Copilasi nov-dec 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata fetele!

Uram si noi sanatate lui Matei....doamne ce m-am speriat cand am citit ce scria Daniela, sa-l vezi asa ca se face moale si isi pierde cunostinta, iti trebuie mult curaj si tarie sa actionezi, dar probabil ca instinctu' de mama e mai puternic ca panica...stiu ca febra produce convulsii, dar ce-a produs febra? Sa dea Domnul sa se faca bine repede!

Miha, nu, nu m-am facut blonda ....imi pare rau ca nu ne-am intalnit.

Fulgu, cel scump la vedere....mi-a placut de David cu oala...si puiul meu are o oala preferata, castroanele nu mai au nici o taina ptr el...si nici deo WC-ului. M-am linistit ....mai sunt copii cu astfel de preocupari .

Multumim ca ne-ati vizionat. Eveline (parca tu ma intrebai), nu papa o cutie de Almette odata, doar jumate , Danette, Cookie, Otilia

Am vazut si eu azi pe Bianca lui Vio, ce mai papa ea din salamior si iaurt...asa in ciuda si ce frumos s-a jucat la Baby expo (superbe jucarii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

VioVio, ai o dulceata de fetita, sa va traiasca...e tare dragalasa Bia...mi-au placut pozele cand sta pe masa (ce le-o fi placand atata sa se catere la maimuticile astea mici?? ) si ce eleganta suntem in rosu cu palariuta...cu tataie ...

Eliza5, , cand mai ai timp de invatat, mami?? ca si pe mine ma batea un gand de MBA, dar doar daca as invata noaptea in timp ce dorm...

Cuscritza, incercam sa educam corespunzator barbatelul...ca nu trebuie sa fie violent...dar deh..seamana cu mami cand era mica.. asa zice buni, ca bateam la copii de-mi stiau toti de frica, pe urma m-am calmat... acu nici sa ma cert nu stiu...

Matei fa-te bine sa n-o mai sperii asa pe mami!!

Maaaaaaaai, da ce vreme e la Brasov!!!!!!!!

Corina si Andrei (24.11.2004)
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Multa multa sanatate lui Matei.
Daniela ma bucur ca totul e bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dama, am ras bien de intamplarea cu kk de catzel.. si mi-am amintit de o prietena de-a mea care are tot un baietzel... cred ca era cam de varsta lui David cand s-a intamplat intamplarea... deci baiatu' era foarte bine monitorizat si de cand era micutz maica-sa il ferea f. constiincioasa de tot ce inseamna microbi, bacterii atat cat ii statea in putintza.. adica nu era voie sa atingi copilu', Doamne fereste sa se apropie vreun catzel de carucior, freca bine clantezele de la usi cu acool sanitar, etc. etc..
Eheei si-a invatzat copilu' sa mearga si de fapt nu mergea ci FUGEA.. asa ca uneori era greu sa stai mereu in urma lui ca sa nu puna manutzele pe nimic..
Intr-o buna zi in parc,,, o clipa de neatentie a mamei si copilu' isi indeasa temeinic manutzele intr-un rahatzel de patruped (probabil) si direct cu ele in gura! Era sa lesine prietena mea... a inceput sa urle... sa se agite.. jeaba'.. copilu' gustase!

Directia cu el la doctor... si doctoru' incepe sa rada bine.. o linisteste el cat poate... ideea fiind sa se intoarca numai daca observa ca e ceva in neregula cu baiatul (gen febra, varsaturi - in ideea unei toxiinfectii). Faza e ca nici macar o diaree simpla n-a facut!...
Asa ca s-a linistit ea cu microbii si bacteriile si acum Alex are voie sa puna manutzele pe ce vrea el... ca tot aia e!
A nu se intelege ca e bine sa manance copii rahat!

Si Dama, multumim de aprecieri! la ideea ta am vorbit cu niste fotografi profi pentru un portofoliu la Iris. Sa vedem ce-o iesi..

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fulguletz... am vazut pe David frumuselul... Da nu pricep cum statea pe acea oala...
si nu stiu dc , dar imi place tare mult poza cu marul... Imi vine sa o iau sa o pun in rama...

Miha... nu se vad pozele

Vio... pai nu e conditionat, poti sa pui poze si fara sa le vezi tu pe ale noastre... Imi place tare poza cu casutza si “of, greu mai e la servici”... Si vad ca ai copil catzarator...
Mai da ce frumos v-ati distrat la baby-expo

Cookie, Carmen, Corina.... multumim de aprecieri...

Danette... ti-am zs ca am vazut pozele ieri?... Comentarii nici nu mai am la ce papusa ai tu... zici ca ai modelat-o tu sa iasa precum o mica zana...

Aime... am vazut pui mic si scump... dar m-a dat gata poza cu painea “mi-e foameeeeee” E tare!...

Trebuie sa ma intorc in capitolul trecut sa mai vad niste poze... ca atunci nu am avut timp... Pozele lu Dama nu le-am vazut

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Dana, sa stii ca eu nu-l monitorizez chiar deloc , nici daca as vrea nu as putea, ca el nu vrea de ex sa mearga de manuta sau sa stea cuminte in carucior (pe care eu il imping gol), lui ii place numai pe unde nu are voie si ca si Alex al Elizei ii place pe iarba sau pamant, iar daca e si un pic umed (chiar o balta) e si mai bine, de-aia spal zilnic...iar de spirtuit si alte alea nu m-am complicat niciodata...dar totusi m-am ingrozit de ideea gustatului din kk ...
Ma bucur ca te-ai hotarat pt un portofoliu cu Iris, e un inceput bun...cine stie ce-i ofera viitorul...

Am vazut si eu acum pozicile cu Vladutz cretzulin, ce frumos papa el cu lingurita, e baiat mare... si am vazut si pe Bianca de Vio...mey, dar nu te plangeai ca nu papa, mie nu mi se pare asa...si ce scumpica e in roz...ai, mey, chiar se urca singura in carucior? David nu stie decat sa coboare...

Pozele cu Davidutzu blondutzu , noi, ca tizi ai lui le-am vazut primii (sic!)...Fulguletz, i-am dat si eu mar intreg si ce mi-a facut prin casa si pe el nu-ti spun...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, voi sunteti superstitioase?
Cu doua nopti in urma, dupa ce toata ziua am stat pe afara, pe la o bucata de noapte se trezeste Bia plangand, si tremurand si oftand....abia am linistit-o, dar nu vroia sa mai adoarma....a durat povestea vreo ora jumate....era clar (dupa parerea mea) ca visase urat.
Ii povestesc maica-mii de intamplare....azi, cand vb cu ea ma intreaba daca s-a mai trezit Bia si azi noapte....ii spun ca nu, ea ofteaza usurata si-mi zice: "mama, cand mai iesi afara, pune si tu ceva rosu la manuta fetei, macar pe sub hainita..."....tin sa precizez ca n-am auzit-o de multe ori pe mama cu dintr-astea. Eu una nu prea sunt de acord cu ele, dar mai stii.....voi ce credeti?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dama, sper ca n-ai crezut ca fac o analogie... dar intamplarea lui David, mi-a amintit de povestea aceea... respectiva mamica era "dusa" rau... obsedata de-a dreptul...
Normal ca nu l-ai lasat sa guste... bine ca ai observat al timp!
Si eu plimb caruciorul gol, si idem... interesant este pe iarba, pamant, baltzi..daca se poate chiar tropaie prin baltzi sa fie efectul cat mai de amploare..

Eveline eu nu cred in deochi...sunt convinsa ca Bianca a visat urat.
Refuz sa cred ca o privire mai nu stiu cum poate influentza in vreu fel sanatatea copilului...
Multa lume mi-a recomandat sa-i leg atza rosie de mana... dar mie efectiv imi venea sa rad... cu ce oare s-o ajute culoarea rosie, mey???

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Apropo de superstitii!! Paul a fost prima data deochiat de cine credeti??? de preot!!! serios!! venise sa ne sfinteasca casa, la MOrnei, si l-a vazut, s-a mirat de el, si a inceput copilul sa paleasca si sa vomita si sa stea culcat pe pat, el care nu facea asta! i s-a spus de deochi, se mai pricepe mama, si i-a trecut!
Eu ma confrunt de vreo 10 minute cu cohestie nashpa! mi se zbate ochiul stang intr-una! l-am inchinat dar tot degeaba! ce-o mai fi si asta??
L-am vazut pe David de Fulguletz inpoze, are copchilul aista nishte ochi de te baga-n boala, nu prea reusesc sa deslushesc culoarea, bat spre verde parca, oricum sunt minunati!!!
Paul al meu e bolnavior, curge nasul, azi-noapte s-a trezit urland la 11 si nu s-a mai culcat pana la 12.30!! mititelul!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Multumim mult pentru ca sunteti atit de dragute si v-ati uitat la pozele noastre si ne-ati laudat.Danette,Corina,Felis,Dama ,Aime
Flory..ce sa facem,apelam si la spioni....da ce te faci ca uneori spioni sunt din familie...(mama ta).
Aime,daca ar papa si mincarica pentru ea ce bine ar fi...dar de obicei aia ajunge in cosul de gunoi....
Danette,da la babyexpo locul ed joaca a fost chico.Cit priveste poza cu Bya si Maria...ele sunt prietene vechi si e normal sa se joace impreuna.Desi de cele mai multe ori se cearta pe cite o jucarie...
Corina ..asa e .Am avut treaba la spital si am luat-o cu mine si am dat-o in grija socrului meu pina am terminat.asa ca el a luat-o la plimbare prin spital sa se laude cu ce nepoata frumoasa si eleganta are...
Felis stiu ca nu e conditionat dar...Voi sunteti atit de dragute si eu as vrea sa pot si eu lauda puiutii vostrii frumosi inainte de a ma lauda si eu cu printesa mea.Asa mi se pare mie corect.Si ma simt..."prost" ca eu nici nu mai stiu cum arata puiutii vostrii,cit de mari au crescut...
Bya e chiar mai "cataratoare" decit ai vazut-o tu ultima oara siinca nu am gasit o metoda de a o dezvata de alpinism.
Dama..n-ai intelesSunt atitea poze in care ea maninca..pentru ca...fiind ceva care se intimpla atit de rar...trebuie imortalizat.Asa ca..cum maninca ceva,cum unul din noi fuge dupa aparatul foto...Cit priveste urcatul in carucior...asta nu e nimic.Ea se urca singura peste tot(stie sa si coboare),chiar si prin locurile unde eu nici nu visam ca va ajunge vreodata...Asta e .Am copil ...alpinist!
Onitza la bonlavior .

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput