Copilasi nov-dec 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
Viovio spune:

Prin nu stiu ce minune azi am reusit as vad niste poze.E drept ca merge mai greu decit un melc obosit...dar merge...
Daniela...doamne...prin cite ai trecut.speram din suflet as nu mai aveti probleme niciodata 
Eveline Bya nu e grasuta.Chiar uneori i se vad coastele....Cred ca de viona a fost unghiul din care s-a facut poza.Si ai dreptate...in ea pare mai grasuta dar e...iluzie optica...![]()
Flory..da n-ar fi mai bine sa te plimbi tu prin parc...Ca sigur dai de noi...Stiu ca nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi dar,poate ar fi mai bine sa nu te ami stresezi atit ca sa te poti bucura de perioada asta.Mie imi pare tare rau ac eu cit am fost insarcinata nu am stiut sa ma bucur de aceasta perioada.Am facut tot ce faceam inainte (eu cu cele 3 servicii ale mele...) si abia cind m-am oprit,pe 1 decembrie ,am realizat ca am pierdut o perioada minunata si nu stiudaca voi mai traii vreodata asa ceva,avind in vedere ca mie imi e f frica sa ma mai apuc de facut copii la batrinete....
Onitza
.Speram ca Paulica e mai bine.
Roserb...cum spuneam Bya nu prea s-a ingrasat.de fapt cred ac e cea mai slaba din "grupa".Nu are inca 10 kg.
Paxela
la ginerica si ne bucuram ca papati bine.Nu vrea sa o ia si pe Bya cu el.Macar la orele de masa?
Otilia cred ca esti singura care zice ca Bya seamana cu mine.Toata lumea e de parere ac ea seamana cu Adi.Cu cataratul incerc as ma obisnuiesc./Nici bianca nu cade de unde urca,si daca nu se poate da singura jos plinge pina ma duc sa o iau,dar nu sare de acolo....
Si noi am avut o pata pe obraz,aparea disparea...totul exact cum ai descris tu.Noi am fost la dr si ne-a dat Advantan.Am auzit multe pareri contra lui,mai ales ca nu s-ar da pe fata,dar noua ne-a trecut in 4 zile desi ne chinuiam de 5-6 luni cu pata si de atunci nu a mai aparut.(ca masura...am schimbat si detergentul o perioada...dar apoi am revenit la arielul cel de toate zilele...)
Ad_riana daca as putea as ajuta-o as nu se actare.dar cum legata nu o pot tine...
ma trezesc cu ea peste tot de ma mir cum dumnezeu a ajuns acolo...
Dutzi multumim de apreciere.Am vazut si noi pozele voastre si ne-a placut foarte mult aici.E un dulce.ITi vine sa-l ciupesti de obrajorii bucalati...
Ca sa nu ami vorbim de Anuta Otiliei pe care as minca o de tot,cit e de frumoasa cu ochisorii ei albastrii si grasuna si scumpa...Iar de gemeneii Ad_rianei,ce sa mai zic...aici sunt minunati.Desi mie mi se pare (din poze) ca Tudor e mai indraznet decit Bianca...Poate am insel...
Ma opresc aici ca iara scriu singura un acpitol intreg...
Daca merge net-ul ca pina acum in citeva zile ma delectez cu toti puiutii minunati.Norocul meu...

Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
paxela spune:
adriana nu trebuie sa disperi si silviu are 8700 si el e nascut cu 3500 iar eu am fost cu el la 8 doctori de specializari diferite si rezultatul a fost acelasi asa e el ,asa se dezvolta el, asta e ritmul lui
i-am facut chiar si radiografie sa aflam varsta osoasa iar rezulataul a fost vo= 9 luni si ei tot nu s-au impacientat au zis ca e mic mai are timp sa recupereze
ei ce inaltime au?
stiu exact prin ce treci incearca sa fi tare se vor rezolva toate cel mai important e ca tu sa nu le tranzmiti lor nelinistea si ingrijorarea ta
frumuseilor
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Viovio spune:
Fetelor,o www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72432" target="_blank">SURPRIZA pentru o mamica de nov-dec 04.
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
adriana
Doamne ce mult mai-au placut pozele...ultimele 3 sunt super...

cate un pup pentru fiecare gemenush frumushel...am pus de-ajuns?![]()
va pup pe toate si va doresc o zi buna
monica
Otiliav spune:
Adriana, eu sper sa nu fie dermatita, avand in vedere ca nu apare in functie de un aliment, ieri la policlinica asistenta i-a spus mammei sa stea linistita. Ce haiosi sunt la dublu, aici si cum plimba ei castronul de la unul la altul!
Daniela, Paste fericit si sa iti revii repede, ce a fost mai greu a trecut.
Delia, de cand asteptam poze cu Iustinelu scumpicelu, vad ca ii plac fetitele mai mari
, si stie sa danseze. Bravo mai, ma bucur ca va distrati!
Fetelor multumesc de sfaturi, va
pe toate. Cand era mai micuta se inrosea pe piciorus, putin deasupra gleznei, si ii trecea cu creama.Acum acolo i-a trecut definitiv. Are o piele destul de sensibila, imediat se inroseste de la atingere.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Dutzi spune:
lui Robert, ca-i un scump...ca si mama lui.
Onitza, sanatate multa lui Paul.
Sa aveti o zi frumoasa,
Corina75 spune:
Fetelor....
, ia uitati aici ce copil mascat am!!!! 
Dupa o plonjare din patut ca in bazin direct jos...si maica-mea era sa faca infarct, ca era la un pas de el si nu l-a putut prinde! Si cand l-am vazut aseara cum arata!!
Sa moooooor!! Copilul meu dragalas! Cuscritza, tot ziceai tu ca iti plac barbatii astia temerari!!
Cu deochiul ai grija, ca iubita e frumoasa foc
si taaaaaare o admira toata lumea!! Eu cred in astea...mi s-au intamplat prea multe si nu pot fi chiar toate coincidente...ca sa fii linistita cand are stari din astea, spune-i 'Tatal nostru' de 9 ori.
Daniela, sa aveti un Paste fericit, multa sanatate si aveti grija de voi.
Va pup pe toate, nu cred ca o sa mai am azi timp sa scriu, deci weekend placut cu vreme frumoasa. 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
andreap spune:
Buna dimineata!
Daniela,imi pare rau
ca ai tras asa o speritura!Sanatate multa va dorim!
Am vazut poze,dar cum nu ma ajuta memoria sa nominalizez
,o sa va spun ca aveti niste ingerasi tareeeee dulci...De fapt am vazut 4 comori(Adrianna),o dulcica blonda(Otilia),un baietel dulce(Aime),David blondut(Fulguletz)...si cam tot ce se poate vedea.Repet,daca am uitat pe cineva,nu
,ca sunt batrana si uituca![]()
Noi suntem bine sanatoase,stam afara cat putem de mult..facem numai nebunii
..Acum 2 zile a inchis-o pe bona in balcon
...a iesit femeia sa ude florile si nu stiu cum a reusit sa inchida.Noroc ca aveam geamul la bucatarie deschis si a intrat pe acolo.Cum o fi reusit,nu stiu,ca bona mea e mai..plinuta!Am ras eu,dar m-am si pseriat..Va dati seama ce ar fi fost daca nu reusea sa intre????Offff..E nebunica rau fata mea!
daca o mai auziti pe Vio ca se plange ca nu mananca Bia,sa
.Aseara in parc ar fi mancat si banca,nu numai iaurtul,branzica topita..deci cred ca ei ii place sa ia masa in oras
..Asa ca,mami de Bia,du fata la restaurant!
Flory,te asteptam cu noi la plimbare prin parc!
Pupici si mai vb
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
florypop spune:
Andreap, pana ajung eu la voi....
Voi nu veniti maine cu Aissa in Carol?
Pupici,
Flory
28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png