Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mikka-multumesc mult de oferta. Am zis ca astept sa vad cum se va comporta atunci. Poate isi da si ea drumul, desi slabe sperante.

Gabitza-tare dragut Andrei. Eu stiam ca baietii sunt mai mult cu mamele, dar vad ca este invers. Maya numai pe mine ma pupa de ma albeste, pe taica-sau niciodata. Deci tot invers de cum se zice.

Iuliana-scumpe foc papusele tale. Ma amuza ce concentrata era Diana cu mana in farfuria cu mancare. Asa face si Maya isi baga mana in mancare si apoi isi studiaza degetelele murdare.

Cana-eu am cu cioc de la Avent si mi se par bune.Am scos supapa de la ele. Maya bea din ele, insa cantitati foarte mici. Nu suge ciocul ci il musca, asa ca eu ii torn putin in gurita, o astept sa inghita si tot asa. I-am dat si fara cioc, ii place mai mlt, dar se ineaca rau pentru ca vine prea multa apa.

Adormitul in patut-eu in timpul zilei numai asa o adorm pe Maya. O pun in pat si stau cu mana pe ea, eventual o legan usor, pana adoarme. Ce-i drept am si acvariul cantator care ma ajuta . Noaptea o adorm pe canapeaua din camera ei si apoi o duc la ea in pat. Dar atunci chiar nu fac nimic. Ii dau sa suga, o pun pe canapea si ea stie ca trebuie sa adoarma. Eu stau doar cu ea (daca plec este jale) si citesc pe semi-intuneric pana adoarme ea. Cred ca o sa-mi stric ochii de-a binelea, dar sunt singurele momente in care apuc si eu sa citesc, activitate care imi lipseste mult.

Florentina-si eu ma gandesc cu groaza la momentul intarcatului. De fapt numai de masa de seara mi-e teama, ca nu stiu cu ce o voi inlocui. Tu de cate ori mai alaptezi acum?

Beatrice-imi place tunsoarea ta. Si eu tot cam asa sunt tunsa. Si de vopsit si eu ma vopsesc singura de ani de zile, tot roscat, dar mai deschis. Sa-ti fie de bine!

Nelia, Iuliana, Cornelia, Mercedessi toate mamicile cu doi copii. Eu nu pricep cum va descurcati. Sunteti eroinele mele! Eu cu un copil si ma simt depasita de probleme. Si mai sunt si odhnita, ca Maya doarme foarte bine (si mie mi-ar fi frica sa nu fie diferit cu al doilea dar al doilea nu este in plan ).

Ceai-eu nu i-am dat niciodata. Habar nu am de ce.

Va las ca mi s-a sculat pisicuta.

A! Apropos de pisicuta, Pisik, bine ai venit in America!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, am stabilit maine o prima intalnire la o agentie de baby sitting. Nu vreau sa-mi fac prea multe sperante. Am luat una de pe net, doar dupa criteriul ca mi-a placut cit de cit site-ul (www.7ani.ro) si pentru ca e in vecinatate aproximativ, in Aviatiei. Noi stam in Baneasa. Poate au si bone care stau prin zona, ar fi ideal pentru noi. Sa nu ne mai lovim de piedica asta, a faptului ca stam departe.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Maya iar a facut febra 38.7, i-am dat nurofen insa abia dupa ce i-am pus sosete cu otet a mai scazut un pic. Nu a mancat nimic azi decat a supt ceva laptic de cateva ori.
De ieri nu i-a mai curs nasucul, nu stiu din ce cauza face febra acum cand credeam ca i-a trecut raceala. Ar putea oare fi din cauza ca ii mai ies doi dinti? Stiu ca e normal sa faca febra dar nu in episoade atat de dese.

Of... cum reusesc sa o pun un pic pe picioare trebuie sa se intample ceva sa nu mai manance, sa scada iar in greutate...

Elisor, si eu am avut o perioada cand imi ieseau mereu furunculi in diferite zone ale corpului, imi aduc aminte ca cel mai bine mi-au facut compresele cu varza cruda, au ajutat sa traga infectia si sa se vindece locul intr-un timp mult mai scurt. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, stiu cat este de neplacut.

Fran, sper sa nu fie nevoie de buni ca baby-sitter. Iepu cum se mai prezinta? Multa sanatate!

Olga M - Nu am un program regulat in ce priveste alaptatul. Masa principala este cea de seara dar ii dau si in cursul zilei ori de cate ori cere.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Florentina-ce inseamna ca cere? A mea nu cere nicioadata de mancare, desi mananca foarte bine cand ii dau. Eu mai alaptez dimineata si seara, iar la masa de dupa-amiaza pompez si ii dau cu cereale. De fapt in vreo saptamana vreau sa-i dau formula cu cerealele astea, ca tot le mananca cu lingurita si sa mai scap si eu de pompatul asta care ma enerveaza.

Gabitza, Danelutzasi fetele care mai alaptati, voi cum faceti?

Lucasintrebai de petrecerea de 1 An. La mine va fi cu cantec pentru ca noi facem si botezul in aceeasi zi. Nici nu vreau sa ma gandesc. Vreau sa fac la sora-mea (nu i-am spus inca ) pentru ca ea are casa in Baneasa, curte mare, dar vreau sa fie strict familia. Nu m-am gandit inca ce pun in tavita, dar daca pun o carte sigur pe aia pune mana, ca-i plac cel mai mult.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OlgaM, eu stau tot in Baneasa, dar la bloc.
Intrebai de alaptat, eu ii dau seara la culcare si dimineata cind se trezeste, eventual peste noapte, dar atunci e mai mult suzeta, ca adoarme imediat cu tzitzi in gura. Deocamdata inca mai curge ceva laptic, dar sa vedem cita vreme. Andrei nu stie sa suga biberon, dupa ce o sa bea bine cu canutza o sa trecem probabil la formula.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Ca tot s-a discutat de ceai,voi ce tipuri de ceaiuri mai folositi,chiar mi se termina cutia de ceai de fructe rosii de la Milupa si asi vrea sa incerc alceva ca dupa asta nu prea s-a dat in vant, mai mult ii placeau acelea cu chimen,anasan si fara zahar.Vroiam sa incerc ceva nou dar special ptr. bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare fetelor,
eu ma simt naspa. sigur am luat un virus. cred ca ma paste si o mica febra.
alexia e mai rau. nu are febra dar a facut pe ziua de azi al 5-lea kk apos. am fost la farmacie am luat unele ,altele (multumesc mult Chris) si asteptam sa vedem efectul. oricum e in toane proaste si urla ca disperata. maine de dimineata mergem la dr. si mai si musca tot ce prinde. deci este un amestec de simptome super!
ma iertati fetelor, dar am uitat ce mai vroiam sa spun. sunt complet ametita de cap. gripa asta! acum sper sa nu ia si alexia ca scapam de una dam in alta.

da... ce ar trebui sa faca o bona? atributii? drepturi si obligatii? please!!!!!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Of, am atatea vesti, nici nu stiu ce sa zic mai intai ca mi se invalmasesc in cap. Si totusi...
Cea mai importanta: AM SCAPAT DE EXAMEN. Adica nu de tot, dar pana la toamna. Se pare ca m-am informat gresit, nu la sesiunea din mai trebuie sa particip. Asa mai vrea o confirmare de pe undeva, dar mai mult ca sigur am scapat. Sunt fericita din 3 motive: o data ca am scapat de disperarea de a invata fara sa stiu daca apuc sa termin materia (la toamna o iau mai din timp, ca acuma stiu cu ce ma confrunt), doi ca am scapat de taxa, care era destul de maricica si trei: in aceste conditii putem merge si noi la Bacau de Paste, ca din cauza examenului nu-mi permiteam sa pierd 3-4 zile cat ar fi durat vizita (barbatul avansase deja ideea sa se duca singurt cu Ana si eu sa raman sa invat). Nu cred ca puteti sa va dati seama ce fericire a fost pe mine cand am aflat, mai ales ca nu ma asteptam, eu sunasem sa aflu ce acte trebuie depuse.

Asa de fericita eram ca nu prea am putut sa ma adun la controlul Anei. Dr s-a mirat cat e de grasana la o luna dupa ce a vazut-o si cate stie sa faca. Este foarte bine la toate, mai putin la gat: are rosu-n gat. Nu se stie de cand, de unde: poate chiar de cand a fost racita, poate de la dinti. Dat fiind ca nu tuseste si nu are febra, a zis sa nu-i dam antibiotic (desi mi-a dat reteta si am si luat Ospamox sa-l am in casa), ci doar Eferalgan dimineata si seara si vit. C. In rest sunt pe cale sa iasa 4 dinti sus, de fapt caninul stang a si spart gingia si inca unul jos. In aceste confitii trebuie sa fiu super fericita ca e totusi cuminte si mananca si doarme (azi iar am dormit pana la 8.30 - nu am auzit sa fi tipat sau sa faca scandal). La lungime dau raportul mai tarziu ca dupa masuratoarea cu dr pare ca nu a mai crescut, or dr a zis ca nu se poate si asa ca o mai masor o data cu barbatul. In rest nimic nou la mancare sau alte lucruri.
AM intrebat si de vaccinul antivaricela si a zis ca ea nu il recomanda, ca e mai bine sa faca boala asta in copilarie si doar daca nu a facut-o pana pe la 10-11 ani sa se faca vaccinul. Cred ca are dreptate.
Si ramasesem datoare de multe luni cu raspunsul la intrebarea daca pediatrii sunt obligati sa vina acasa pana la 1 an. Am inteles eu gresit: au obligatia sa vina doar la primul control la venirea de la spital si apoi la controlul de o luna - adica astea le sunt platite. Dar ea vine la toti cei trimisi de centrul medical unde sunt eu inscrisa (banuiesc ca si daca parintii ies cu ceva la inaintare). Deci, asta e: Casa de Asigurari nu plateste vizite la domiciliu.

Cam astea ar fi noutatile. Acum ma duc sa-i fac baita ca simt si un miros dinspre pampers si cred ca e cazul.

Of, ce bine e sa te simti liber, sa nu stai mereu cu sabia lui Damocles deasupra capului. Intru si mai sub seara ca de, acum am timp (aproape nu-mi vine sa cred). Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Offf, Mayei iar i-a crescut temperatura. Acum o jumatate de ora ii scazuse. Nu vrea sa manance nimic. Mi-e teama sa nu-i fi revenit infectia urinara ca ii mirose urina cam puternic. Acum doarme la mine in brate si frige tare. Vad ca nurofenul nu are nici un efect. Imi puteti explica si mie cum se fac impachetarile si cand e cazul sa le aplic? Acum are temperatura 38.4

Olga M, Maya primul lucru pe care il face cand o scot din camera dimineata e sa ceara papa. Iar cand vrea tzitzi are ea un stil de a plange, maraie sacadat si ma trage de bluza, se baga cu nasul la pieptul meu.
Mare noroc am ca suge ca altfel nici lapte n-ar manca acum!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Florentina multa sanatate Mayei. Nu stiu sa-ti raspund despre impachetari. Va doresc o noapte linistita.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput