Copilasi nov-dec 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA, de-aia moare barbate-miu de ciuda, ca il mananca rau palma sa bage un rock tare la "scula tare" sa ii potoleasca! dar...cu Paul in casa nu sunt eu de acord!
MONICA, multumim din suflet!

Cand ma bucuram ieri ca merge foarte bine treaba, papa, doarme (s-a culcat singurel, ca eu nu mai pot sa il car in brate pana adoarme, s-a ingreunat) azi, a inceput cu diaree, tuse, muci la greu!!!
ce ma bucura e ca a luat bine smecta si hidrasec! Doamne ajuta!!!

Fetelor, am o senzatie ciudata: l-am studiat pe Paul de ieri, de cand l-am adus, ori ca e bolnavior, ori din alt motiv, se poarta un pic ciudat, e martait, si are o privire ratacita, nu-i intri in voie cu nimik, si pare foarte speriat! are o privire extrem de trista, e pierdut asa...daca e din cauza ca l-am adus si e derutat, e nemultumit, nu stiu...daca e afectat emotional mai mult decat ma asteptam? niciodata nu o sa il mai dau departe de mine, pe Natalia nici atat, o sa o tin langa sufletul meu...regret enorm ca nu l-am tinut langa noi...sa il vedeti pe Mihai ce fericit e !!! nu stie cum sa se mai joace cu el, ce sa ii mai faca!!! iar eu una, sunt topita!!!

Acum e afara cu tac-su, am zis sa iasa inainte de masa si somnic, ca s apoata manca si dormi! il tratez deocamdata cu Ospen (are riosu-n gat) si paxeladine pt tuse, smecta si hidrasec pt diaree (a facut o data la 8 si atat pana acum) si marimer pt muci cu ser fiziologic si scos muci la baie cu apa calduta pe nasuc!!!

O zi buna!!!

Dupa-amiza s-ar putea sa iesim si in IOR!! poate mai vine cineva??!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Capitol nou!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput