Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
Salut!
Fetele, n-am vrut sa va fac pofta cu gratarul. Dar a fost super bun, ce-i drept ca eram si eu dorita de o bucata de carne cu fum.
Anacami, multumim, suntem bine cu totii. Burtica incepe sa devina din ce in ce mai vizibila, am simtit si primele miscari, astept sa-l mai vad si la eco, pe 21 aprilie.
Bafta la noul loc de munca!
Diana, sa-l vezi pe Iustin ce ma calareste si cate ghionturi imi da in burta. Dar si pupici si mangaieri, asa ca-l iert.
Voiam sa te intreb ceva despre biopsie: e dureroasa? Tre sa-i fac lui Ius sa vad daca i-a disparut intoleranta la gluten.
Pupici
Alus, Laureta nu e insarcinata. Cred c-ai incurcat borcanele.![]()
Cius, pupici lui Victoras si sa-l tina faza de cumintenie cat mai mult.
Acris, sanatate Amaliei!
Irinel, pupici burticii, nu mai ai mult si nasti...
Dragelor, va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Irinel spune:
Laureta ma bucur mult ca Inisa e bine la gradi. Daca trece asa usor peste primele zile, chiar n-o sa aveti probleme. Proabil ti-e mai greu tie, obisnuita sa stai mereu cu ea. Vezi sa te culci mai devreme acum ca incepi serviciul ca organismul are nevoie de odihna.
Simona, eu n-as lasa-o pe Roxy, cel putin asa gandesc acum, nu stiu cum voi gandi peste cativa ani. Mai Danut n-a avut nici o perioada de cumintenie, cum l-ati convins voi pe Victor? Sa stii ca si fiu-meu bodogane mult in limba lui proprie si personala. Nu mai stiu daca v-am povestit,acum cateva zile m-am incuiat in baie si l-am lasat cu ta-su, sa imi tihneasca si mie. Da a venit si a batut in usa si striga la mine. L-am intrebat ce vrea si a inceput sa imi spuna cu patos ceva ininteligibil. Si l-am intrebat "In ce limba vorbesti tu mami?" raspuns "Nu tiu" (adica nu stiu) :-)
Mephala ce frumos ca ai inceput sa simti bebelusul, ce acum incepe partea frumoasa, ca ai scapat si de greturi. Danut mult timp a facut didiii cu mine, adica eu calutul, el calaretul, da acum nu prea mai are succes, ca mi-e cam imposibil. Da in brate tot il mai iau. Si ii place sa faca tiiiiiiiiit, adica sa apese pe buricul meu si sa faca tit ca masinile, ce-o zice bebe din burtica nu stiu...
DianaR m-ai facut sa rad ca sare Timeea in burtica la bobarnacele lui Vladut, parca mi-o si imaginam.
Alus sa iti traiasca tunsulicea. Spor la pregatiri si drum bun.
Bertha tu tot timpul esti cu curateniile majore de sarbatori. E tare bine dupa aia, e adevarat, da eu n-am mai reusit performanta asta de muuuuuuuult. Spor la treaba oricum. Nu te mai lua dupa alte mamici, activitatile astea sunt mixte nu sunt doar de fetite si la o adica si daca iei carucior de papusa tot nu e o tragedie pe moment, ca e mic si imita. Si eu sunt curioasa daca e fetita sau baietel.
BebeBeca mult succes cu afacerea! Placut domeniu de activitate...
Anacami bafta la noul loc de munca. Care e diferenta daca iti dai demisia fata de incetarea contractului prin acordul partilor, ca nu mai stiu...
Acris, sanatate mult Amaliei. Eu nu ma pricep, da ti-au raspuns fetele, si eu tot de glicerina boraxata stiam, altceva nu...
Nicoleta cum te mai simti? Gata revista?
Pupici ca fug la nani. Ce bine e in vacanta... Cred ca am intrat la timp in concediu ca nu mai rezistam, ma misc ca o rata cracanata si tot ma dor toate oasele...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani
anacami spune:
Buna fetelor,
directorul tehnic nu a vrut sa semneze demisia, m-a trimis la patron; mi-a cerut sa ma mai gandesc pana maine.
Am avut o discutie nu tocmai placuta cu patronul
, asta este!Nu stiu daca acum mai este vreo diferenta, oricum prin demisie nu pot sa ma oblige sa stau mai mult de 15 zile in plus. Mi-a cerut sa mai stau 2-3 saptamani, dar mai mult de vinerea cealalta nu stau (adica 2 saptamani).
Nu am plecat din motive finaciare (desi viitorul salariu va fi putin mai bun), perspectivele profesionale care mi se ofera la noua firma/companie suna mai bine! Recunosc ca imi este putin greu, sunt aici de cand am terminat facultatea-adica de vreo 8 ani; am avut si perioade frumoase,am invatat destul de multe lucruri.A venit insa, cred, momentul sa fac un alt pas-sper eu mai bun pt. cariera mea!
Irinel, nastere usoara inca o data!
Carmen,multa sanatate! Ce mai face/ ce mai zice Iustin?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
DianaR spune:
Carmen, biopsia nu doare dar e neplacuta partea cu inghititul tubului si nu-mi inchipui cum poti face un copil mic sa inghita chestia aia... Cred ca o sa-i faca o anestezie usoara ca sa poata sta in liniste. Pupici lui Iustin si burticii!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
laureta spune:
A mai trecut o zi de gradi uf.Greu foarte greeeeeu,pentru mine normal.Inisa se comporta bine e foarte fericita cand ma duc so iau tzopaie pe acolo de fericire.
Miine merg la servici sa fac cunostinta cu directoarea de marketing si cea de import-export(care am inteles ca e tare naspa).
Sa imi tineti pumni sa fie bine.Daca nu este bine i spun adio si gata
.
Haoleuuuu Alus ce imi faci?Ma facui burtica inainte de servici?
.No daca raman acum gravida cred ca aia de la servici ma omoara.
Irinelu ce vazui ioooo,avem suspiciune de dop???La mine dopul sa dus o data cu explozia apei
.Si nu avea firioare de sange era gelatinos mai consistent asa,adica nu ca o secretie(ca o peltea mai degraba
)
Mephala era un subiect cu biopsia.Oare nu exista alta metoda?De anestezie fetele ziceau ca trebue totusi sa fie treaz sa colaboreze(cum sa colaboreze un bebelas???).
De gratar io nu am ramas cu mintea acolo dar la capsuni daaa

Anacami multa bafta inca o data.Bravo,mergi inainte 
Tnicoleta nici un semn?Cum de mai simti?
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
Bebe Beca spune:
Va pup, v-am citit, nu pot sta mai mult, va multumesc pentru urarile de succese maxime!
Noapte buna, mamici si copilasi!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Irinel spune:
HIhi, Laureta, am avut suspiciune de dop si inca mai am da azi n-am mai vazut nimic ciudat. Cam asa a fost cum zici tu, da putin cantitativ. Nu stiu daca chiar a fost. Oricum de maine intru in saptamana 38, bebe e considerat la termen de acum, asa ca daca vine, vineeeeeeeee. Da nu vad nici o modificare semnificativa. insa si la Danut a fost brusc, asa ca nu se stie. Si la mine ma gandesc ca s-o fi dus dopul cu apa ca nu l-am sesizat (la prima nastere). Ma bucur mult ca Inisa e bine, iar tu, cand vei incepe serviciul vei avea mai putin timp de gandit si te vei obisnui ca ai fetita mare la gradinita de acum. Tinem pumnii maine sa fie totul bine. O fi avut Alus o presimtire cine stie? :-))
Anacami bafta multa, nu iti face procese de constiinta, a fost bine cat a fost, sunt sigura ca te-au tinut ca au avut nevoie de tine, e normal sa mergi inainte cand se iveste o posibilitate si mai buna pentru cariera si viata ta. Nu stiu de ce trebuie sa faca atata caz din asta, chiar daca esti om de baza acolo.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani
acris spune:
Buna,
Va multumesc tuturor pt. sfaturi.
Amalia este mult mai bine, au inceput sa-i treaca , a inceput sa manance destul de bine.
Scap de una dau de alta. Sefu' nu vrea sa-mi aprobe cererea de concediu
...cica nu e momentul potrivit
.
Problema e ca asa zice mereu...vara nu putem sa ne luam concedii, decat primavara si toamna...
acum e primavara..ce mai vrea..? las totul la punct sapt. asta...asa ca, ce vrea si omu' asta???
In fine...
Se pare ca unele din noi avem probleme cu sefii in per. asta ![]()
Anacami, mergi mai departe !!!
Laureta, ma bucur ca Inisei ii place la gradi. Succes la servici.
Irinel, nastere usoara, draga mea !!!
Scuze ca nu mai scriu fiecareia in parte, dar e un balamuc pe aici...directoare ec. a venit cu o "bomba": isi da demisia 
Adio concediul meu ......
Va pup dulce, dulce de tot !
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
alus spune:
Buna fetelor
La inceput LAURETA IMI CER SCUZE CA TEAM FACUT CU 
![]()
Cami felicitari ptr. noul servici.
Cristina- sanatate multa lui Amy.
Cius- felicitari ptr. cele 8kg, tot asa mai departe 
Ioana mult noroc in noua afacere.
la toate
Anacami- succesl cu noul servici.
La noi mai nimic nou, astazi sotul dupa servici se duce la comvorbire intrumn alt loc, dar nu cred ca acolo sai dea mai mult nici are aici. Daca nu astazi maine va scriu ce a iesit din aceasta convorbire
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna,
se pare ca este sezonul demisiilor/ schimbarii locului de munca
!!
Oricum aici nu vreau sa ma mai intorc, o data luata decizia!
Alus, bafta sotului tau! eu nu am plecat din cauze financiare, poate este mai bine acolo si profesional
Acris, bafta si tie cu concediul! Uff, daca ar fi dupa ei ar trebui sa stai la serviciu non-stop
Laureta, bafta! Ma bucur ca Inisa se simte bine
Va scriu mai tarziu!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)