Copilasi nov-dec 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
aime spune:
La noi e o vreme de
, ploua....e nasol...da eu m-am apucat cu spor de curatenia de primavara
...cu un geam, cel de la sufragerie, care re si dublura. Am avut si ajutoare
, i-am pus un DVD cu Veronica, ca-i plac melodiile...ca sa aiba treaba, da el dupa mine, la baie, cocotat pe canapea....uf, am terminat cu geamul, a papat si puiul. Danette i-am facut supa de rosii cu zdrente
a iesit o minunatie si a ras castronul efectiv + un castronel cu tocanita de vitel (si era cam multisor...nu ma asteptam sa mai poata)
Ceva nou...daca ii spun cioc-cioc si bat in ceva, rade de se prapadeste
...si ciocane si el, chipurile.
Si ne inscriem si noi in clubul celor care scormonesc in parc, calca prin balti si merg in orice directie numa in aia care trebuie nu.
Fulgule, si Vladut roade merele intregi...desi multa lume mi-a zis sa nu-l las, ca sa nu se inece, da el alege coaja, asa frumos, vine si ne-o baga in gura noua.
eveline spune:
Voua nu vi se pare ca Bianca de Viovio e mai grasuta....serios, nu stiu cat mananca, dar creste frumos... aici, de exemplu....
Aime da-mi si mie reteta de ciorbita, ca pe mine ma doare capul efectiv, nu stiu ce sa mai fac, sa schimb un pic (numai ciorbita de pui cu legume si paste sau orez sau supa cu galuste a mancat Bia - ca fel 1).
Ana si Bianca-iubita
florypop spune:
Da mai Vio mi-a zis mama ca v-ati intalnit. Chiar ii spuneam Aissei ca ma sa ma plimb si eu prin cartier pe acolo ca poate as ne mai vedem si noi, ca altel nu reusim....
Sunt invidioasa ca voi sunteti atat de multe cu pitici asa aproape si eu sunt cam singurica....
Pupici,
Flory
27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
onitza spune:
quote:
Originally posted by florypop
Da mai Vio mi-a zis mama ca v-ati intalnit. Chiar ii spuneam Aissei ca ma sa ma plimb si eu prin cartier pe acolo ca poate as ne mai vedem si noi, ca altel nu reusim....
Sunt invidioasa ca voi sunteti atat de multe cu pitici asa aproape si eu sunt cam singurica....
Pupici,
Flory27+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Te inteleg perfect!!! da' tu macar il ai pe tzontzonel di burtica!!!!
Mey, sa inebunesc de dragul ei cand am vazut-o!!! Scumpilici
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
Dama... ti-am vazut si tie flacaul... E un scump... si sunteti o familie tare frumoasa... M-am uitat la albumul martie 2006, sper ca m-am uitat bine... In prima poza zici ca e manechin baiatul tau... (ganditorul) asa pozitie are...
Baiatul mau a adormit singur la 11.30 si s-a mai trezit acum, la 14.45
A dormit 3 ore si un sfert... Sper ca s-a odihnit bine ca avem kineto la ora 18... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Fetelor mi-am reparat greseala! Cu scuzele de rigoare! Ia uitati aici
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
Dama e un minunat David si un grasunel bun de piscat...iti vine sa-l mamanci.
Si nu ma pot abtine sa nu remarc ce cald e la voi (intr-una din poze chiar era o fetita cu pantalonasi scurti
), ce parcuri CURATE si frumoase aveti, ce locuri de joaca pentru copii curate si ingrijite....la noi numai balti si mizerie...si vremea, offff! Si la voi fantanile alea functioneaza, la noi numai vara, in rest sunt niste recipiente cu gunoaie
Si tocmai am vazut poze cu Robert care e un finutz....mey, da cine-a suparat copilul, sa-i dam bataita?
Ana si Bianca-iubita
florypop spune:
Onitza, ce bine ar fi daca as sti sa profit la maxim de burtica. Nici nu imi vine sa ma bucur prea mult de teama sa nu se intample ceva rau.
Pupici,
Flory
27+ si
Andrei
roserb spune:
Am intrat si eu pe fuga, pt ca pe aici e circoteca mare cu amandoi bolnaviori si mofturosi din cauza asta.Ieri au facut si febra, Mihnea in jur de 39, e prima data in viata cand face atat.Ne tratam si sper ca pana luni cand incep serviciul sa-i pun pe picioare cat de cat. E tare nasol ca trebuie sa stam in casa, desi cu vremea asta vantoasa probabil a oricum nu ieseam.
Vio, intr-adevar Bianca s-a mai ingrasat si e o simpatica, iar poza cu salamul e mortala, 
Fulguletzule, m-ai omorat cu fi-tu, e frumos foc, foc. Daca aveam o fetita mai mica ma inscriam garantat pe lista de pretendente
.
Aime, pe Vladut l-am admirat pe indelete, si m-am horarat: iti seamana din ce in ce mai tare, dar are si niste mutrite cand seamana cu tati al lui. Ce bine de voi ca nu aveti probleme cu mancarea, la noi ultimele zile au fost de groaza, sper ca din cauza virozei asteia.
Miha, eu ti-am vazut pozele si mi-au placut, e un scump baietelul tau.
Eveline, draga, nu te mai plange, e distractiv ca al tau sotz are initiativa sa cumpere haine Biancai, la noi nu s-a intamplat asta niciodata!Pupici Biencutei cu ochisorii aia minunati!
Daniela, multa sanatate lui Matei,bine ca sunteti OK acum, cred ca ai trecut prntr-o spaima...
Apropo de mancat diverse chestii: cand era Bianca de vreun an si jumatate, am iesit la o terasa cu niste prieteni, cu un baietel de varsta ei. S-au tot zbuciumat astia mici pana cand, la un moment dat , devenisera suspect de cuminti si sapau la un copacel cu spatele la noi. Bineinteles,noi , fericiti, ne-am vazut de discutiile noastre ,mandri de ce copii model avem si cat de frumos se joaca ei singurei. Ei, si la un moment dat intoarce Bianca fatza catre noi, sa mi se faca rau, era plina de pamant in gura si in jurul ei, dar si extrem de satisfacuta, probabil mancase la greu. Prietenii nostri, sa moara de ras, hi hi hi, ho ho ho, uite ce de pamant a mancat fi-ta, mistouri, etc. Ei, si cand intoarce si baiatul lor capul, era of course in aceeasi stare, plin ochi de pamant in toate orificiile. Am murit de ras, deci asta faceau ei asa cumintei cu spatele la noi. Nu au patit nimic, dar bineinteles ca am stat un pic cu grija, pe vremea aia eram mult mai panicoasa.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Onitza, ce bine ar fi daca as sti sa profit la maxim de burtica. Nici nu imi vine sa ma bucur prea mult de teama sa nu se intample ceva rau.
Nu te mai gandi la lucruri rele, o sa-ti para rau apoi ca nu te-ai bucurat de perioada asta. eu asa am facut cand eram insarcinata cu Bianca, vedeam numai dezastre la tot pasul , si zau daca mi-a folosit la ceva,in afara de faptul ca am stat mereu stresata de pomana.Hai, inveseleste-te si nu uita ca mai ai doar putin de asteptat

Roxana&Co
POZE CU PITICII