MIHA, de-aia moare barbate-miu de ciuda,
ca il mananca rau palma sa bage un rock tare la "scula tare" sa ii potoleasca! dar...cu Paul in casa nu sunt eu de acord! ![]()
MONICA, multumim din suflet! 
Cand ma bucuram ieri ca merge foarte bine treaba, papa, doarme (s-a culcat singurel, ca eu nu mai pot sa il car in brate pana adoarme, s-a ingreunat) azi, a inceput cu diaree, tuse, muci la greu!!!
ce ma bucura e ca a luat bine smecta si hidrasec! Doamne ajuta!!!
Fetelor, am o senzatie ciudata: l-am studiat pe Paul de ieri, de cand l-am adus, ori ca e bolnavior, ori din alt motiv, se poarta un pic ciudat, e martait, si are o privire ratacita, nu-i intri in voie cu nimik, si pare foarte speriat! are o privire extrem de trista, e pierdut asa...daca e din cauza ca l-am adus si e derutat, e nemultumit, nu stiu...daca e afectat emotional mai mult decat ma asteptam?
niciodata nu o sa il mai dau departe de mine, pe Natalia nici atat, o sa o tin langa sufletul meu...regret enorm ca nu l-am tinut langa noi...sa il vedeti pe Mihai ce fericit e !!! nu stie cum sa se mai joace cu el, ce sa ii mai faca!!!
iar eu una, sunt topita!!!
Acum e afara cu tac-su, am zis sa iasa inainte de masa si somnic, ca s apoata manca si dormi! il tratez deocamdata cu Ospen (are riosu-n gat) si paxeladine pt tuse, smecta si hidrasec pt diaree (a facut o data la 8 si atat pana acum) si marimer pt muci cu ser fiziologic si scos muci la baie cu apa calduta pe nasuc!!!
O zi buna!!!
Dupa-amiza s-ar putea sa iesim si in IOR!! poate mai vine cineva??!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!