Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Buna! Spun si eu prezent, desi mai pe sara, la voi! Agata are din nou febra, desi ieri era bine. Dimineata avea 37.5, pe mine ma sperie aceste cifre, daca persista, pentru ca e febra de infectie. Mai astept pina miine, daca nu dispare febra definitiv, mergem la doctor. Vreau sa-i fac un exudat faringian, pentru ca intuitia mea imi spune ca este vorba iar de un streptococ in git.
Am luat ghetute! Frumoase, cafenii, din piele, comode... Merge cu ele de zici ca face asta de cind s-a nascut. Am dat o groaza de bani: 40 de dolari!
Si nu sint din cele mai scumpe, ca am vazut si la 80! A fost supersimpatica ieri, ca facea doi pasi si dupa aceea se aseza in fundulet si le admira. Intreba din ce sint facute, in ce tara, ce numar... A? E? Hmm? Apoi se ridica si iar facea citiva pasi si iar se aseza in fundulet... A incintat pe toata lumea din magazin, mai ales la sfirsit, ca nu a vrut sa o descalt ca sa le duc la casa... A inceput sa urle, crezind probabil ca vrem sa i le luam... asa ca am plecat incaltata din magazin! Si apoi am stat vreo doua ore prin parcuri si nu se mai satura de mers. A venit primavara si aici, ieri au fost 10 grade si astazi sint 13! Uraaaa!
Nu stiu cum va organizati voi treaba, dar vreau si eu niste lectii de eficienta! Eu stau bine cu intentia, adica vreau sa le fac pe toate si bine. Dar nu reusesc! Trebuie sa ma organizez un pic mai mult pentru ca altfel, din toamna, nu voi face fata la copii, familie in general, casa si la doua cursuri la universitate in paralel cu primele. Nu mai tin minte cum eram inainte, dar de cind am copiii la mine lucrurile se petrec astfel: copiii sint pe primul plan, tot ce tine de ei e facut aproape ca la carte, cu greselile (cam multe!) de rigoare! Dar asta e, invatam din mers. Mincarea e pe planul doi, in sensul ca tin foarte mult la ce bagam in noi, mai ales aici, in Canada. Si regulile de igiena strict necesare pe trei. Restul... printre picaturi si cit pot. In prezent, dupa ce ma ocup de copii: mincare, spalat, plimbat, jucat, un fel de program de lectii cu Agata, ca sa o pregatesc un picut pentru scoala... si gatesc, timpul meu se termina si nu mai apuc sa mai fac mare lucru prin casa. Adica mai aspir si sterg mereu pe jos! Dar mai sint atitea de facut! Voi cum faceti? Tare as mai avea nevoie de o femeie care sa ne ajute! Dar de unde bani sa o platim!?!![]()
Mi s-a facut inima cit un purice! Acum cind scriam la mesajul sigur kilometric pe care am de gind sa il postez, ma suna de la gradinita englezeasca! Tudora va avea loc la jumatatea lui august! Of! Si anul trecut era in burtica! Asa nu as da-o, dar pierd locul si chiar tin sa inceapa la gradinita asta. Dar o voi da la inceput doar trei ore pe zi, chiar daca voi plati toata ziua. Si din toamna, cind voi incepe eu cursurile, doar in zilele in care am curs va sta un picut mai mult, in rest tot trei ore vreau sa stea si poate nu chiar in fiecare zi. Pina in toamna viitoare tot asa va merge, apoi vom vedea daca voi trece la timp plin la cursuri, ca voi avea si lectii de facut cu Agata. Plus activitati cu amindoua.
Noutati: Agata va incepe lectii de pian, inca nu stim de cind, iar pe Tudora o voi duce duminica pentru prima data la piscina. De fapt, vom merge toti patru, sper sa nu se reverse apa cind voi intra eu!
Revin, dupa ce citesc! Nu de alta, dar m-a intrecut Elisor cu mesajele. Va pup!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
nelia spune:
Sa nu-mi spuneti cind o sa vedeti cit am scris ca de asta nu apuc sa termin treaba in casa! Scrisul la mine nu e o problema, ca am o viteza la tastat, mai ales cind stau la taclale... moama! 35-40 de cuvinte pe minut, pe testate! Deformatie profesionala! Cu retinutul stau mai prost, ca eu imi salvez sursa la fiecare pagina si cind mai fac cite o pauza de cinci minute, mai citesc un pic. Si apoi cind ma apuc sa raspund, as scrie eu si mai repede, daca nu as uita ce voiam sa spun!
Pisik4ever, bine ai venit pe tarim american si bine ai revenit printre noi! Chiar aveam nevoie de forte noi!
Cornelia si Tudora musca tot ce apuca. In privinta somnului, nu am sfaturi. Stam foarte prost la acest capitol. Cum am mai spus, pe Agata am adormit-o pina la 3 ani si jumatate, desi de la doi ani am reusit sa o fac sa doarma singura in camera. Si tot pina atunci s-a trezit de 3-4 ori pe noapte, asa... de control. Iar Tudora calca pe urmele sora-sii. Nu mai vrea sa doarma aproape deloc in patut, desi fac eforturi in acest sens. Adoarme la tita si foarte greu, dupa ce masoara tot patul si ma calareste bine, apoi, cind incerc sa o pun in patut se trezeste. De vreo trei seri, ma urc in patut cu ea (va dati seama ce pat zdravan si mare am, nu?
), o adorm acolo, ne ia cam jumatate de ora pina reusim si apoi ma duc la treaba. Si doarme de la 21.00–21.30 pina pe la 12.00 si apoi, pina la 5 se trezeste cred ca la fiecare jumatate de ora si numai cu tita in gura ar vrea sa stea. De la 5 la 8 doarme din nou bine si neintrerupt... si mami la fel. Asa ca, daca aveti sfaturi, sint doritoare sa le aflu, ca sint din ce in ce mai obosita. Ca eu tot astept ziua in care fetele mele or adormi pe unde apuca, asa cum am vazut eu prin poze, clip-uri sau am auzit de pe la alte mamici.
Corni, despre gurita mirositoare pot sa-ti spun ce am observat de la Agata. Are un miros usor neplacut cind are o problema, adica vreun virus. De fapt, ochii lasati si mirosul neplacut al guritei sint primele semne dupa care imi dau seama ca se coace ceva. Dar nu e obligatoriu sa fie si la a ta la fel... cauzele pot fi nenumarate.
Felicitari pentru Bianca a lu' Ruxel si Teodora Cloretei! Bravo, piticutelor!
Danelutza si patutul Tudorei are o parte care se lasa, dar de cind s-a ridicat eu am pus patutul cu partea respectiva spre perete, chiar daca imi vine mai greu sa o pun in patut asa.
Corni, raspsunsul meu la mesajul tau: si eu m-am intristat cind am vazut ca lipsesc exact Mara si Delia si nu mi s-a parut deloc corect. Da' eu zic asa: hai sa le spunem sa nu mai intre, ca nu avem nevoie de mesajele lor, ca si asa nu erau interesante, ca abia acum avem si noi loc sa ne desfasuram cit vrem... ca poate obtinem efectul contrar. Se supara si intra sa ne certe! Am glumit, dar nu stiu zau cum sa le fac pe Gusta, Loreen si Andreeatan sa inteleaga ca se mai supara omu', dar ii mai si trece!
Gabitzam, insanatosire grabnica si tie si sotului! Multumim pentru pozele superbe!
Beatrice si tie iti doresc sanatate la bolnaviori!
Tdi, imi pare rau! Dar tot o sa mai fie din astea! Sper numai ca nu i-au fost afectati dintisorii!
Gata, ma opresc, desi ma ard degetele sa mai raspund pe ici, pe colo, dar mi se arde mincarea pe foc. Fac o ciorba de legume si fasole verde cu omleta, birnza si smintina la cuptor. Voiam sa fac si ceva dulce, dar mi-am dat seama ca nu mai am faina. Si asa as minca ceva bun... Ah, ba da, pot sa fac ceva... Clatite! Va pup!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Danelutza spune:
Nelia dar ce-ai recuperat la scris, nu faceam fatza cititului. Mie imi vine greu cind tre'sa iau mogildea noaptea daca urla, ca altfel patutzul poate sta ridicat permanent. Sanatate Agatei.
Corni si eu cred ca poza e trucata, e prea frumoasa ca sa fie adevarata.
Gabitzam frumoase pozele cu curcubeul, dar mai frumos e ca tu l-ai vazut in direct. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Danelutza spune:
tot eu, salvat paginutza ca sa nu dea coltzu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ioanailincam spune:
Seara buna!
Intru si eu repede, repede ca s-au strans pagini bune. In orice caz in seara asta fac pauza la invatat ca nu mai suport. Daca puteti crede, in seara asta am frecat faianta prin bucatarie, eu care am oroare de frecat, indiferent ce ar fi, numai sa nu ma mai duc la studiu. Asa mi-am dat seama ca e cazul sa fac o pauza, desi stau prost de tot cu materia. Asa ca Nelia, la capitolul organizare timp pur si simplu nu am ce sfat sa-ti dau ca si eu sunt varza. Sunt zile cand nu misc nimic in casa, mi-e si jena de femeia asta, ca ea strange rufele de pe sarma, de exemplu, dar eu nu am bunul simt - dar de fapt nu am timp - sa le pun in dulapuri. Mi se pare un lux cum era inainte: venit de la munca, program cu Ana si apoi DC si stat degeaba cat cuprinde. Acuma am ajuns atat de stresata incat nici nu mai apuc sa savurez timpul cu Ana, cand o adorm deja mi se face sila ca stiu ce ma asteapta, cand stau cu cartea in brate mi se face groaznic de somn, dar ma simt vinovata daca ma culc sau, Doamne fereste, intru pe DC. Trec printr-o etapa de toata jena, imi doresc sa ma culc la noapte si sa ma trezesc pe 10 mai.
OlgaM - poate Maya nu va merge pana vii in tara, dar cu siguranta va sta mai bine pe picioare pana atunci sau cel putin asa sper. Iar despre premergator, una din ultimele opinii este in sensul ca premergatorul intarzie mersul si nu il ajuta/grabeste. Iar la preturi gasesti, cum zic si fetele, intre 500.000 si 3 milioane, poate si mai mult, dar daca e vorba ca pana vii in tara nu mai e nevoie de el, va alegeti cu inca o chestie inutila de depozitat prin casa. Cat despre sociabilitate, eu am observat ca Ana reactioneaza diferit la oameni: sunt unii la care nu plange si unii la care urla de numa'. Din pacate nu cred ca poti face ceva ca sa o mai "domesticesti", cel putin nu in etapa asta din viata ei, barbatul meu practica metoda sadica de a i-o da in brate persoanei la care urla. Pana la urma se calmeaza si chiar se joaca cu ea.
Eu nu mai am dunga maro de mult pe burta, dar daca ai ten creol stiu ca poate persista si pana la 1 an, plus ca exista femei care o au si fara sa fi fost insarcinate, din cate am auzit.
Tamar - drum bun in Romania!
Monu - fa-i o copro ca nu e lucru curat. Tu parca imi ziceai de combinatia roz cu vernil merge, sunt de acord, mai ales daca sunt pastelate ambele. Eu voiam sa zic ceva naspa, dar nu-mi veneau in cap culori; de exemplu mie mi se pare urata combinatia roz cu rosu, asa ca desi am vazut la Happy Baby niste pantofiori de piele si cu talonet si ieftini, nu cred ca o sa-i iau pentru ca sunt rosii si nu se potrivesc cu nimic din ce are Ana.
La carucioare nu am auzit sa existe limita de kg, atata timp cat se presupune ca pot sta in ele pana la 3 ani. Dar depinde de marca si croiala daca chiar poti sa le folosesti atata timp. Nu mai zic de calitate
, ca-s patita.
Cornelia - chiar azi cand am fost acasa la pranz si am vorbit cu fetele din fata blocului, care au fetite un pic mai mari, mi-au zis ca dupa ce au implinit 1 an si-au schimbat obiceiurile de mancare, adica din niste mancacioase notorii au devenit niste sclifosite. Asa ca nu te plange ca mananca prea mult, ca nu se stie ce urmeaza!![]()
Mercedes - lasa ca pana la urma mai merge si o pauza de la familie, asta nu o sa te impiedice totusi sa te gandesti la ei non stop, nu-i asa? Eu nu-i dau ceai Anei (am citit ca folosit in mod curent impiedica asimilarea mineralelor, iar ceaiurile gen BabyDrink aveau atata zahar ca ma ingrozea ideea de a-i da atata dulce de mica), i-am dat cand era mica de tot si mi-l bora instantaneu, cu lapte cu tot, potrivit obiceiului pe care l-a avut pana la 5 luni. Asa ca pana la diversificare am renuntat la apa/ceai; apoi ii dadeam apa numai dupa mesele solide, nu si dupa lapte. Spre marea mea mirare, inca de atunci a baut apa cu drag, ca auzisem ca fac nazuri daca nu sunt obisnuiti de mici. ACum bea cu canita cu cioc dupa fiecare masa, nu multa ce-i drept. Dar ii voi spune femeii sa-i ia de-acum inainte si un bibe cu apa in parc daca merg si stau mai mult ca vin caldurile si e nevoie.
Daniela - multumesc ca esti alaturi de mine in demersul de a resuscita subiectul nostru.
De mult ma tin sa-ti spun apropo de dezvatatul de mancat noaptea, faza cu bagatul suzetei e fumata demult. Adica , daca voia doar suzeta adormea la loc cand i-o dadeam, daca ii era foame urlete, nene, si nu o potoleam decat cu tzitzi. Acum se pare ca a renuntat la masa de noapte, sunt deja 3 nopti de cand nu am mai alaptat
. Mai curge ceva laptic daca storc, dar cred ca e putin tare. Se mai trezeste ea urland noaptea, dar ii bag suzeta si se culca la loc. Azi-noapte am luat-o cu mine in pat pe la 5 cand urla, ca barbatul a dormit in sufragerie, si mi-a dormit copilul pana la 8.30 (cu ceva pauze de dat ba din picioare, ba din maini si de ... vorbit in somn
. Ce credeti ca zicea? Mama, evident). Dar ce sa fac, nu vreau sa o obisnuiesc la noi in pat, chiar daca asta inseamna ca voi trage inca o vreme treziri cu noaptea-n cap, doar ca sa o adorm la loc.
Gabitza - mare alintaciune Andrei; cred ca toti au devenit asa. Vorba colegei mele: pana acum o faceau din instinct, acum STIU SA NE EXPLOATEZE. FERITI-VA!
Nici eu nu am vazut eclipsa si am ratat si stirile ca sigur au aratat-o
. Poate la cele de noapte...
Beatrice si Nelia - sanatate la copilasi!
Elisor - cum sa ne deranjezi? SIngura mea teama e ca dupa 2-3 zile de mesaje iar dispari vreo 2 saptamani si ma intreb ce ai patit. Sa nu mai dispari! A plecat mami tau?
Margott - eu am luat Dentinox si am dat-o de vreo 3 ori, dar nu am observat imbunatatiri vizibile. Pe de alta parte, nu stiu daca de durere de dinti se trezea urlnad in timpul noptii
. In ocice caz, la BabyExpo din toamna m-au luat aia de la firma si au inceput sa-mi povesteasca ca e cel mai bun de piata, ca e natural etc. Asa ca l-am retinut si l-am achizitionat cand au aparut dintii.
Corni - am vazut si eu mesajul de la Babygirl
.
Teddy - nu-ti mai face mustrari de constiinta, o sa mai ia ceva trante de-acum incolo cu totii pana vor fi stabili pe picioare si chiar si dupa aceea. Totul e sa fim alaturi de ei si sa-i consolam.
Hai ca facui o boacana, am lasat un borcan cu castraveti murati in mijocul bucatariei - deschis - si am avut minunata idee sa merg pe intuneric. Va dati seama de rezultatm, nu mai zic ca acum pute in toata casa a otet
, desi n-a curs chiar tot. Ma duc sa mai dau o data cu mopul. Colac peste pupaza s-a trezit si maimuta ca a sunat telefonul, iar barbatul doarme ca un print asa ca tot eu cu greul.
No, hai ca m-am intins si eu ca o pomana tiganeasca, cred ca mi-am batut recordul peronal la mesaj
. Dar ce sa facem, scriem cat putem de mult (sper ca nu si prost) ca sa suplinim niste absesnte de pe aici
. Noapte buna va doresc.
Maine vine dr, daca aveti intrebari, bagati incoace!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Tdi, Alyssia merge in patru labute de s-a lovit la gurita? Andreas cand era de seama puiutilor nostri mergea in patru labe cu o viteza inspaimantatoare si cum era de asteptat isi prindea una din manute sub el si atunci dadea cu gurita/barbia de gresie. Prima oara m-am speriat ingrozitor, tremuram cu el in brate si nu stiam ce sa-i fac fiindca era in pragul lesinului, noroc cu sora-mea care i-a pus repede gheatza. Din cauza socului si a durerii a inceput sa planga pana n-a mai avut aer si dintr-o data s-a linistit si s-a facut ca o carpa in bratele mele si nu mai zicea nimic. In timp m-am obisnuit cu fazele astea, dar atunci a fost primul meu shoc legat de bebe, asa ca te inteleg si-mi imaginez prin ce-ai trecut.
de la noi sa ii treaca mai repede si sa nu mai repetati experienta.
Nelia imi pare rau ca iar esti pe baricade cu Agata, mi-e atat de cunoscut scenariu, eu am tras-o cu Andreas pana anul trecut, e drept ca a fost in colectivitate, dar si cand era pui mic mi-a facut otite dupa otite (prima la 6 sapt.), bronsiolita, varicela, oreon, iar de raceli nu mai zic ca uite si acum trag cu moldaminele si tot la 6 luni o punem de-o analiza, doar doar scapam. Bianca pare sa fie rezistenta, nu a racit niciodata ca sa faca febra. Initial am crezut ca e vorba de Tudora cu ghetutele si apoi am citit ca-i vorba de Agata, draguta de ea, cred ca sunt chiar superbe daca a fost chiar atat de incantata, sa le poarte sanatoasa. Sanatate si sa nu ia si Tudora ca atunci e chiar nasol, nici nu vreau sa-mi imaginez cum e cu 2 copii bolnaviori in acelasi timp. Daca te gandesti si la bb3 nu stiu cand vei avea si tu timp de odihna, peste vreo cativa ani buni.
Gabitza superb curcubeul.
Corni poate fi adevarat asa ceva?! Mi-as dori sa mai pot simti vreodata cum se misca, dar mi-e greu si sa-mi amintesc senzatia.
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
ioanailincam spune:
Lasa, Daniela, ca vine acum tura de noapte de peste ocean sau fetele cu bebelusi insomniaci
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Buna fetele, eu sunt cam in urma cu cititul, dar am intrat sa va zic de noi-nu suntem prea bine. Iepuretelui ii apar in continuare petele rosii dar mai putine, mai estompate si mai mici(ca suprafata). Deci e spre bine din punctul asta de vedere, sa vedem maine ce se mai intampla ca ii dau si carnita de pui(a tinut 3 zile regim fara proteine animale-in afara de alea din lapte). Si am avut o revelatie-carnita ii tine zdravan de foame-dupa 2 ore de la o masa de 350gr. legume canta de foame...In schimb -din cand in cand-se aude un zgomot ciudat cand respira-cam ca la o bronsita
-da fapt nici nu-mi dau seama daca din piept sau nas scoate zgomotul ala
. Si de 3 zile sta cu uneori in fundulet cu umerii indoiti- face un fel de cocoasa pentru un timp si apoi se indreapta normal...ma intreb daca pozitia aia nu o ajuta sa respire mai bine...A, si am citit ca bubitele de la urticarie pot sa apara si pe mucoase-de exemplu pe faringe, trahee etc
Ma gandesc sa nu fie asta...In rest pare ok-nu are febra, nu tuseste e vioaie-nici gand sa o moleseasca antihistaminicul -azi a dormit in total 2 ore.
Sambata mergem la pedi.
Eu ma simt cam nasol si ma intreb daca nu am apendicita cronica- sper sa nu patesc nimic pana vineri seara cand vine Paul din delegatie. Mama "se da mare" ca sta ea cu Iepu' si tata cu mine la spital![]()
![]()
...nu stie ce-i poate pielea Iepuretelui noaptea...
Chris-eu am intrebat de vaccin (ROR)- inainte de faza cu alergia, ca acum cred ca avem un motiv in plus sa-l mai amanam, si pedi s-a tinut pe pozitie-la un an. Si apoi dupa o luna trebuie repetat si Infanrix-ul. De varilix (ala pt. varicela-optional) am intrebat si mi-a zis sa ma mai gandesc daca il facem sau nu (la 18 luni) ca au fost destul de multe cazuri de copii care au facut boala desi erau vaccinati si oricum ar fi bine de fapt sa faca boala cat e mica si nu ca adult(ca vaccinul da imunitate pe o perioada mult mai mica decat boala...) M-a cam bagat in ceata.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Androix spune:
Nu vaccinati copiii impotriva varicelei! Cand sunt micuti trec foarte usor peste boala asta iar imunitatea este mult mai puternica decat cea obtinuta prin vaccin. Eu am facut varicela la 21-22 de ani. 3 zile am plans in hohote din cauza mancarimilor atroce. Aveam milioane de bube. Am avut o forma foarte nasoala. Daca as fi facut-o la timpul ei scapam mult mai ieftin.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
elisor spune:
Fetelor am o falca de zici ca m-am intors de la o repriza de box, de-abia m-am spalat pe dinti, mi-am pus ihtiol sa colecteze pana dimineata si am luat un antibiotic. Sper sa nu ajung la bisturiu ca totusi e vorba de fatza mea.
Am fost si noi azi afara, sper sa nu raceassca, a fost f. cald asa ca i-am dat doar un tricou cu maneca lunga si o palariuta de vara.
Fran eu admir la tine optimismul si calmul pe care-l transmiti, de cate ori ati avut probleme si stiu ca nu intotdeauna din cele mai usoare simteam asa o unda "las' ca nu e chiar atat de grav, va fi bine", ce pot sa zic decat sa nu fie nimic grav. Apendicita? Pai macar un consult sa faci, doamne feri de o peritonita. Asteptam vesti mai bune de la voi - mama si fiica.
Corni pai eu vreau sa pup una bucata nasuc, e atat de scumpa, iar galbenul se pare ca o prinde de minune, are niste ochisori mari si frumosi (inca o dovada ca nu culoarea conteaza), mai dar voi n-aveti pic de sunculitza, nu mai ma joc, ce exercitii faceti de sunteti asa de suple? Am si eu o mutrita scumpa, care aduce mai degraba cu o babuta
Ioana maine pleaca mami
, mai vine in decembrie, e adevarat ca skype-ul si webcamul (cadou, ca sa poata sa-si vada nepotii) sunt ajutoare de nadejde, dar tot greu e si stiu ce dor o sa-mi fie, deja mi-e dor
. Nici eu nu vreau sa mai dispar din peisaj, ca apoi iar am recuperari, dar uite ca se mai iveste una alta si n-am incotro.
Cat de bine ai descris starea ta vizavi de invatat, o cunosc, o urasc, n-ai ce face, daca-i musai cu placere, e pentru un scop nobil: mai multe finante. Cum sa te trezesti mai pe 10 mai, pai si-asa petreci cu Ana destul de putin (stiu ca nu conteaza cantitatea ci calitatea), poate ai noroc de subiecte faine. Noi tinem pumnii. Stransi,
Mai nici eu nu-i dau ceai din simplu motiv ca si eu beau f. rar, in schimb ii dau apa dupa fiecare masa solida, dar nu si dupa lapte. O fi bine, n-o fi habar n-am. E simpatica tare cand ii dau canita cu apa (ii scot ciocul ca nu stie sa traga din el) incepe si respira in ea la fel ca Vader din Razboiul stelelor.
Nu mai insist cu revenirea, punctez pentru ultima data (sper) scrieti cand doriti voi, dar e pacat sa lasam cutremurele astea sa ne ruineze "casa". Eu una va duc dorul si va simt lipsa si va astept in fiecare zi. Asa cum spunea si Corni astept si eu aniversarile primului an, numaratoarea a inceput...tic...tac...tic...tac
CrisDun, Bianca avea 8.8 cand i-am ffacut vaccinul, nu reactii, nimic.
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas