Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix
ai reusit sa iei pozele cu Filip? Ca as sterge de la semnatura, oricum sunt mereu disponibile in album

Danelutza mersi pt. raspuns, cam tarziu am citit, am kilarit la greu obrazul

POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetele, multumim ptr urarile de uelcome back. si noua ne-a fost dor de voi, asa ca m-am pus pe uitat pe pozici. mai, ce au mai crescut puiutii!!! eu care nu i-am mai vazut de trei luni, pot sa va zic ca au crescut ca din apa, pot sa le dea lectii la aia mici de stat in piciorute, de mers in 4 labe, de gangurit... ma tot uit pe pozici si ma minunez ce minunatii de puiuti avem! toti sunt frumosi si pufosi de-ti vine sa-i iei la pupat!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata fetele!!!!!!!!

Referitor la ce am scris de ceai- eu ii dau ceai de bebe cred babycalm se numeste dar nu stiu sigur este de la noi din tara si are pozat un copilas pe ambalaj( pliculete) -ii dau fara zahar si culmea indiferent cat ii dau il bea pana scurge sticluta.

Fetele care nu ati mai scris va asteptam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!
Gabitzam, Fran, Eli va multumesc pentru raspunsurile legate de vaccin! Gabitza, n-am fost pe faza cand ai zis ca ii repeti vaccinul la 2 ani. Asa mi se pare cel mai corect - mai ales ca se zice ca nu prea capata imunitate daca il fac inainte de un an, si ma gandeam cu groaza ca pana la 5-6 ani o sa stau cu frica-n san. Androix, ai dreptate cu varicela - e mult mai bine sa faca puisorii cat sunt mici. Nici eu nu ii voi face vaccin.
Ca fapt divers, vroiam sa va intreb care ati facut rubeola. N-am idee de ce e inclusa in vaccinul de 1 an - eu am facut pe la 18 ani si mi s-a parut super usoara. Bine, am si avut bafta sa fac forme usoare la cam toate bolile copilariei...
Pisik, welcome back! Ziceai ca pui poze cu bursuca... pardot, matza mica ?
Fran, mai bine mergi la medic sa te apese pe burta. Da' ce simptome ai?!
Eli si Fran, si Carina mai sta uneori cocosata.
Mai haraie (nici nu imi dau seama daca din gat, din plamani sau din nas)... dar nu tuseste.
Cred ca v-am mai intrebat... dar recidivez: canite cu supapa de care aveti? Sunteti multumite? Eu oscilez intre Avent si Nuk, dar fara sa am niste idei clare despre ce ar trebui sa caut la ele...

Sa aveti o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, eu i-am luat vreo 3 canute pina am nimerit una sa-i placa. Am luat de la Avent cu supapa si cioc moale de silicon. E pe post de suzeta, guma de ros, asa ceva, si a costat o gramada. I-am mai luat doua de la Primii pasi, una cu supapa, una fara dar cu un capac ciudat care ii tot intra in ochi. Si in final am luat o canutza absolult chioara, de 3 RON, fara supapa sau alat smecherie, si in sfirsit bea si Andrei din ea. Asta ultima am luat-o absolut intimplator, la BabyExpo, ca nu stiam din ce sa-i dau niste apa, mi se parea ca are buzele uscate. Si am luat-o pe cea mai ieftina de la primul stand intilnit, tot Primii Pasi intimplator.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mai intru si eu din cind in cind sa va citesc, dar nu am timp sa mai si scriu, din pacate:(. Sint continuu rupta de oboseala, nu am timp nici mincare sa fac, asa ca mincam si noi ce apucam. Pentru fete imi gasesc timp intotdeauna. In ultimele 2 zile Emma a avut febra, dar vad ca i-a trecut si iar a inceput cu mofturile la mincare. Diana a ramas aceeasi pofticioasa. Fereasca D-zeu sa maninci ceva si sa te vada si sa nu ii dai si ei, ca ai pus-o:). Ma bucur si ma rog sa nu semene cu sor-sa la capitolul asta cu care am scandal in fiecare dimineata sa manince ceva, mama nebuna ce sint, dar eu sint adepta micului dejun obligatoriu, mai ales cind pleaca la gradinita.

Am vazut ca au reaparut fete. Elisor, vad ca nu te dezminti cu mesajele:).

Pisik, bine ai venit in America si adaptare usoara!

Cloreta, felicitari pentru ridicat in picioruse!

Beatrice, felicitari pentru mers!

Mai vraeu sa felicit si ceilalti bebelusi, dar sa ma ierte mamicile ca nu retin mai multe. E ora 23 si preconizez ca pina pe la 2 nu ma culc pentru ca am de invatat. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca m-am reapucat de scoala la batrinete:), asta dupa ce am facut deja 18 ani de scoala in Romania. Pai, pina ies la pensie mai am ceva ani, nu?

Diana e o smecheroasa, zimbareata toata ziua, mincacioasa. Nu se ridica in picioruse singurica inca...se chinuie, vrea toata ziua sa stea protapita pe picioare si sa mearga tinuta de minute. Diana chiar face citiva pasi tinuta numai de o minuta, dar frica isi spune cuvintul:). Pur si simplu sint intr-o criza de timp de numa', luni, marti si miercuri am cite un examen in fiecare zi. Daca mai am si bafta ca azi sa nu doarma amindoua in acelasi timp, ma apuca isteriile ca nu am cum sa invat, nu am cum sa imi trag si eu sufletul, maninc pe apucate. Imi propun sa fac atitea si nu reusesc nici macar jumate sa le fac.

Dianei ii place sa stea intr-o chestie ca asta http://community.webshots.com/photo/548990031/2999397210086050870PnjFiQ si sa se invirta pe acolo, sa apese sa ii cinte muzici etc. Nasoleala e ca vine caprita mare peste ea, si atunci mi s-a dus linistea ca tre' sa stau de paza. Nu zice nici un cuvint ci doar mamamama si vesnicele ei cuvinte bebelusesti, e din ce in ce mai atasata de mine si urla sa o iau in brate cind e la ta-su, care se oftica de moare:). Cu somnul sta cind bine cind rau. Problema e cind trece de stadiul de oboseala si o prinde oboseala crunta si atunci pa si la gara cu adormitul singurica...trebuie sa o adorm in brate. Trebuie sa ii iasa si primii dinti de sus ca are gingiile care ii stau sa crape. Pe 7 avem programare la controlul de 10 luni.

De abia astept sa plecam si noi in Romania...ma gindesc si eu ca poate ma mai odihnesc si eu un pic, dar nu prea cred pentru ca mai tot timpul o sa fiu pe drumuri. Mai avem vreo 2 luni jumate si deja ma gindesc la ce trebuie sa pun in bagaje. Cit despre cadouri, ca mai zicea cineva, eu nu cumpar, decit citeva cosmetice pentru fete si o mica atentie pentru baieti (adica frati, cumnate, parinti) si in rest bani, ca doar nu o sa umblu eu acum de nebuna cu 2 copii dupa mine sa cumpar si sa mai si car, mai ales la cite am de luat pentru fete.

Am mai pus si eu poze noi cu fetele aici http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/1.

Promit ca am sa incerc sa tin pasul cu voi, ceea ce e f. greu din lipsa de timp, si sa reusesc sa va citesc mai pe indelete si nu printre rinduri.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iuliana, cit de cuminte sta Emma la tuns, incredibil! Imi place poza cu ele in caruciorul-masinuta la shopping

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare fetelor,
Alexia ne-a dat trezirea de dimineata la 5! Si nu a mai facut nani de atunci. Abia la 10.30 a adormit. Nemancata binenteles ca nu serveste decat suc din biberon.

Cred ca problemele noastre actuale se trag de la laptele praf. Am o vaga banuiala asa ca am aruncat punga cu pricina. Dimineata dupa ce a papat lapte a inceput sa cante in burtica iar dupa o ora a botezat pampersul din belsug tot cu ceva maroniu galbui si puturos.

Eu ma simt ca naiba pentru ca ma paste o raceala zdravana. Ma dor toate- gatul, urechile, ochii si sunt ametita. Fir-ar!

Canita cu supapa noi avem canita hopa mitica de la Chicco din care nu bea dar nici nu mai stiu daca are ceva supapa. Cam atata ca sunt ametita si imi moare si ultimul neuron.
pupici

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatzaaaaa si o cafea tare , ca sa fim treze si sa ne tzinem de povesti.

La multzi ani, Tudora, Annelies, sa crestetzi mari si mumoaseeeee
Ioana am incercat si eu faza cu dormitul in pat, e adevarat ca numai seara, am vazut ca apoi urla cind o puneam in patutz asha ca am renuntzat. Aseara am pus-o la somnic si cind ma duc sa vad de ce urla, ea se bitziia de marginea patutzului, in picioare, nici gind de somn, a descoperit ca sta mai bine dreptzi
Hai mai Elisor, nu spune ca-i babutza, nu vezi ce scumpicica e, si sotzul meu ii spune Isabellei, asta pentru ca are dintzi putzini.
Gata, dispar ca urla ploada.
Va doresc o zi buna cu copii linistitzi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata la fete!!!!!

Mai tineti minte serialul ala " Ce vraji a mai facut nevasta mea"???????? pe ea o chema Samantha nu????????? ei bineeeeeeee, VREAUUUUUUUUU SI EU TEL EI, SAU MAIL, SAU ADRESA sa vina si la mine sa faca o vraja sa doarma micul terorist noaptea ca nu mai putem, se scoala de n spe mii de ori, cind era mai mic era mai cuminte, la un moment dat azi noapte l-am lasat sa stea sa vedem ce face, ei bine era in picioare si uite asa facea, (saru'mina MONU)si se salta fericit si noi cu ochii lipiti de somn. si cica trebuie sa doarma 12 -14 ore pe zi!!! HA!HA!!! asa as dormi euuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Canutza cu cioc, aiurea, nu bea din nici una, Ema Adinei bea asa frumos dintr-o cana cu cioc, al meu suge!!!ce o suge nu stiu si varsa pe linga guritza asa ca se face fleasca.

Elisor bine ai revenit, da ce surpriza avusesi!!! BRAVO! ASA DA.

Gabitzam, super curcubeu.
Adina am vazut filmuletul, ce misto bate din palme Ema. Matei nu are nici un gind oricit l-as invatza.
da l-a invatat maica-mea o alta chestie, sa danseze, frate, danseaza cu el vals. cum il iei in bratze cum intinde mina sa iti prinda mina si se bitiie. si mai are o pasiune: emisiunea lui Teo, muzica de la inceput cind danseaza aia, zici ca intra in fibrilatie. se biitie de numa, numa.

Iuliana, bestiale mindrele!! da si tu la jucariiiiiiiiiii!!!! toate alea le cumperi! YES nu sunt singura!! ca vaz ca tanti Loreen ma parasi pe cimpul de lupta (in cumparat jucarii, nu va ginditi la altceva)

Nelia, scrii mult, da asa frumooooooos, baga mare! si cu Garcia, stai linistita si eu am furat-o, si am cautat pe internet si asa am aflat.

Corni
cu poza, si pe tine te dezamagesc, un pic trucata!! nu mult! eu am primit-o anul trecut cind eram insarcinata si am fost la doctor cu ea si pe ala l-a pufnit risul, m-a intrebat: "Chiar si degetzelele vrei sa le vezi?"

Pisik , chiar ma intrebam ce e cu voi!! bine ati ajuns ca sa zic asa. si vrem poze.

Gabitzam , statul in bratze la tati ..... la inceput ma enerva ca numai la el vroia acu... m-am resemnat ca sa zic asa.

Fran alergiile astea nu trec asa cu una cu doua. iar chestia cu rasuflarea, du-te sa o asculte la plamini, e mai sigur, dar incer cred ca nu are nimic, in mod normal daca ar fi ceva cica ar face si febra.

Ioanasuntem doua care invatam, crezi ca te ajuta cu ceva??? si e nasol!!!!! da asta e! eu m-am apucat de MBA, am terminat primele 4 module, apoi am zis sa iau o pauza, pauza a durat ani si uite acu m-am inscris la urmatorul modul care tine un an!!!! bleah!
bey si ce e nasol este ca uit frate, ceva de speriat!!!

Androix, uneori cica e bine sa faca acu uneori cica e bine sa faca pe la 2-3 ani. asta este ce imi explica doctorul. si eu sunt de parere sa faca bolile copilariei!!

Mergi la inceput