100% sincer ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

"M-am jignit", mi-ai spus addinel

Pai Elise, despre el spuneai tu ca e jumatatea ta?

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by IEPU

"M-am jignit", mi-ai spus addinel
Pai Elise, despre el spuneai tu ca e jumatatea ta?

iepu, imi pare rau ca te-a jignit confundandu-te cu mine

nunta mea

Mergi la inceput

Addinel,

daca te-a suparat asa un lucru mic ma duc sa m-arunc pe geam. Numai spune, si n-o sa ma mai vezi pe-aici. Si parca trebuia sa iti trimit un film si tu nu raspunzi nicicum la mail-uri. Ce ai de zis in apararea ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by IEPU

Addinel,

daca te-a suparat asa un lucru mic ma duc sa m-arunc pe geam. Numai spune, si n-o sa ma mai vezi pe-aici. Si parca trebuia sa iti trimit un film si tu nu raspunzi nicicum la mail-uri. Ce ai de zis in apararea ta?

iepu, cum sa ma supar? glumeam, n-ai vazut ca am bagat si ranjet? altfel fac eu cand ma supar

in apararea mea... parol, nu am primit nici un mail. pentru filmul ala fac un drum si pana la brasov daca e nevoie.

nunta mea

Mergi la inceput

Addinel,

am trimis vreo 3 mail-uri. Activeaza-ti PM (din profil/mail/options) ca sa nu mai interferam cu subiectele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

IEPU, - m-ai iertat?
S-a scroll-uit pagina asta prea repede...

PS: da, dar cine stie, si-o fi pierdut vreo coasta pe undeva....

Elise

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

quote:
Originally posted by Elise
Unele directe:

1 - faptul ca o aduce in discutie in mod frecvent
2 - ii pastreaza hainele si scrisorile
3 - scotoceste dupa ea pe internet (am gasit search-uri cu numele ei)
4 - episodul cu "discutiile cu fetele de consumate" de lunile trecute: m-am convins ca doar a discutat. Ce n-am inteles atunci a fost ca probabil cauta ceva. Sau pe cineva.
5- il pasioneaza tot ce are o vaga legatura cu ea: ex. tarile prin care a fost, lucrurile care i-au placut ei, oamenii pe care ii cunostea.

Mai sint si detalii de comportament cu legatura indirecta:

6 - faptul ca NU e fericit - a spus asta, precum si faptul ca nu are un motiv clar... pur si simplu nu e.
7 - mai nou, a inceput sa puna frana unor discutii care ar evolua spre un final neasteptat - vezi kestia cu "nu intra in mintea mea".
8 - reactii colaterale: cum a fost cea pentru Geo: "ma doare sa ma regasesc in postura ta".

Sau nu vrea sa constientizeze ce se intimpla, sau o face dar nu vrea sa stiu eu. Pentru ca oricum e o poveste care n-are sanse sa se transforme in realitate.

Cert este ca nu a pus cruce acestui capitol.
Sau nu inca.

Asa cum spuneai si tu addinell, femeia era comuna, cu o tenta de vulgaritate data de "job" - dar pentru el a fost craiasa craiaselor.

Ma bag si eu in discutie precum musca...dar vreau sa-ti povestesc si eu ceva despre mine si sotul meu. Si el as avut la un moment dat o mare dragoste pana intr-o zi cand domnisoara i-a spus "nu te mai iubesc" si a plecat si asa s-a terminat totul, fara nici o alta explicatie.
Si al meu pastreaza inca scrisorile ei, o aduce in discutie de cate ori are ocazia, exista oameni si locuri care il fac sa se gandeasca la ea, si el a cautat-o pe internet. Intr-o perioada nu imi mai vorbea asa de mult despre ea, dar in orice moment in care era mai tacut, mai ganditor ma intrebam daca nu cumva se gandeste la ea. Intr-un fel, in mintea mea eram intr-o permanenta "competitie" cu ea.
Si aceste scenarii fac mai mult rau decat adevarul. De aceea sunt pentru sinceritate 100%.
In cazul tau, poate ca scenariile pe care ti le faci sunt mai rele decat ce gandeste el de fapt. Sfaturi nu prea stiu ce sa-ti dau, ca nici pentru mine nu am. Iar legat de "tragerea cortinei", eu nu sunt adepta...prefer sa stiu ce ce ma lupt.
Multa bafta in problema cu bebitzul, sa vina cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Intr-o perioada nu imi mai vorbea asa de mult despre ea, dar in orice moment in care era mai tacut, mai ganditor ma intrebam daca nu cumva se gandeste la ea. Intr-un fel, in mintea mea eram intr-o permanenta "competitie" cu ea.
Si aceste scenarii fac mai mult rau decat adevarul. De aceea sunt pentru sinceritate 100%.
In cazul tau, poate ca scenariile pe care ti le faci sunt mai rele decat ce gandeste el de fapt.

numai_eu, cred ca toti am avut o fosta "dragoste mare".
Depinde cit din acea dragoste ramane sa ne insoteasca in continuare....

Nu pot sa spun ca sint in vreo competitie- ar fi absurd, nu exista o "ea" decit in imaginatia lui. Ma deranjeaza modul lui de abordare, atit. As prefera sa fie sincer - da, fie si in situatia asta, pentru ca oricum stiu, si nici nu e ceva cu care sa nu pot sa traiesc.

Elise

Mergi la inceput

Ma gandeam eu asa, citindu-te, ca Elise exagereaza si dramatizeaza niste afirmatii conjuncturale dar dupa ce am vazut lista de indicii am inchis forumul si m-am dus la joaca sa ma calmez.
Daca ai chef, eu sunt doar curioasa, dar pe tine poate te ajuta daca mi-ai insira si "indiciile" dupa care socotesti ca el este jumatatea ta...

Mergi la inceput