Copilasi nov-dec 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai fetelor.. ce emotii imi dati... Bine ca Matei e bine acum... Doamne prin ce spaima a putut sa treaca Daniela
Try... sarcina usoara in continuare si fara robleme... Eu stiu ca tu apari mai rar, si m-am gadit ca la tine nu ar fi probleme, si ma bucur ca asa a fost... Imi pare rau prin ce treci cu mama ta!... Incearca si tu sa te odihnesti
Monica, sanatate lu Ruxi

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fulgu...mortale pozele...mai, da' aia unde se suie pe oala e Destepti copiii astia, frate!

Miha, pozele tale nu se vad

Try, ma bucur sa aud ca esti mai bine...dar ar trebui sa te odihnesti...

Mai aveti nouatati despre Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Viovio, tu ai pus pozicile? si mi-au scapat mie?

mai dezghetzat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Fulguletz...nu le-am pus...ca mi-e rusine.
Eu nu pot sa vad pozele voastre si mi se pare aiurea sa va rog sa va uitati la ale mele.
Ma bucur mult ca ai vrut sa ne vezi asa ca am pus AICI poze din martie si AICI citeva de la babyexpo.

multi de la noi si promisiunea ca atunci cind va merge net-ul o saptamina nu am sa fac altceva decit sa ma uit la poze.
Asa o sa ma pot bucura vazind atitia copii frumosi....

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Hai ca de bucurie ca vrea cineva sa ne vada,am uitat ce voiam sa scriu....
puiutul Matei si pe mamica lui,ne bcuram ca acum sunt mai bine si le dorim sa nu mai aiba niciodata probleme...
Try,e bine ca nu s-a mai intimplat nimic.Din ceea ce scrii despre starea ta mie mi se pare ca ai avea nevoie de o "vacanta".Oricum trebuie sa te odihnesti mai mult.
Corina,da ce baietel curajos ai tu...
In continuare ma pling si eu ca nu pot vedea noile toalete ale lui Iris,pe Mihaita dormind...

Cit priveste "rautatile" copiilor mai mari,noi in parc,zilele astea,ne-am lovit de rautatile adultilor.M-a socat o mamica cu o fetita mai maricica(4-5 ani)...cind i-a spus fetitei pe un ton..."scirbit" i-ati mingea si vino sa ne jucam in partea cealalta a parcului...
Problema era ca mingea fetitei o tinea in mina Bianca mea,care incerca sa se joace cu fetita...
Acum nu ca noi n-am avea minge sau jucarii adr nu stiu cum,biancai i se par mai interesante ale altora...
gata
Fug ca mi s-a trezit printesa.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by Viovio
Flory,chiar ne era dor de voi.dar mai primeam "vesti" de la Aissa si Andreap si stiam ca sunteti bine.

Inteleg ca ai spioni....:))
Suntem bine cred. Vad ca e cam lenes, nu prea il simt miscand cum il simteam inainte dar sper sa fie bine.
Felicitari pentru maseluta.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

florysi da-l incolo de serv, bb din burtika este cel mai important acum...aveti grija de voi

monica

In teorie e usor. Si eu ziceam la fel ca nu ma intereseaza serviciul....dar mai greu cu pusul in practica.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Sanatate multa lui Matei. Sper sa fie bine saracutzul.

Try, ma bucur ca te-ai mai linistit.

Cam cat sa stau eu sa astept sa vad daca mai misca? Sunt paranoica rau si imi vine sa plang in continuu...

Pupici,

Flory 27+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mai intai, multa multa sanatate lui Matei (Daniela), sper ca acum totul e bine, mai ales ca e acasa.

Am vazut poze cu cretzulinul deVlad, care papa singur Almette .. e un scump si un sfatos! Si la plimbarica in Copou.. cu mami si tati..

Vio, e o dulcica rozalie fetitza ta, foarte faine pozele de la locul de joaca (chiar.. erau jucarii de la Chicco?)
Mi-a placut mult si poza cu ea si Mariuca stand in iarba...erau ca doua papusele!
M-a scarbit povestea ta din parc cu mamica aceea sictirita...si o intrebare retorica: iti dai seama ce copii pot sa creasca educati de astfel de parinti?

Fulgule, m-a topit de tot David, este este exact asa cum mi-as fi dorit eu sa fie baietzelul meu, daca ar fi fost baietzel... blond si cu ochi albastri! - si asta sincer tare, fara retur de complimente!
Poza in care face "echilibristica" pe oala din bucatarie e mortala!
Si cea de la toaleta... Iris are aceleasi preocupari...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
mai am vazut niste poze cu copilashi super frumuhsei, "cataratoarea" bia(pe care o vad si live) si ginerele meu cu ochisoriilui pusi in contrast de caciulitza si fular...ca sa nu mai zic de pozele cu oala si wc-ul cate un pupic pentru amandoi
va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sanatate multa la mamici, la bebici si la burtici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

fetilii, dar ce mai stiti de mikimi si eliza ? pai nu mai dau ele nici un semn de viatza...

GALA PURADEILOR NOSTRI[/b][/size=2][/u]
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Fulguletz, multumesc de grija . Suntem bine, eu nu prea am timp sa intru pentru ca sunt foarte ocupata la birou, plus ca fac un MBA care mananca o gramada de timp. Dar citesc tot ce faceti.Si Alex este bine :-) Daca tot vorbiti de comportamentul in parc, al meu nu suporta sa mearga pe unde merg toti oamenii, adica pe alei, el vrea numai pe pamant, pe iarba, printre tufisuri . La un moment dat a descoperit o planta agatatoare lipita de trunchiul unui copac si n-am putut sa-l iau de acolo pana nu a pigulit toate frunzulitele de la planta respectiva (ecologistele, nu dat cu rosii, era o planta daunatoare ).
Si Miki cu Alexander sunt bine, noi mai vorbim din cand in cand. Totul este OK

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput