Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
Florentina G spune:
Salutare fetelor!
Cred ca asat este al patrulea mesaj pe care il incep, sper sa-l si termin si sa-l trimit!
De cand nu am mai scris am si pierdut sirul aniversarilor si progreselor pe care le-au facut bebelusii nostri. Ii felicit pe toti si le doresc multa sanatate copiilor bolnaviori!
Noi suntem in continuare racite, abia ii trecuse episodul cu tusea cand a inceput un altul cu nas curgator si rosu in gat. Am mers ieri la doctor, ne chemase pt vaccinul antirujeolic si clar ca nu-l puteam face in conditiile actuale. Am dat cu subsemnatul si ramane sa ma hotarasc daca vreau sa-l fac sau nu.
Azi noapte a facut febra si nu-i trecea cu nimic. In final i-am bagat sosetele in otet si asa a reusit sa adoarma.
Acum e super energica de parca n-ar fi avut nimic, nici nu stiu daca sa ies sau nu cu ea afara. Cert e ca daca o tin in casa s-a terminat cu linistea noastra, nu sta o clipa locului, se plictiseste si trebuie sa-i schimbam decorul cat mai des!
M-am uitat la toate pozele, nu imi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede si copilasii nostri se apropie de un anisor! Prima petrecere, primul tortulet, taierea motului... wow ce de evenimente!
Va pup mult pe fiecare!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
lucas spune:
Bravo Florentina, mi-ai adus aminte.
o intrebare: Voi la ce v-ati gindit pentru sarbatorirea de 1 AN!!!
Mercedes spune:
Fetele poate imi spuneti referitor la taierea motului ce se intampla, ce obiceiuri sunt deoarece sunt paralela la acest capitol
mikka spune:
Salutare si de la noi!
S-o luam pe rand. Da' parca vad ca pina apuc sa termin mai scrieti vreo 2 pagini.
Androix, pai daca se clatina casutza noastra, hai sa mai punem o barna, o fundatie, o fenovare, ceva, sa avem unde sa stam la vara, nu? Pupam pe amandoi!
Mercedes, poate e prea cald in casa, si i se usuca guritza, mai ales in somn, si de-aia bea asda mult ceai. Dar e bine pt rinichi, nu-ti face griji! Dar la pampersi e mai rau... ![]()
Elisor, cum sa fie in concediu... n-a fost chiar concediu, ca la mine asta inseamna sa stau cu burta la soare, la munte sau la mare, sau macar sa mai vizitez cate ceva. Am fost la cumnata-miu, care sta la vreo 15 km de Bruxelles, ne-am trezit la 7 dimineatza, ca sa plecam odata cu ei prin oras. Am revazut locurile cele mai frumusele din oras, am fost prin magazine (de-alea ieftine), am cautat masini, am stat pe la vama si asigurari etc, am condus la intoarcere ca disperata cate 1200 km / zi, na, obositor. Dar a meritat, ca am mai iesit si eu din ale mele. Orasul e micutz, centrul e singurul care merita vazut, se renoveaza intr-una, culmea e ca si acum 5 ani tot renovare era, peste tot. Nu e din cale afara de curat, dar cladirile din Grand Place si imprejurimi sunt tare frumoase. Magazinele... pt toate buzunarele. Mancarea nu e grozava, nu au cine stie ce specialitati. Am luat multe hainutze pt Ioana, jucarii n-am gasit cine stie ce, e drept ca nici n-am umblat prea mult. Mult mai faina este zona flamanda, dinspre Gent - Brugge, Gusta stie... Parca eram in carticelele cu povesti! (Gusta, cind iti fac o vizita? Ca la Daneltza m-am saturat sa ma tot duc...
) Daca imi mai amintesc ceva de notat, te anunt. Ma bucur ca ai revenit in forta, ma linistesc mult mesajele tale.
pt voi.
Cornelia, nu ma speria, si maimutzica mea doarme bine de multa vreme, sper sa nu 'compensez' la bb2...
Danelutza, mai sta Isa in tarc? Ca a mea nu mai sta mai mult de 1 ora, dimineatza.
Gabitzo, Andrei e mare pushlama la taica-su in brate... sa ne tinem de acuma, exploatare, escrocare sentimentala.
Teddy, cum e cu vanataia, se retrage?
Gata, urmeaza episodul 2.
&Ioana
mikka spune:
Episodul 2.
Nelia, daca gasesti secretul organizarii, vinde-mi-l si mie, platesc bine!
OlgaM, daca vii in tara, iti imprumut eu un premergator, ca Ioana nu-l foloseste, si nu are rost sa iei unul numai pt scurt timp. Ok?
Fran, si eu am constata treaba cu carnita, sa fie orice dar sa aiba carnitza. Sanatate pt Iepurete!
Chris, eu am o canutza cu cioc, bea bine cu ea, dar si mai bine bea fara cioc, curge mai mult si e fericita fata. Poate reusesti s-o inveti sa bea direct din cana, ai scapat de o grija.
Florentina, sanatate maxima!!
Lucas, Mercedes, eu nu m-am gandit inca la marele eveniment... stiu ca la baieti se taie motul, la fetite se rupe turta. Cu motul e mai simplu, asta am facut-o deja la finutzul meu, dar cu turta sunt cam in ceata. Oricum cred ca o sa facem ceva acasa, ca nu am $$$ sa mergem undeva, la un restaurant, cu ceilalti puradei.
&Ioana
ChrisDun spune:
'Tzumim, gabitzam, monu, lucas. Concluzia spre care ma indrept: raman la canita cu cioc, fara supapa, pe care o am, dar pe care o suge, cum ziceati si voi, si ii curge apa pe langa gurita. La Avent m-a speriat si pe mine pretul, si de-aia am tot amanat...
Monule, pai de ce ai aruncat cutia de lapte praf?! Mai bine il duceai la vreun laborator de analize, cine stie ce uraciuni are in el. Ce marca era? Zi-ne si noua, pliiiiz. Sanatate multa frumoasei tale!
Tina, cred ca e prea tarziu, dar tot iti zic: e frig afara si vant, mai bine nu iesiti. Am vorbit cu ai mei acum jumatate de ora, si cam asta era "starea vremii". Multa sanatate! 
Gata, cred ca mi-am facut norma pe ziua de azi ![]()
ChrisDun spune:
Multam' Mikka!
Apropo de turta: noi facem in familie (doar noi, parintii si nasii). Cat mai simplu si mai comod, pentru ca intalnirea mama - socrela nu ma incanta
De fapt, as prefera sa plec la nasi la Cluj cu Carina, si sa las parintii si cumnatzeii acasa ![]()
Prietenul Carinei si-a ales, in ordine: minge (de fotbal
), pasaport si bani. Sigur va fi un al doilea Mutu. rofl!
Cam ce va ganditi voi sa puneti pe tavita?
Tdi spune:
Ciao la voi!
va
ca ne-ati mai incurajat...sunt convinsa ca de pe acum cu nevoia lor de miscare si explorare trantele sunt la ordinea zilei dar e un shok teribil oricum. as vrea s-o feresc de toate relele, mai ales ca stiu pe pielea mea ce periculoase sunt cazaturile...orice mama vrea sa-si protejeze puiutzul, nu?. acuma suntem ok, are o mica vanataie pe barbie, si gingia de jos umpic umflata, probabil a dat cu barba si s-au lovit intre ei dintii de jos cu aia de sus si i-a curs sangele din gingie ca buzele n-au nici un semn. ea merge in 4 labutze combinat cu taras pe coate, ieri eramm cu ea pe jos si s-a intins dupa niste jucarii in afara covorului, am tinut-o cu o mana de pantaloni in ideea sa nu alunece pe gresie si s-a smucit sa scape... nici nu mi-am dat seama cum s-a lovit ca era la distanta mica de sol, s-a aruncat pe burta si a inceput sa urle ingrozitor apoi am vazut ca-i curge si sange din guritza. ce sperietura am tras!
am dedus ca s-a lovit la dintisori ca dupa ce s-a calmat a inceput sa se joace si nu mai putea face activitatea ei favorita: muscatul!...abia prindea cu dintii de ceva, il arunca si se punea pe plans. dupa ce s-a trezit a baut umpic de ceai, seara a mancat bine (cu tati
) si s-a dezlantuit la joaca la fel ca si pana acum, cu multa grija sa nu iasa de pe covoras...cred ca a prins ideea!![]()
hai ca v-am facut capul calendar...citesc si revin.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
mikka spune:
Chris, cind am luat motul pt finutul meu, am pus multe chestii, acuma difera si in functie de sex, normal: chei de masina, icoana, pix, carticica, bani, aur, ata si ac, ruj, foarfece, surubelnita, seringa, pieptene, lingura... Nu-mi mia aduc aminte decat ca el a ales cheile de masina, apoi icoana si pixul. Binisor as zice...
&Ioana
Ada_74 spune:
Intru doar o secunda, ca ma preseaza lucrarile.
Cris, nu stiu inca ce o sa-i pun pe tava, dar dupa cum il stiu eu pe Sergiu cred ca nici nu prea conteaza, ca sigur o sa aleaga tava, ca s-o foloseasca pe post de toba.
La mot stiu ca mai era un obicei sa se foloseasca lumanarea de la botez, dar nu stiu in ce scop. Eu am pastrat-o pentru orice eventualitate, am pus-o chiar bine, dar cred ca o sa-mi ia o luna sa o gasesc.
Sanatate bebelusilor bolnaviori si cu vanatai.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)