nu e voie, aia nu se poate, si uneori vorbesc singura, bineinteles, face tot ce vrea ea, e o leoaica fff incapatanata!

va pupacim pe toti si toate, pe puii bolnaviori (daca sint) si poate de sapt viitoare, daca o duc pe Andreea la gradi, o sa am timp mai mult si citesc tot ce ati scris!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

rain, nu am mai auzit de mult timp ceea ce povestesti tu... tineti-o tot asa, io va felicit si sincer, sunteti de invidiat!
laura,
madam spil, curat ghinion cu monologu`... si zici ca ai mocheta alba si curata pe deasupra? brei, pai da si tu reteta aia de facut cupii cuminti poate ma razgindesc...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput