Super poznasi de iulie-august 2004 (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Carmencita,curatica-i precum lacrima mocheta mea,pe aratatelea!Cu reteta,pai doamna draga,eu am facut azi invitatii la negresa si o cafea super si nu s-o ingramadit nimenea!Mai dadeam si vo reteta de plozi ascultatori!.Ce-ti face mansarda?viu la tine la vara?Ai unde ma culca?sau mi-aduc cortu si-l punem pe bloc,iar dimineata mi-arunci si mie o cafea si-un biscuite ceva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

toti dorm...iar eu nu am stare..sint suparata...cu Luca...dar imi revin..

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Ce are Luca?

Mergi la inceput

are astm,a aparut wheeazing-ul....incerc sa-mi revin din soc...stiu ca nu este sfirsitul lumii...ca exista atitea alte boli mult mai grave....dar imi trebuie timp sa ma obisnuiesc cu ideea de a avea un copil astmatic....
incepem diseara circul..sa-l invatam sa respire prin masca....
cred ca -mi trebuie..si o luna...singura pe-o insula...nu ma luati in seama..aberez...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Bay Olivia,ce Dumnezeu se intimpla asta?De la ce?Am inteles ca erau niste problemute cu alergii la tine sau la sotul tau !poate sa fie de la asta?Sau de la ce se face astmul?Nu e cumplit,dar nici nu-i lepadat,cum s-ar zice.Imi pare sincer rau pentru Luca vostru.Si din cite stiam eu asa ceva nu se vindeca,tre s-o duci toata viata!Si mai tre sa plece si in Ro,offfff ce cretina-i viata cite odata.

Mergi la inceput

astmul dobind in copilarie...sint sanse sa dispara....dar nimeni nu poate sa garanteze...
eu am teren alergic....eu sint cauza astmului lui ...si asta ma omoara

Mergi la inceput

Hai nu mai fi asa suparata,poate o sa fie bine,trebuie dus mult la salina (la slanic parca).Nu te mai invinui pentru ca nu e vina ta,stii si eu am trait cu groaza de doua ori cite noua luni de frica sa nu aibe si copiii mei picior varus.Si Serban are dar o forma foarte usoara care s-a vindecat repede numai prin masaj.
Are episoade cind nu poate respira?Vai saracu,tre sa fie cumplit!ai grija de el,bine macar ca ai cunostinte medicale,eu eram deja cocotata pe casa ca nu ma pricep deloc la boli decit asa pe bijbaite.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, imi pare rau.. dar esti sigura ca este astm? ca stiu ca el a tusit mult si s-ar putea sa fie o bronsita cronica...

Uite ce am gasit pe net despre wheezing...
"But all that wheezes is not asthma. Infections as innocuous as a cold or as virulent as pneumonia can clog airways with mucus and cause wheezing in people without a history of asthma, says Dr. Sherman. The excess production of mucus from chronic bronchitis also constricts airways and produces a nasty wheeze (along with shortness of breath and rapid breathing)."

Nu te supara caci nu vreau sa te contrazic... dar parca nu-mi vine sa accept asa usor diagnosticul asta.. tu stii mai bine esti cu el si ai si experienta..

Eu stiu copil care au avut astm de nu mai stiau parintii ce sa faca... mers la tratament in statiuni etc... si s-a vindecat mai tarziu (uite ca nu mai stiu exact la ce varsta, dar a disparut complet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, alt articol ...
http://www.drspock.com/article/0,1510,5781,00.html

Mergi la inceput

Cum sa ma suparAnca?
Si tati refuza diagnosticul....mi-e greu sa spun ce cred eu....nici eu in Ro nu as fi spus ca un copil care tuseste si atit (wheeazingul este doar la ascultarea cu stetoscopul)....are astm..dar eu nu am experienta pediatrica..
Peste o saptamina ,mergem la control...daca tusea a disparut...atunci medicatia este cea care a ajuta si deci este astm....ramine de vazut...

Mergi la inceput