Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
Irinel spune:
Laureta esti asa de draguta ca ai cautat. Multumesc mult de tot. Credeam ca nu am cautat eu bine, da probabil nu mai e pagina aia cu povestea nasterii lui Danut. Sa stii ca stiu prin ce treci cu Inisa, asa mi-a fost si mie greu cu Danut si ear asa miiiiiiic. Da e bine daca a si dormit dupa-amiaza, o sa se obisnuiasca repede. Tie serviciu usor si marire rapida de salariu.
Fetelor intreba cineva, scuze ca nu mai stiu cine,daca e mai bine la gradi sau cu bona. Eu mult timp am stat in dubiu, mai ales ca Danut nu avea nici un an cand a trebuit sa il duc. Si nici cand l-am dus nu am fost sigura ca e cel mai bine. Da acum stiu ca daca as lua-o de la capat l-as duce la gradi. Pentru ca bonele sunt schimabtoare, nu stii la ce sa te astepti de la ele, la inceput toate vor sa iti placa si isi dau silinta si daca mai tarziu ai probleme, trebuie sa muti copilul si pentru el e tare derutant si nu cred ca e bine. Noi am patit-o cu tanti la care l-am dus prima data ca la nici doua luni a plecat in Romania si a trebuit sa gasim rapid o solutie si pentru Danut a fost tare greu, a plans zile in sir la gradi, a durat cateva saptamani pana s-a obisnuit. Bine in Romania problema asta poate nu exista, da o bona se poate razgandi, sau poti sa nu fi multumita de ea. E adevarat ca acum copilasii nostri sunt mai mari si se acomodeaza mai repede, poate n-ar mai fi chiar asa o problema, da totusi stabilitatea cred ca tot e importanta si compania altor copii e buna.
Laureta, e normal ca o data intrata in colectivitate sa ia diverse de la copii (la boli ma refer) da nu e neaparat un lucru rau, isi fac anticorpi si devin mai rezistenti pe viitor. Oricum acum vine vara si o sa fie o perioada buna pentru Inisa sa se acomodeze fara sa ia boli. Da in toamna si iarna e posibil sa ia ceva virusei...
Anacami sa iti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si refacere rapida verisoarei tale, laptic mult si odihna.
Nicoleta sanatate multa!
Bertha, Darius are aceleasi gusturi cu Danut. Carne si fructe nu, in schimb lactate la greu, sub orice forma, ciorbe si piure de cartofi... Mie nu-mi pare ca jucariile enumerate de tine sunt de fetite in mod exclusiv. E normal ca la varsta asta copiii sa ne imite si daca te vede pe tine cu aspiratorul vrea si el sa dea. Mi se pare chiar o idee buna sa ii iei jucariile astea, cand o fi mai mare te si ajuta iar acum isi face de lucru si poti sa mai faci si tu ceva pe langa el. Felicitari sotului pentru job! Lasa ca Bucurestiul nu e asa de departe si o sa treaca si perioada de acomodare, ma bucur mult pentru voi. Apropos de nastere, am rugat-o pe sora mea sa intre sa va anunte cand nasc, nu am uitat :-) Daca nu reusim sa dam de ea, sigur iti va scrie George sa poti anunta tu fetele. Prea mult nu cred ca mai am, si sper de altfel sa nu stea prea mult, ca mi-e tot mai greu, ma dor toate oasele...
Mephala, cand povesteai de carne si gratar asa mi s-a parut ca incepe sa miroase a carne la gratar... Pe bune, cred ca autosugestia lucreaza la greu... Pupici si sarcina usoara.
DianaR ma tot uit la pozele lui Vladut cu bebe mic si ma gandesc ca tare as vrea sa se poarte si Danut frumos cu sora-sa sau frate-su cand o aparea, da sunt cam sceptica. Voi ii vorbiti des lui Vladut de bebelina? Danut uneori chiar il pupa pe bebe (adica burtica, evident) da alteori nu vrea si cand ii spun ca o sa il invete pe bebe sa se joace cu jucariile lui nu pare prea incantat, evita subiectul...
Eu la ficat nu renunt. Nu ii dau prea des in ultimul timp, da asa s-a nimerit, nu din alte considerente. Lui Danut de mic i-a placut mult piureul de cartofi cu ficatel de pasare si inca ii place. Si spanacul cu ficatel. Tot mai multe alimente apar ca fiind nocive, daca o tinem asa, nu o sa mai avem ce sa le dam copiilor sa manance.
Pupici la toate si la copilasii vostri dragi
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani
anacami spune:
Buna!
va anunt ca astazi trebuie sa merg la sefu' sa imi cer transferul/demisia!!Acum o saptamana am fost la un interviu (desi nu eram decisa sa imi schimb actualul loc de munca), aseara am fost inca o data si mi s-a prezentat oferta financiara si...am semnat un asa zis pre-contract!Pe 24 aprilie trebuie sa ma duc acolo-incep printr-o zi libera- frumos,nu?
BebeBeca bafta multa!Ce afacere placuta
.Neaparat trebuie sa testezi si tu destinatiile (macar marea majoritate), ca sa stii ce oferi clientilor!Daca avem nevoie, stim unde sa apelam!!
Laureta, tot ce e posibil sa fi mancat f. bine! Cu mine Sebi nu reuseste sa manance nici un sfert din ce mananca cu bunica (gata mami,gata)! Chiar cand sunt si eu pe acolo, prefersa ii dea mamaia sa manance! Probabil ca se "indeamna" si cu ceilalti copii!Nu v-a "povestit" aseara cum a fost?Parea incantata?
Bertha, m-ai distrat f. tare! Mai "vorbeste" asa (olteneste), ca imi place!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
acris spune:
Buna dragele mele,
Oho...ce-ati mai scris....am pierdut "firul"....
Eu sunt cam trista. Amalia a trecut in week-end printr-o rino-faringita. Nici acum nu prea i-a trecut, insa am dat peste alte alea. I-au iesit in guritza(mai exact la coltul gurii, ambele parti-interior) nici bubite. Cred ca este afta. Nu poate sa manance, sunt destul de dureroase. I-am cumparat glicerina boraxata cu stamicin (la sf.medicului) si o badijonam cat de des posibil. Si plange mititca si urla, ne musca....vai..vai.
Apelez la voi. Mai stiti ceva tratamente pt. afta ???
Am tot cautat pe net. Am gasit ceva solutie Tantum Verde...dar nu vreau sa-i dau de capul meu...daca dr. nu mi-a recomandat.
Anacami, sa fie intr-un ceas bun schimbarea locului de munca !!!
Laureta, bafta si tie si marire de salariu cat mai rapida ![]()
Sper sa-i fie si Inisei bine la gradi.
Referitor la mancare, sa sti ca d-nele de acolo au dreptate. Intotdeauna copiii mananca mult mai bine intr-un colectiv.
Ma bucur din suflet ca se acomodeaza acolo. Este f. important.
Eu cand o duceam pe Amy dimineata la cresa si o vedeam cum plange si sta agatata de mine mi se rupea sufletul.
Acum, Doamne ajuta sa fie rezistenta la boli.
BebeBeca, tinem pumnii sa fie totul bine.
Eu lucrez la o agentie de turism si iti spun ca in domeniul asta merge destul de bine.
Bertha, spor la curatenie !!!
Si eu sunt pe metereze. Am inceput de ieri curatenia. M-am culcat la ora 1 azi-noapte.
Fete, de sapt. viitoare intru in concediu. O saptamana. Asa ca o sa stau cu Amy 

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
bertha spune:
Salutare!
Va scrie o
batrana, inceta si fara chef de treaba!
Azi ma bag in bucataruie. Of, sa tineti pumnii, ma ia groaza cand ma gandesc la cati metri de faianta am de spalat...
Irinel, sa stii ca asa m-am gandit si eu, ca e bine sa aiba copiii la inceput jucarii diverse, sa descopere viata de zi cu zi cu tot ce presupune ea...da' m-au speriat oarecum 2 mamici din parc spunanadu-mi ca nu-i bine sa-i cultiv gusturi d-astea ciudate etc...nu mai stiam ce sa crd la un moment dat.
Dar i-am cupmarat un set mic ce contine 2 oale, o tigaie, cutite, furculite si linguri. Sunt f incantata pt ca a prins repede cum se tin furculita si cutitul si asta mi se pare o treaba buna. M-a surprins cand tot arunca cu tigaia in sus si zicea "opa!", apoi mi-am amintit ca at. cand ii fac omleta si o intorc, ii arat cum o arunc si zic "hopa!".
F. receptivi sunt smecherasii!
Sa stii ca nici eu nu renunt la ficatel. Darius l-a mancat mereu cu mare placere, exact cum spui tu, amestecat cu piure de cartofi papa de rupe. Daca e sa disecam totul, aproape orice alimnent are ceva nerecomandat, dar trebuie sa ne pastrat simtul ratiunii, totusi.
Te cred ca nu mai ai rabdare, ultimele sapt. sunt asa de grele, te zbati intre nerabdare, grija pt bb si durerile care-ti cuprind toate cele. Dar, curaj, mai e atat de putin si o sa ai un bb mic, langa Danut cel frumos.
Abia astept sa aflu daca va fi baiat sau fetita.
Acris, imi pare asa de rau de Amy!

O colega a sotului a avut pb cu baietelul cu niste afte si spunea ca o sapt. n-a putut manca nimic saracutul. Sper sa nu te fi speriat! Din cate stiu eu tot glicerina ajuta.
Bebebeca, ha, ha, cred ca n-ai inteles bine, noi din sept 2005 incercam sa plecam si nu reusim!
Nu conteaza perioada, da-mi adresa sa ti-l livrez pt o sapt. 
Anacami, eu mai scap cate un oltenism in fiecare mesaj, da' in scris nu e asa de savuros!
Bafta multa la noul serv!
Va pup!
Poate mai intru intr-o pauza.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
DianaR spune:
Bertha, mie nu mi se pare gatitul un obicei dubios la barbati... Nici facutul curateniei si in definitiv nici calcatul, cusutul etc. Pai burlacii cum se descurca? Si acum e modern ca sotii sa imparta activitatile gospodaresti, asa ca unde-i problema?
Anacami, succes in noul job!
Cius, e f. bine 8 kg in 2 luni! Tine-o tot asa!
Irinel, acu nu stiu ce-o sa fie si la mine... Ma indoiesc ca Vladut intelege ce urmeaza, ca-i vine surioara... Imi mai trage cate o palma peste burtica cand o prinde descoperita de sare saraca Timea cat colo... Si degeaba ii explic ca nu-i voie ca acolo-i Timea etc. ca el rade si incearca sa ma loveasca din nou...
Cu bebelusii mici, are si momente cand nu-i place sa ma vada cu alt bebe in brate, mai ales cand e obosit, atunci plange si se agata de mine (am patit-o cu fetita prietenei mele de o luna). Asta e , om trai si vom vedea...
Bebebeca, succes in noua activitate! Sa stii ca am sa apelez la tine cand vom merge in concediu (la anul cel mai sigur, ca mai repede nu se poate...)
Carmen, gratare, hai... Ioi ca am salivat peste tastatura cand am citit! N-ai mila de o biata gravida!![]()
Cris, glicerina ii de baza. Important ii sa-i dai lichide chiar cu forta ptr. ca o sa te refuze, asa mai racoroase sa le suporte si paracetamol in fundulet.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (32+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Vad ca toata lumea a petrecut si a profitat de weekendul asta plin de soare:)
Carmen, mmmmm, mai ce ai avut cu noi???, ca mi-e o foame de nu mai stiu de mine, capsuni
Laureta, uite ca a inceput bine, sa speram ca o sa fie in regula in continuare si nu o sa ia nimic de pe acolo. Ei se acomodeaza mai repede ca noi, cred eu. Mie si acum mi se rupe sufletul cand plec la serviciu. Iti tin pumnii sa fie totul bine si la serviciu, asteptam sa ne povestesti. Apropo devreme...
00.09.21???!!!
Irinel, hai ca tinem pumnii stransi, ca nu mai este mult, iar Danut o sa se obisnuiasca si cu bebe. O sa vina cineva din tara sa te ajute?
Bebebeca, succes cu afacerea noua, sa stii ca si Mihnea dupa-amiza doarme numai la noi in pat, nu mai vrea la el, noaptea totusi doarme in patutul lui.
Cami, cum a fost cu transferul/demisia?
Bertha, da-mi si mie te rog un pic din elanul tau, ca si eu am la curatenie de faaacut..., si 2 case pe deasupra(si la mama):(. Spor la treaba! De jucarii eu pur si simplu i-am dat castroane, casolete si alte chestii din astea lui Mihnea, de aparatele casnice nu mai vorbim ca sunt frati gemeni baietii nostri, tot aspiratorul este preferatul lui si tot crize face cand trebuie oprit.
Acris, multa sanatate pentru Amalia. Ce bine ca intri in concediu, o sa fii numai cu scumpica. Si eu am auzit de tantum verde, dar intreaba si pediatrul totusi.
Cius, bravo pentru cele 8 kg
, eee uite Victoras a vrut sa te ajute la curatenia de primavara si ti-a parfumat si casa:)
Nicoleta cum te mai simti?
Noi suntem bine, am profitat si noi de vremea buna, ne-am plimbarit, in Herastrau iar am ajuns pe intuneric dar i-a placut piticului de nu se poate, mai ales ca am fost cu atractia cartierului 2 gemene blonde superbe
.
Sa va povestesc ce face mihnunita la masa: i-am facut spanac si nu vrea sa pape neam cand il vede ce culoarea are(nici pe mine nu ma incanta), asa ca fac tot felul de scheme sa ascund castronelul, camuflez lingurita, cand ii bag in gurita, ii dau ceva de joaca si papa tot.
Multi pupici
cius22 spune:
Feteloor!
e asa de urat afara! Ploua si e friiiig...Nu mai vreau..de-abia ma bucurasem de cateva zile de Primavara,ca iata,iar frig...
Cami-FELICITARI pentru noul servici!...24 zici?...ce noroc ca nu e 25-adica marti...Sa stii ca o sa fie bine!
Ioana-si tie FELICITARI pentru curajul de-a incepe propria afacere!Va doresc muuuuuuulti clienti super-multumiti!
Cristina-imi pare tare rau de Amy...si eu stiu de la o prietena ca tot cu glicerina si multe lichide cu paiul au rezolvat.
dulceata mica sa ii treaca repede!
Bertha-harnicutzo!
...stai linistita cu jucariile...Darius doar te imita...mai tarziu o sa-l imite el si pe tati sau buni cand i-o vedea mesterind cate ceva.Acum,daca sta mai mult cu tine,pe cine sa imite saracutul?Cat despre dopuri si capace...eheheee,avem si noi o colectie intreaga...da' nu ceva special,sticle de plastic cu dopuri,pur si simplu.Victor e pur si simplu innebunit dupa ele...se joaca mult cu sticlele,se face ca toarna in pahar si apoi se face ca bea-barman il face mama
![]()
Laureta-ooof,sufletel de mama! Doar ma gandesc cum o sa fie prima zi de cresa si deja ma trec fiorii!...Hai,ca dupa ceva vreme o sa ne obisnuim cu toatele cu chestia asta...Asta e,viata merge inainte!Pup dulce Galusca mica si frumoasa si sper ca ei chiar ii place intre copii si papa tot-tot.(apropo,ziceai ceva de chestii pe care trebuie sa le duci la cresa...informeaza-ma si pe mine,te rog...ce este necesar?)
Irinel-esti pe ultima suta de metri...Noi suntem aici si te sustinem.N-om putea noi sa-ti luam durerile de oase,da' poate un zambet cand stii ca atatea fete asteapta cu sufletul la gura BB-le tau,tot apare!
Diana-nici tu nu mai ai mult.Pupici pe burtik si io cred ca Vladut cand isi va vedea surioara cea mica si va constientiza ca el este "big-brother" care tre' sa o protejeze,va fi foarte mandru si va intra repede in rolul de frate protector.
Regimul mere-nainte!
Nico-of ce rau imi pare ca esti racita...Acum,esti mai bine?Ai terminat revista? Pupici dulci si voua!
Carmen-subscriu si io la randurile fetelor...Mi-ai facut o poftaaa...noroc ca am voie carne!pupici pe 
Noi nu avem vesti importante.Victor trece printr-o faza de cumintenie.E foarte ascultator si cumintel.Acum trece si printr-o faza in care pune degetelul pe diferite obiecte si intreaba "ca"(in loc de ce)si noi tre' sa le numim si sa-i spunem si culoarea.De vorbit...nemek!(adeka,nemek clar,ca altfel ii turuie gura incontinuu-eh-in afara de cele cateva cuvintele clasice:mama,tata,papa,doi,tai)...Io zic ca nu leaga cuvinte da' el saracutul poate leaga in limba lui si noi tantalaii,nu pricepem nika![]()
Roxi e in clasa a 7-a si ieri m-a intrebat daca as fi de acord sa o las cu niste prieteni la...munte(unde sa stea peste noapte)...Am zis cam repede NU.Nu vi se p[are cam devreme? are doar 14 ani...Moamaaa,ce ma asteapta si cu ea...
Noa...acum va las si ma duc sa ma incalzesc un pic ca nu mai pot de frig.O zi faina si copilasi sanatosi va doresc!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna!
Irinel, nastere usoara si bb mancacios!!
Fetelor, acum astept rezultatul cererii mele: s-a nimerit sa mai plece 2 colegi, de la alte departament, si cica acum tocmai se desfasoara o sedinta in HQ! Cica ne-au facut "tradatori".
Pana la sfarsitul programului voi afla daca plec "cu acordul ambelor parti" sau prin demisie!!!
Simona, eu zic ca bate ceasul sa o lasi singurica!!!Ohoho, la 14 ani deja fetele "din ziua de astazi" sunt mature!
Laurina, pupici micului fotbalist! Cand ma gandesc si eu ce smotru va trebui sa fac in curand (poate cu ocazia transferului/demisiei ma fac cu cateva zile libere...)
Diana, sarcina usoara!Sunt sigura ca o sa te ajute Vladut cand va veni surioara!
Va pupam pe toate si pe toti, revin cu infos mai tarziu...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
alus spune:
Hello
Aici la noi si astazi este cam frig si urat, dar daca nu va ploua poate vom iesi oclipa afara sa o racoresc.
Julia vineri adormit pana la 10.20 dimineata asa ca va dati seama ca nu adormit toata ziua, seara a picat la 20.00. Sambata am fost dedimineata prin magazine, iar dupaamiaza prin jur. Duminica am fost la frizier, am tunso, a stat foarte cuminte si a facut tot ce doamna zicea. Dupaamiaza am afut musafiri, Cristina cu sotul ei. La inceput Julia sa cam rusinat dar apoi numai la ei se ducea cu jucariile sa se joace. In rest mai nimic nou, peste o saptamana pe 15 avem Pasti deci ne asteapta drum lung pana in lituania. Saptamana viitoare am multa treaba, stiti cum este cu curatenia
Doamne cum trece vremea Diana si Laureta vor fi nou mamici si parca ieri neau anuntat ca vor ar avea din nou bb. Fetelor asteptam cat mai curand sa ne anuntati ca bb sunt deja cu voi, in bratele voastre.
Va pup pe toate.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Ete si io tzopaila
.Azi Inisa sa dus cu tati la cresa nu a plans cat a fost el nu stiu ce a facut dupa.Eu sper sa i mearga bine ca ea e fatuca sociabila dar este si atasata de mine(si eu de ea)enorm.
Ma simt naspa sunt in perioada aia a luni si de abia stau,nu gasesc pozitia.
anacami uauuu ce schimbari si tu.Bravo ,bafta la noul servici
.Si cu servicul actual tin pumni sa fie cat mai usor.
cius pupici dulci la cumintzeniede baiat
.De fetitza io n as lasa-o numai daca sunt si eu prin jurul ei![]()
laurina m ai prins ca nu era asa devreme daaa,da io ma culc pe la 2 asa ca....![]()
bertha spor la treaba vad ca sa lipit harnicia
acris nu cumva este herpes?Sun niste bubitze cu lichid?
irinelu si eu sunt pentru gradi/cresa,si aici bona poate sa plece cand vrea.
Ma pregatesc sa imi iau puiul.Ieri am luato la 15 fara ceva azi am zis so las un pic mai mult ca miine incep serviciul si sigur va fi nevoie so iau mai tarziu pe la 17 asea.Va pup
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro