Copilasi nov-dec 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

pupici frumuselului de Robert in orange sweat-shirt!!

Miha zi-mi si mie care sunt mami si tati de Robert, ca eu inca nu stiu...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Roserb sanatate la puiuti...

Miha am vazut si eu pui mic si dolofanel... Voi nu-i muscati?... ca Mihai nu e asa dolfi si tot il smotocesc si imi vine sa il musc (abia ma pot abtine)

Onitza... sanatate si lui Paulica... Eu personal cu deochiu sunt patita de nenumarate ori... asa ca nu am cum sa zic ca nu cred ....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noi acum cuntem la kineto... lucram si lucram si iar lucram
Vad ca e liniste pe aici... Ce va mai fac cupii?????????
Asteptati meciu?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis, vine terapeuta acasa? Exercitii placute si usoare .
Noi ne facem de treaba pe aici, copilu' rade de numa-numa...si vb pe limba lui .

Dama l-am vazut pe bursucel la plimbarica....scumpicel tare si cuminteeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, sanatate lui Paulica, maine deja o sa fii cu el.
Roserb, voi duceti o continua lupta cu virozele si temperaturile, chiar nu stiu sa va ocoleasca.
Si puiul meu a fost putin racit saptamana trecuta si n-am putut sa fac nimic. Si mai avem o problema. De la sfarsitul lunii ianuarie Ana are un obrajor rosu.
Aici am vazut-o prima data, nu i-am dat prea multa importanta. Dupa 2 luni arata asa, adica mult mai rau. Poza de alaltaieri si inca una de astazi.
Mama i-a dat cu diverse creme pentru hidratare, la un momentat era ca o cojita, si totusi nu-i trece. Azi m-am gandit ca poate a fost o reactie la vaccinul pe care l-a facut in ianuarie dar nu este asa, vaccinul l-a facut la 1 saptamana dupa prima poza. Sunt zile in care nu se vede nimic, cel putin in poze. La mancare nu are restrictii la nici un aliment. Doarme aproape numai pe obrazul respectiv.
Azi a fost cu ea la pediatra dar este in concediu, iar asistenta i-a spus ca problema este prea mica pentru a apela la o consulatie la alt doctor. Credeti ca poate fi de la vant? De obicei, daca sta mai multe zile in casa ii trece. Sper sa nu fie ceva serios, dar totusi ...

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

revenim cu vesti de gradinar
incepusem sa imi fac grij ca nu papa bine la pranz dar se pare ca m-am inselat azi am vb cu tura de dimineata si cu directoarea el saracu papa si la 8 si la 10 si e oarecum normal daca la 10 i se dadea un mar ras cu branza de vaci sau biscuiti ca la 12 sa nu mai pape
si oricum de o sapt papa mai bine chiar daca a sarit peste pranzul de la gradi imi manca pana seara 2 mese plus bibele de noaptea
de exemplu azi a papat pranzul la gradi (i-au micsorat portia de la 10) si pana acum nu a mai vrut sa pape

aaa si o veste proasta a reusit sa raceasca usor dar sa avei grija mi-a zis directoarea cresei azi ca au fost atentionati de ministerul sanatatii ca in buc e epidemie de viroza asa ca grija la micuti si la cel mai mic semn fuga la doctor e urata cu febra mare si nas curgator

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flory, daca stai o zi intreaga si nu-l simti deloc atunci mergi la medic. Dar altfel, si daca msica doar o data pe zi e ok. Nu toti bebelusii sunt la fel de energici. Mi-aduc aminte prin comparative cu Dena cand era minsarcinate ca ea a simtti-o tarziu pe Kathryn si misca rar si slab, iar la mine alex dadea ture de stadion. Insa nu inseamna ca e o problema. Stiu ca si ea se impacientase la un moment dat de treaba asta. Medicul la sarcina cu alex mi-a spus ca daca misca macar o data pe zi e ok.

.......in 13+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze cu Bianca, printesa in rosu. Vio in poza in care sunteti amndoua, deja mi se pare ca iti seamana bine de tot Bia. Despre catarat ce sa mai spun, si fimea este la fel, bine ca stiu sa se dea jos sau cel putin nu cad de unde se urca. La noi statul cu fundul pe tastatura de pe birou este o mare placere.
Bravo mai fetelor, Fulguletz si Miha, ma bucur ca ati mai scos si voi baietzii la agatat , desi vad ca in ultimul listuta a crescut dar numai cu baietzi. Ca tot am adus vorba, cred ca trebuie sa numaram copchii , mie mi se par ca-s mai mult de 42 de baietzi.

Mergi la inceput

Eveline, multam mult de link, chiar nu m-am gandit sa trag cu ochiul pe la vecini. Si eu m-am gandit la dermatita atopica, dar ma gandesc daca sa poate sa apara de abia dupa 1 an. O alta varianta ar fi ca a aparut cam la 1 luna de la intarcare, deci nu a mai avut parte de grasimea din lapte (iar din alte alimente nu prea are de unde sa ia grasimi deoarece fiind grasuta nu ii dam smantana, unt) si nici de anticorpii din laptele matern, asta in caz ca mai exista ceva dupa 1 an de alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette

Miha zi-mi si mie care sunt mami si tati de Robert, ca eu inca nu stiu...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mami de Robert Poate am sa gasesc si vreo poza cu fata,dar mare lucru n-ati pierdut.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput