Copilasi nov-dec 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Noi n-avem noutati.....in continuare copila are nasul infundat si pe mami o ustura gatul...dar astea-s probleme minore, daca ma uit la ale voastre...
Am uitat: de doua zile fata mea face ca...masina(adica ceva de genul vbuuuuum! de ne tavalim de ras! Asta a descoperit buni, dupa ce fata ii tot indesa o revista in fata, unde pe un colt se afla poza unei ...in cele din urma s-a prins ce tot explica fata cu sarg!

la mamici si copilasi si un we placut! (poate o fi vremea buna pe la voi, ca la noi ploua!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
andreap, super tare faza cu mariuca si bona...si eu ma gandisem cand m-a inchis alex odata in balcon...cum de nu m-am gandit sa le spun alora cu termopanele sa-mi faca dubla deschidere la usa(interior-exterior)
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, am vazut pozele cu ingerashii!! sunt nemaipomeniti, mi se pare ca nu seamana intre ei foarte umult, fiecare are ceva deosebit la trasaturile fetei!!! maine ii voi arata lui Paul pe BIanca, cand zambeste ea cu gurita pana la urechi"!!!!!! e o dulcica!!
CU bona, ce sa zic??? tocmai am descoperit aseara ca e o femeie isterica, nebuna, dementa!! am sunat-o sa o felicit pt noul loc de munca si i-am zis ca ne-a anuntat cam tarziu, ca acum avem probleme cu fisa medicala, nu are cine sa ne-o semneze si sa ne dea parafa medicului. SI a inceput sa tipe la mine, sa vb intr-una printre care a mentionat si faptul ca ii aducem INJURII, asta in ideea in care i-am vorbit frumos, calm, nu am jignit-o cu nimik!!! cand ne-am dat seama ca si-a dat arama pe fata, i-am multumit lui Dumnezeu ca Paul a fost si cu una din bunici tot timpul! In fine, nu stiu cum o rezolvamn cu cresa, am facut rost de tot ce trebuia in afara de completarea fisei medicale, sa speram ca ma accepta cu ea si a doua zi.
Hei, am uitat sa iti zic: in curand am sa iau legatura cu tabara Crim din Marisel; sefa de grup a americanilor vrea sa treaca cu copiii pe acolo.......poate ne vedem, veniti la o iarba verde, asta va fi l aanul prin august!! Ce mult mi-as dori sa ii vad "live" pe gemenei!!!!

Fetelor, S-A DESCHIS SEZONUL CIRCULUI!!!!! si vin si artisiti patrupezi din strainatate!!! cel mai ieftin bilet costa 270.000 lei si cel mai scump 500.000 lei! copiii nu stiu ce reducere au, n-au scpus, am auzit la stirile PROtv de dimineata! Doamne c emi-ar placea sa vad si eu: osa fie si un numar (nu va ganditi la prostii!!!! ) cu tango in aer timp de 7 minute!!!
Eu sper primavara asta sa ajungem macar la gradina zoologica!

Azi plecam la MOreni, il luam pe Paul si ne intoarcem (dupa ce ii strangem toate alea!!), pe seara, sper eu!

UN WEEKEND REUSIT!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aimeeee.......unde-i parcul de joaca pe care-l frecventati voi?Ca l-am cautat azi de-am innebunit si nu l-am gasit. Pana la urma am renuntat ca au venit niste nori amenintatori si m-am temut de ploaie.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try, inca nu am facut testul de glucoza.Mi-a dat trimitere si cred ca il fac peste doua saptamani.

Astazi am vazut copilasi frumusei: Bia (Viovio) si Silviu (Paxela).
Poate data viitoare vin mai multi copilasi de aici la intalneala.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

am fost si noi in Carol azi dar destul de tarziu pe la 13,30 am ajuns acolo(adica dupa ce am papat de pranz)...poate mergem si maine dar inainte de pranz...a fost super...dar imi pare rau ca nu mai era nimeni dinpe la ce ora ati plecat?
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SUntem acasa cu Paul! a papat iaurtelul, acum face nani, chiar daca vecinul de jos se incapataneaza sa il trezeasca cu muzica lui tare! Hac , ne-om lua si noi casuta noastra!!!

O noapte linistita!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza

SUntem acasa cu Paul! a papat iaurtelul, acum face nani, chiar daca vecinul de jos se incapataneaza sa il trezeasca cu muzica lui tare! Hac , ne-om lua si noi casuta noastra!!!

O noapte linistita!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Pana una alta de ce nu va luati si voi o "scula meseriasa" cu care sa puteti da muzica tare?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

bine ai venit acasa paulica
va puppe toate si pe copilashi, sa aveti o duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

am fost si noi in Carol azi dar destul de tarziu pe la 13,30 am ajuns acolo(adica dupa ce am papat de pranz)...poate mergem si maine dar inainte de pranz...a fost super...dar imi pare rau ca nu mai era nimeni dinpe la ce ora ati plecat?
noapte buna

monica

daca as fi stiut ca vi... noi am stat acolo pana la 4
dar poate data viitoare apucam sa ne vedem

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput