Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici

Eu mi-am facut nervii nervosi si ma dusai sa ma tund, frate ca nu mai puteam.. Aveam o claie... Si m-a facut tipa exact dupa model. ziceai ca avea tiparul cum sa tunda. Tipa o thailandeza super amabila... Chiar mi-a luat fix pretul magazinului, adica 120 kr, insemnand 600.000 lei in banii nostri. Dar cel putin este exact cum imi place!

Apoi m-am dus is mi-am luat vopsea si m-am si vopsit acasa... Asa ca sunt ca noua!

Elisor, da ce patisi mai? vre-o infectie ceva?

Fran, sanatate multa. Nasol cu bubitele... off

Iuliana, multumim!

Gabitza, superr curcubeu... Ceva poze de la eclipsa? sau altcineva?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mikka sta in tzarc ca bodoganeshte cu papushile.
Lucas eu o vreau pe Samantha sa ma adoarma pe mine atunci cind doarme Isabella, adica ziua, ca eu nu pot inchide ochii .
Teddy, Isabella a dat cu capul de parchet acum vreo doua luni, s-a lovit la guritza si avea buzutza umflata, am plins cind i-am vazut minutza plina de singe, asha ca te intzeleg perfect prin ce treci. Si Isa s-a ferit dupa aia tot timpul sa nu mai loveasca cu capshorul, a mai dat o singura data cu capul de marginea scaunelului unde maninca, pe urma a inceput sa bodoganeasca, sa-l certe ca i-a facut rau.
Beatrice ia baga mama o foto sa te vedem cit esti de noua.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, sa-l pui pe Sebi sa te traga in poza sa te vedem si noi asa frumusica

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

O punga de Bebelac care expira in iunie anul asta.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetelor ia uitati aici ce freza mi-am tras...

sunt nemachiata asa ca nu va speriati prea tare. Si nici fotogenica nu sunt ca facui pozele de-aproape si nu sunt asa grozave. Oricum sper sa se vada coafura cat de cat!

TUNSOAREA NOUA

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

deci: citit tot, luat notitze, scris pooomeeelniiic si ...trezit pitika
va scriu mai tarziu...n-a fost sa fie

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Sanatate multa bebilor inca bolnaviori.

Multzumim pentru aprecieri si comentarii dar persoanele carora le erau destinate totusi mesajele inca nu ne-au raspuns,noi suntem totusi rabdatoare.

Elisor,pupam si noi un bucata slaninutza,ca-i tare bunutza.Nu umbla la buba,cos,furuncul ce o fi ca mai rau o infectezi mai bine mergi la doctor.

Gabitza,alintatura mica are tati in bratze,se vede clar ca l-a pacalit pe tati definitiv .

Fran, mergi totusi la un control daca banuiesti ca-i apendicul,poate totusi e altceva si scapi de o incizie,sa-i zicem asa.Eu ma plangeam intr-o perioada de dureri si intepaturi in zona aia si in urma controlului s-a dovedit ca era de la colon si nu apendicul cum l-am banuit eu.Sanatate.

Lucas,m-am desumflat,era prea frumos sa fie real.

Danelutza,merci ptr. lamurire despre tehnica moderna,nu stiam ca se pot sterge mesajele dupe ce le-ai trimis,pe viitor poate imi ajuta daca scriu vreo prostioara.

Tdi,sa treaca repede bubitza.Si noi ne lovim frecvent in barbie,cand suntem in patutz si ne enervam sau ne plictisim incepem sa ne batzaim si dam cu barba de marginea patului si apoi ne potolim imediat,plangem 2-3 sec si gata nervii.

Nelia,nu te mai stresa nu putem sa le facem pe toate, eu inainte eram obsedata de curatzenie nu puteam sa ma odihnesc sau sa stau relaxata daca in jurul meu era dezordine,acum mi-a trecut ,sa vezi ce relaxata sunt pe computer cand scriu pe DC.Si tu ai si 2 copii, ar trebui sa fii robotzel, oricum vad ca gasesti timp si pentru facut deserturi, eu le fac pe rand o data felul 1 dupa ce se termina felul 2 si la desert tragem fuga la cofetarie.

MOT, in zona noastra nu se practica ruperea turtei, se ia si la fete motzul ca si la baieti si pe tava se pune ce-ti trece prin cap .

Astazi cred ca nu iesim afara ptr. ca bate vantul puternic, ieri am fost si am testat si asfaltul cu talpile insa vroiam numai intr-o singura directie,adica spre masini si daca o intorceam se enerva si se punea cu curuletzu jos si incepea sa planga,parca prevad ca vom avea de furca.Si prin casa la fel imi face directia telefon fix si stam acolo cate juma de ora si butonam pana se plictiseste mami ca fata ar sta ore in sir si daca o iau de acolo nervi ,nu jucarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am revenit...a papat Alyssa pe nerasuflate cam 300 gr de supa crema de pui (300 ml apa, un plic de zarzavaturi milupa, 2 linguri de macaroane pentru bebei - se fierb vreo 5 minute; se amesteca cu un borcanel de carne omogenizata, o lingurita de ulei de masline si una cu varf de parmezan ras. rapid si bun.) in mod normal ii fac cu verdeturi proaspete dar intrai in criza de timp ca s-a trezit mai repede decat am prevazut si-i era foame.
acum sta la mine in brate si nu ma mai lasa sa scriu...imi roade foile cu notitze .

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Chris - multam de sfat. N-am iesit oricum cu Maya afara, ne-am dat seama ca e vaj afara dupa felul cum tremura geamul de la usa de la sufragerie. Nu stiu cum de s-o face curent, mai ales ca am schimbat toate geamurile din casa, inclusiv la balcon. Probabil ca si usa de la intrare cere a fi schimbata ca desi am incercat noi sa o izolam sa se inchida etans tot mai vine ceva curent pe dedesubt.
Despre canitele cu cioc pot sa-ti spun ca eu am absolut de toate felurile si cu silicon si fara si cu opritor si cu o supapa speciala are chiar si pahare simple cu capac si cioc insa Maya nu a reusit sa bea din nici una. Tu spui ca suge ciocul, ei Maya asta nu stie sa faca, ea doar il roade, ia totul in joaca.
La sfatul lui Androix ma voi chinui cu ea sa invete sa bea din cana normala, pentru ca nici biberon nu vrea.

Acum ma gandesc si la faptul ca face un an si trebuie sa ma gandesc la intarcare. Nu stiu cum vom face atunci, cum va bea lapticul, dar sa speram ca voi avea lapte destul pana va invata ea sa bea din cana!

Cat despre plecatul in deplasare si noi am putea merge la nasi la Harman, unde au o curte mare si frumoasa, chiar ne gandim la asta in eventualitatea in care nu vom dispune de finante sa facem o petrecere acasa. Noi avem prieteni multi, familia este destul de mare si nu am putea face ceva mai restrans oricat ne-am chinui.

Beatrice, foarte frumos te-ai tuns, iti sta bine!

Monu, atata timp cat era inca in garantie nu trebuia sa dea asa reactii, trebuie sa fi fost ceva in neregula cu el, de cat timp era deschisa punga?

Gabitza, cum se mai simte Andrei? Ati inceput sa cautati bona deja?

Tdi - pupici multi pentru Alyssa, micuta de ea cred ca s-a speriat tare! Si eu ma gandesc cu groaza ca aceste lucruri sunt inevitabile desi pana acum n-am trecut prin asta.

Mikka si eu ma gandesc la bebe 2 ca nu va fi la fel de cuminte ca Maya, prea mi-am facut de cap cu somnul asta!

Va las ca-mi vine fata din vecini si trebuie sa-i incalzesc mancarica sa pape! Are un tignal cand se vede pe palier, chiuie si tipa de zici ca a fost tinuta inchisa in casa o luna! Mai devreme nu a vrut nimic, nici macar apa.

V-am pupat!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

citit, din nou salvat pagina, ca am dat coltzu' , dispar sa vad ca face ploada.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput