Copilasi nov-dec 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Flory,nu stiu exact.Planificasem o iesire la Zoo,sa vedem ce ne hotaram,ca azi vine si tati,nu mai suntem de capul nostru..Dar poate vin,ca sa ne vedem si noi.Pupici si sanatate multa....
Paxela,bravo!Ma bucur ptr.voi,incepe sa se obisnuiasca....sa vezi ce mancacios o sa ai...nu o sa mai ai timp de gatit de cat o sa vrea el sa manance
Corina,pupam "Doroftei"mic...trece pana se insoara

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Daniela multa sanatate lui Matei si tie mult relax; imi dau seama prin ce-ai trecut, caci si nepoata-mea a trecut cand avea vre-un anisor jum. prin aceasi faza; acelasi debut a avut si ea, o mica raceala, parca si un picut burtica era deranjata, dintisorii si maselutele isi faceau de cap, si avea o stare febrila, adica un usor 37grade, nebagat in seama, si uite asa dis de dimineata s-a trezit si nu a prea mancat cine stie ce, toata lumea spunand lasa ca n-are nik, si ne-am pomenit cu ea ca a picat in curte langa perete, cu gura inclestata, ochi peste cap si ffff. incordata, si palidaaaaaaa; maica-sa a inceput sa tipe(adica cumnate-mea), bine ca locuiesc cu ai mei, a luat-o maica-mea repede, dai cu apa nik, dai palme, scuturari nik, ce mai am intrat la alerta toata lumea, PANICA totala; avea atat de tare gurita inclestata ca nu s-a putut sa i-o deschida cu mana, maica-mea, asa ca s-a recurs la o lingura de lemn, coada ei, cu care i-a deschis-o, lovind-o un picut la dintzuci, dar numai conta, si o data deschizandu-i gurita si-a revenit; daca o mai lasau prea mult isi inghitea limba...., doamne fereste; panica, panica, noi nu aveam masina la indemana, din cauza panicii nu am reusit sa ne controlam sa chemam salvarea, dar dumnezeu ne-a ajutat si am adus-o pe linia de plutire; dupa ce si-a@mai revenit am fugit cu un vecin cu masina, la primul spital din apropiere, renumitul spital Fundeni din Buc., care-i la nici 10min. mergand pe jos distanta de noi, dar panica si-a spus cuv.; a stat cumnata-mea internata cu ea vre-o saptamana, timp in care i-au administrat fenobarbital, era vioaie, manca; constatarea a fost in urmarirea pana la varsta de 6-7 ani a febrei, si controlul calciului; si cumnata-mea a avut faze de caderi, tot la fel, deci cred ca-i ceva genetic
oricum ai mare grija de-acum incolo, si stiu ca nu-i usor sa uiti, ca nici cumnata-mea n-a uitat nici acum, iar nepoata-mea are 11ani anul asta, dar oricum incearca sa te relaxezi un picut si sa revii la normal

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am veni si noi in carol maine doar sa ne spuneti unde si cand

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bonjurica!

Da am avut ce citi, nu gluma
Sanatate multa lui Matei si sarbatori fericite fara alte evenimente.
am vazut poze....gemenasii, care-s tare dulci cum se joaca impreuna si cum se ajuta...na, acu stie mami lor ca-s slabuti da' mie mi se pare ca arata bine si tudor si bianca....Vladut era numa cu mana pe monitor dupa ei...si le zambea mey si ce mi-au placut toti 4, stateau ca la gradi, asa cumintei ...tare-s dragalasi...
L-am vazut si pe Iustin....iti vine sa-l musti de falcutele alea scumpe...Vladut ii transmite salutari si tare mult ne-au placut jucariile lui si nu mai putin partida de dans cu Mariana ....aaaaa si erau niste poze si de la sala de sport nu, delia? va
Un si la accidentatul Corinei, andrei, o sa-i treaca repede, Bia nici n-o sa observe
felicitarile de rigoare si micului gradinar, cresar...Silviu
Miha, da chiar cine suparase baiatu' acolo asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by paxela

poze
party 1 an

Ne intalnim pe la 10.30 - 11.00 pe aleea principala. Tu nu cumva mergi din baba novac? sau din zona de la IOR?

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try, acum m-am linistit din nou. Cred ca se odihnea pentru meciul de aseara ca a avut vreo doua ore de suturi. Ma panichez pentru ca trec cam doua - trei zile in care il simt foarte rar, apoi incepe spectacolul. Dar mai e putin...

Multa sanatate si

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cuscrita, uite, pupam amandoua accidentatul....sa se faca bine pana la nunta!.

Mai fetelor, stiam eu ca febra creste repede la astia mici, da nu stiu ce-mi inchipuiam eu, oricum nu asa rapid....of, Doamne, bine ca s-a terminat cu bine, Daniela!

Ati scris de m-ati zapacit....ma uit la poze ca-s multe si frumoase (mai ales cu niste gemenusi)...revin dupa paoze (si dupa ce iau oalele de pe foc)!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

quote:
Originally posted by eveline

Cuscrita, uite, pupam amandoua accidentatul....sa se faca bine pana la nunta!.

revin dupa paoze (si dupa ce iau oalele de pe foc)!

Ana si Bianca-iubita

Pupici si voua, , spor la gatit cuscrita, creca faci papa bun ca moldovencele gatesc bineeeeeeee-bine, yam yam, invat-o pe Biuta, ca al meu e mare mancau

Multumim si celorlalte mamici ptr pupicii trimisi lui kamikaze al meu.....

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by florypop

quote:
Originally posted by paxela

poze
party 1 an

Ne intalnim pe la 10.30 - 11.00 pe aleea principala. Tu nu cumva mergi din baba novac? sau din zona de la IOR?

Pupici,

Flory 28+ si Andrei

eu de obicei pri ior umblu si ca zona a lui pe la potcoava sau biserica de lemn de la titan, eu stau in pantelimon si acolo imi este cel mai aproape dar pot iesi oriunde

poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by Corina75

Pupici si voua, , spor la gatit cuscrita, creca faci papa bun ca moldovencele gatesc bineeeeeeee-bine, yam yam, invat-o pe Biuta, ca al meu e mare mancau

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici

Ha, ha cuscrita oi invata-o eu, dar mai e pana atunci.....cam de-odata trebuie s-o invat sa manance

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput