Copilasi nov-dec 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
florypop spune:
Paxela, pai hai sa facem asa: te iau pe la 10 fara un sfert de la orange din pantelimon ca apoi mai luam pe cineva de la dristor. ok?
iti trimit nr meu pe Pm si trimitemi-l si tu sa te sun inainte.
Pupici,
Flory
28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
onitza spune:
Buna la toata lumea!
Uram un weekend minunat alaturi de copilahii vostri!!!
Sa va spun care e tzeapa mare de-am luat-o noi??? Ma suna mama si-mi spune ca bona tocmai a anuntat-o ca de luni incepe serviciul in alta parte!!
Nu am stiut nimik, ca isi cauta sau ceva....mi s-a parut mie dubios ca ne cere niste bani in avans (s-a gandit probabil ca la aflarea vestii os ane suparam atat de tare, incat nu o sa ii mai banii pe juma de luna.)Nu va psun care ar fi fost in alte conditii prima reactie, noroc ca eram linistita, tocmai lesinasem cu o juma de ora mai devreme, deci eram in covalescenta!![]()
Am vorbit cu MIhai, ca musai AZI trebuie sa gasim loc la o cresa! dupa luuuuuuungi discutii, am convenit sa incercam la gradinita nr. IV Titan; m-am dus singura, MIhai avea treaba sa iai masina de la service. Ma apucase si criza de rinichi (cred de la suparare!) si mergeam precum melcul...ganduri-ganduri imi treceau prin cap, parca nu ma puteam obisnui cu ideea ca e real, ca imi voi avea baiatul in brate duminica, acasa si ca el se va duce la cresa de luni!!!
In cabinetul asistentei sefe, era chiar directoarea care am inteles ca e si doctorita cresei, am asteptat sa termine pranzul de mancat
si m-a invitat sa stam de vorba, m-a poftit sa iau loc, impresionabil as zice pt o cresa de stat la care te astepti sa dai peste conceptii ami invechite! i-am povestit care e oful si mi s-a parut chiar ca ma intelege, chiar ea a spus ca e o situatie "mai grava"...si ca daca vrem sa aducem copilul la cresa trebuie sa o facem cat mai repede, adica luni sa il aducem, ca locuri nu sunt mai niciodata la ei, dar pt un copil asa mic, se mai strecoara un loc!!! am zis ca nu e adevarat, imi venea sa o pup! in fine, acum ne ocupam de fisa de inscriere, o samergem la medicul din Moreni sa ne-o completeze si abia apoi il mutam la medicul de aici, ca trebuie sa ne miscam repede!
Cu bona as vrea sa ne despartim in relatii bune, am sa ii dau si cei 500.000 dele i cat mai am sa ii dau si am sa ma abtin sa ii fac vreu n repros, desi imi cam sta pe limba. De la inceput i-am zis sa ne anunte cu 2 sapt inainte cand vrea sa plece, macar daca stiam ca are de gand sa se angajaeze in alta parte, si tot era ceva! o sa ma calmez la fata locului
...acum incerc sa fac ceva cu durerea asta de rinichi...
Pupicei de la noi, viitor pitic de cresa!![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
raluca.gabriela spune:
Dragelor, mamelor!
intru tot mai rar si asta nu face decat s aimi fie tot mai dor de voi... Ma straduiesc sa citesc din urma si ma minunez si ma bucur de progrese si schimbari...
Oricum ar fi, insa, cea mai mare minune de aici ramane Mihaita. Pentru ca sta foarte aproape de locul meu de munca, din cand in cand ma viziteaza impreuna cu mami, oferindu-mi astfel o pauza mai mult decat agreabila. Astazi insa surpriza a fost cu atat mai mare cu cat nu ma asteptam sa ii vad pe amandoi iar tabloul a fost incredibil de frumos: o Felis fericita si ciripitoare, un Mihaita asezat confortabil in scaunul de masina, vesel si vorbaret, incantat sa dam noroc si sa faca "pa" din manuta mai frumos decat orice copil pe care l-am vazut facand asta (inclusiv mamaruta). Si toate astea dupa o sedinta de kineto, in soarele si vantul de afara, extrem de siguri pe ei si destinsi si frumosi...
Am vrut asa, sa stiti si voi ce frumosi sunt amandoi, chiar si in afara forumului.
Va pup. Pe mamici, pitici si samburici din burtici.
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
try spune:
Florypop, probabil ca bebelusul tau de felul lui nu e foarte zvapaiat (lucru deloc anormal), dar din cand in cand are reprize de energie si asa ai tu meciurile din burtica. Insa iti spun ca daca ar bate toba tot timpul asa cu ma facut-o la meciul de aseara te-ar obosi si pe tine. Eu in ultimele 2-3 sapt. cu alex (care a fost maratonist de felul lui in burtica) deja aveam momente cand oboseam de atata miscare. Aveam momente cand imi doream sa mai stea o clipa locului si sa-mi tihneasca si mie minutele de odihna. Stai linistita ca totul o sa fie bine si o sa ajungeti cu bine la termen. Ti-ai facut testul de glucoza in sange? Pe la 24 de sapt. parca se facea...
Adriana, am murit de dragul gemenusilor si asa de tare ma bucur ca i-ai pus pe toti 4. Eu am o slabiciune pt. gemenusi fraternali. Auzi, in poza aia unde-s toti 4 pe canapea, i-ati sezat voi pe inaltimi sau e iluzie optica?
Iar poza cand sunt ei doi in brate la matusa pe scaun si se alinta m-a facut sa lacrimez... Asa visez sa-i vad si eu pe copilasii mei candva.
Ce bine ca vine wee ca nu mai am energie sa vin la servici. As avea nevoie de vreo 2 weekenduri pe sapt. ca sa ma simt si eu bine!!!!
.......in 13+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
onitza spune:
RALUCA, multam ca ne mai incanti cu asemenea imagini!!! pushtoaica de FELIS, stiu ca radiaza cand zambeste, iar MIhaita e numai un suflet dupa kineto,abia astept sa ne revedem fetelor!!! pe cand o intlanire in IOR?? mai tineti minte cum ne dadeam intalniri anul trecut?? cum speram sa adoarma copiii in carutz???? ce vremuri!!! dar si astea sunt frumoase rau de tot!!!
TRY odihna placuta in wee!!! pupicei lui Alex!
OTI, ce mai faci mami???? cum e la sv?
Azi am avut si eu o implinire la sv cu un client mai dificil , o treaba de care ma ocup de vreo 3 sapt!!!
parca mi-a mai ridicat moralul!![]()
Un weekend de exceptie!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Uite, acum plec si eu acasa, trebuia sa termin ceva, pentru ca mai am 1 saptamana si intru in concediu. Am fost si putin stresata din cauza asta. Sa aveti un we placut!
Ma bucur ca ati gasit cresa, ai avut mare noroc, eu am mers in Decembrie sa intreb la 2 crese aproape de noi si nu aveau locuri.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
ad_rianna spune:
viovio multumim frumos. tudor doar pare mai indraznet, pt. ca daca bianca vrea ceva nimic nu o opreste...deocamdata.
tudor doar incepe sa maraie, ea isi cam ia singura
paxela uite, mi-e rusine dar eu nu stiu sa-i masor. ca de stat la centimetrul de croitorie nu poate fi vorba si altfel nu stiu cum. o sa incerc sa-i pun langa usa. bianca s-a nascut cu 2,700kg si 50 cm.
otiliav dermatita atopica sau alergica nu apare numai datorita vreunui aliment...poate aparea si datorita banalului praf. regimul alimentar este indicat tocmai pt. a nu induce factori alergenici suplimentari.
aime
si multumim mult. nici doctorul lor nu e impacientat din cauza "siluetei" lor el zice chiar ca arata bine...si mai ales ca seamana cu mine ca doar si yo sunt cam "subtire"![]()
onitza draga-draga de ce te superi tu asa rau. vezi ca "Doamne-Doamne" ii ajuta pe copiii mici: ai gasit un loc la cresa. acum ii tinem pumnii lui lica-paulica sa se acomodeze repede acolo, sa-i placa si sa invete multe lucruri frumoas4e. si va fi si aproape de voi. poate asa trebuia sa se intample, bona a plecat "la timp". si du-te mami draga si la un medic nu te mai juca cu durerea aia
raluca chiar nu mai stiam nimic de voi...poate ne mai arati niste poze "cu mamaruta cea frumoasa"
. ma bucura mult ce ne-ai spus despre mihai si felis. cand ii mai intalnesti pupiceste-i si din partea noastra
try chiar asa sunt in ordinea inaltimii...dar asa ne-a nimerit nu i-am "aranjat" chiar deloc
. si cu sora mea se simt bine de tot, pt. ca le-ar face orice doar sa se simta ei bine si sa le fie bine. multumim mult de tot si cu siguranta asa sau chiar mai frumosi poate vor fi si copiii tai. tu cum te mai simti, mai ai problemute? dar mama ta?3
sa aveti un week-end minunat
Adriana & Bianca si Tudor
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
In primul rand multumim pentru aprecierile la adresa lui Robert,dar mai cu seama la adresa mea.
Eveline,intrebai daca noi credem in deochi.Eu una,nu cred si niciodata nu i-am pus fundite rosii sai siret la manuta,cu toate ca de multe ori am fost sfatuita s-o fac.Ba chiar mi s-a si adus la nas acea pamblicuta,ziceam si io ca nu am timp sa ma duc sa caut.
Dar s-a destramat la baie
,daca intelegi ce vreau sa spun.
Dar probabil ca undeva in subconstient ma tem de deochi,ca prea imi plac numai hainutele rosii pentru Robert,iar daca pe strada mi se pare ca cineva se uita...ciudat,ii spun in gand "urato!!" sau "uratule!" chiar daca acea persoana e frumoasa de pica! ![]()
Corina,pupa micutul accidentat.
Chiar parca e pui de Doroftei! ![]()
Otilia,si noi am avut si mai avem din cand in cand probleme cu petele care apar si dispar.Cand era mai mititel era mai grav,acum ii mai apar cand si cand.Atunci am rezolvat cu Oliatum,un ulei de la farmacie,care se pune in apa de baie,dar in cazurile mai grave se poate aplica direct pe pielicica afectata si Locoid.Si multa hidratare cu Trixera,plus leacurile babesti,gen tarate de grau.Acum cand ii mai apar ii dau cu Unguent cu catina de la plafar.Initial si eu am crezut ca este dermatita atopica,dar dr dermatolog la care am mers,o tipa super,m-a linistit si mi-a zis ca acest diagnostic nu se pune chiar atat de usor,trebuie sa fie cateva semne clare,descuamare severa a pielii si mancarime insuportabila. 
Daniela,sanatate multa lui Matei si tie putere sa treci peste acest episod! 
Adriana,ai niste copii minunati.Sunt frumosi foc!
Ce frumos e la voi in casa,cred! Chiuiala si harjoana la patrat!
Greul nu se pune!!!![]()
Andreea,m-ai facut sa rad.Mi-o si inchipui pe biata bona...plinuta cum escalada geamul la bucatarie.
pentru Mariuca cea poznasa.
Vio,
are dreptate Andreea,scoate fata la restaurant.Sau astepti petitorii s-o faca?
Va pup pe toate!!!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Adriana,ai niste copii minunati.Sunt frumosi foc!Ce frumos e la voi in casa,cred! Chiuiala si harjoana la patrat!
Greul nu se pune!!!
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
esti o scumpa, auzi...."greul nu se pune"

Adriana & Bianca si Tudor