Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Etema si pe mine. Vad albastru in fata ochilor. Revista am terminat-o ieri si am fost si la doctor. Diagnostic bronsita cronica si lombosciatica. Tot mai fac febra si frisoane si ma gandesc sa-l sun pe sefu sa ii zic ca nu ma duc la munca, chit ca e zi de salariu.
Sotu imi bantuie si el prin spitale l-a internat aseara si la taiat la mana ca ii s-a intins infectia. Pe Bia am lasat-o la soacramea aseara si cred ca o mai las si in seara asta, dar o sa ma duc sa o vad.
Berta uite aici capacele de care iti spuneam http://www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20010101&ctime=010108
Imi cer scuze ca nu va raspud la toate.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Acris- nici acum cu finantele nu sta rau aici unde lucreaza, are foarte bine, dar poate aici ii dau mai mult, daca nu larevedere. Si asa au fost mirati cand lea spus cat are pe luna, ca are notbook persobal si internet fara cablu.

Nicoleta- multa multa sanatate.

la toate

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat repede ca sta sotul pe calculator si acum a luat o mica pauza de dus.
nu am reusit sa citesc tot dar eu am cateva vesti mici despre noi.
L-am tuns in sfarsit pe Catalin. ca nu vroia taica-su. Si noi nu l-am tuns niciodata pana acum (decat bretonul si nitel pe la perciuni sa aiba cat de cat o forma). Asa ca ieri l-am tuns scurt scurt, baietel. Si se uita in oglinda si radea in hohote si zicea "Adu, Adu" adica el era Andu ca asa e frati-su tuns. si azi cum s-a sculat tusti la oglida si cu manutele in par si radea de lesina.
Am pus cateva poze din ianuarie-martie cu plete. Maine o sa-i fac poze si fara plete.
Alta veste e ca azi am fost la o gradinita particulara din zona little one. si mi-a placut tare mult si am luat formularul de inscriere. Mi-au zis sa-l duc si de acum ca ele nu intra nici in vacanta. Si nu mai puteam sa-l iau pe Catalin de acolo. L-am luat plangand in hohote. Asa ca, cred ca daca da caldura mai bine (ca e dupa raceala) incepe gradi. Eu ma duc vineri sa-l inscriu. De fapt le-am zis ca vineri vin cu actele. Face engleza zilnic, germana de trei ori pe saptamana, origami, pian, etc. Iar bucataria e proprie. Si curtea e dragura. Nu era inca inverzit pe acolo nimic dar la vara cred ca e tare frumos.
Maine ma duc cu Andu sa-i fac exudat ca prietenul lui cel mai bun e suspect de scarlatina. Dar m-a linistit dr si mi-a zis ca e doar streptococ si ca nu inseamna ca e scarlatina. nici la el nu se stie sigur, dr lui i-a dat antibiotic si e acasa. Dar cu epidemia asta de scxarlatina cine stie. Sper sa fie bine ca am ceva emotii. Si trebuie sa ajunga si la scoala la 8.30 ca are un concurs si pana acum la primele 2 etape a facut perfect fara greseala. ar fi pacat sa intaziemmaine si sa piarda ca pana acum e singurul care a facut fara greseala. cam atatea despre noi. amanunte maine ca a dat Cipi navala peste mine si ma da la o parte.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Noi suntem la Buzau in curatenie de primavara! Sunt franta deoboseala ... am intrat in fuga sa vad ce mai faceti!

Sebi e fericit de numa pe aici ... vorbeste p ezi ce trece din ce in ce mai mult si mai bine! Mi-e drag de el de nu mai pot! Cum va spuneam am scapat de scutece numai ca ne mai scapam cate o treaba mica sau una mare din cand in cand! Nu e bai... abia trecu 10 zile de la demararea marii actiuni de eliberare de sub dominatia Pampersului!

Din cate am citit in mare si pe diagonala aproape toata lumea e sanatoasa si voioasa! Nicoleta multa sanatate sotului si tie iubita!

Irinel am vazut ca se apropie termenul limita! Uaa ce a trecut vremea! Nastere usoara sa ai si un copil sanatos si mancacios ca Danut!

Carmen uite www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=141&name=placinta_cu_mere" target="_blank">aici reteta pentru prajitura cu mere (sper sa iti mai fie de folos)

Laureta ma bucur tare mult ca Inisa s-a acomodat cu cresa! La cat e ea de frumoasa si sociabila nici nu imi faceam griji!

Anacami vad ca ai facut alegerea! Bravo! Sigur te vei descurca foarte bine la noulloc de munca si vei avea succes in continuare in cariera! si pupa si ochenatul mic

Bertha spor la treaba in continuare! Stiu cum e ca si eu o ajut pe mama... de fapt ea e cu bucatariea si eu am fost cu curatenia in casa - spalat covoare(4 la numar) spalat geamuri, splat vitrine si sters praful din ele, spalat pahare (am zis ca mai sparg cate un set ca mi s-a acrit stergand la ele , frecat la parchet si tocarie... o groaza de munca.... dar ce fain arata casa acum ....

La Bucuresti am facut ianinte sa plec ... mai am o tura de sters praf in vitrina si inca o data covorul scos pe bara si gata! termin pana in toamna!

De Monet mai stiti ceva? Parca nu am mai vazit nici de a scris nika pe la bebeii nostrii!

Va pupic pe toate fara exceptie si pe puii vostrii care sunt cei mai destepti cei mai frumosi si cei mai iubiti de pe tot forumul DC

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anacami hai ca o sa treaca si zilele astea urate. Pupic.

VAnessa ce bine ca ii place lui Cata la gradi, o sa se acomodeze repede. Scuza-mi nestiinta, ce inseamna oregami? Oricum suna foarte bine activitatile de la gradinita aia. Sa va fie de bine tunsul.

NAlly, cred ca bag si eu un ochi la prajitura aia ca voiam sa fac o placinta cu mere, da pana la urma si o prajitura e buna, chiar mai buna...mmm Doamne da ce vrednica esti, cum oi putea sa o tii asa, dupa curatenia la tine, acum la mamica ta... Mai e putin si faceti 2 anisori...Iti vine sa crezi?

Nicoleta, stai tu frumusel acasa si revino-ti ca nu suna prea bine ce a zis doctorul ca ai. Si sanatate multa si sotului!

Cris, ce bine ca Amalia mai bine si papa... Doamne da ce loc de munca, pai si tu cand poti sa iti iei concediu??? Tin pumnii sa reusesti sa iei concediu cum iti propusesei.

Nally, Monet e bine, fericita alaturi de familia ei frumoasa, da doarme extrem de putin, e mereu obosita, job-ul ei e extenunant (doarme 4-5 ore in total in 24), de-asta nu mai apuca sa intre pe aici.

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Nally, mmm, ce bine arata!Esti o gospodina desavarsita!Te admir!!! Incerc sa o fac si eu in weekend; voi ramane doar eu cu Sebi, ca restu' pleaca la tara (noi nu, deoarece acolo este santier, iar copilu' s-ar oferi cu placere sa sape un transeu..).Vreau sa le fac o surpriza!!!sper numai sa iasa...
Sebastian cica gateste cot la cot cu mamaia: adica daca face sarmale ea le inveleste- el le dezveleste , daca face ceva cu faina - isi baga mana pana la cot in ea,etc.Sa vedem daca o sa vrea sa ma ajute si pe mine; daca da, m-am scos!
Irinel, inca pe baricade! Bravo! Hai ca se apropie!
Saracuta de Monet, sa ii transmiti salutari din partea noastra!F. greu, sper ca va trece cat mai repede aceasta perioada grea!
Vanessa, ma bucur ca ii place! Despre Little One am citit aici, pe forum, numai lucruri f. bune.Misto sa invete si germana, nu strica o limba straina in plus-mai ales ca invata mult mai repede cand sunt mici!
Eu inca nu l-am inscris pe Sebastian si nu cred ca o voi face in curand. De cand cu schimbatul jobului, mi s-a marit aria geografica pe care pot cauta o gradinita (adica, fata de casa, voi lucra la capatul diametral opus al Bucurestiului).Am descoperit o gradinita pe strada imediat urmatoare locatiei; cred ca pot sa o vad pe geam.Asa ca, vom face naveta amandoi!!!
Nicoleta,multa sanatate! Daca te tratezi la timp, o sa fie bine!

Inca nu stiu cand o sa plec de aici, oricum mai mult de 15 zile calendaristice nu ma pot tine! Cred ca astazi o sa aflu! Si cand ma gandeasc ca acum aprox. 1 saptamana nici nu ma gadeam la asta!! Eu sper insa sa plec mai repede, mai stau si eu cateva zile acasa sa ma odihnesc/ pregatesc pt. cel viitor, plus ca trebuie sa fac si eu ceva smotru prin casa

P.S. Nally, am observat o manuta "suspecta" in poza 3 .Pupici!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Sunt fericita: MI-A APROBAT CONCEDIU !!!!!!!!!!!!!

Nally, super harnicutza mai esti. Pupici lui Sebi ca tare frumos mai e si destept !!!

Raportez ca mai am putin si termin si eu curatenia. Sunt franta...ma dor toate cele...dar imi place cand vad ca totul straluceste de curatenie.
Dar las' ca vine Amalia acasa si intoarce casa pe dos.
Si ce daca..mami nu se supara .

Va pupic !

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sunt la servici...cica.Si ce fac io ?Intru pe DC
Deocamdata aici e liniste pina ma asez cu toate.Sunt cam singura pe aici fiind birouri noi inca nu s au umplut.
Munca mea e un pic de toate de la preluarea telefoanelor pina la marketing si publicitate(sper io).
De abia luni vine persoana care ma invata exact ce o sa fac.Firma este STAER.ro e o firma de mobila gen Mobexpert si se cam extind.
Inisa a inceput sa planga cand se duce la gradi.Dar cand o iau e bine,educatoarele zic ca papa binisor doarme deci sper sa fie bine.Deja sunt 2 copii virozati ma rog sa nu ia ceva uuuf.

Nally ,s[or la treaba si pupici multi lui Sebi

acris felicitari pentru concediu.Mergeti undeva?

anacami sti cumva daca vrei sa pleci si ei nu vor ce poti sa faci?Pui demisia si gata nu?Io intreb pentru altcineva ca eu de abia am intrat la servici

vanesa multi pupici la baieti tai si bafta cu gradi,si eu am auzit lucruri bune despre little one.

Mai vin

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Laureta, inca o data succes la noul job.
Si Inisei, sanatate multa...sa nu raceasca !

De plecat nu plecam nicaieri in concediul asta. Am luat doar o saptamana ca sa pot sta cu Amalia. Bunicii au treaba cu gradinaritu'...so
De abia astept !!! Plus ca vrem sa-i sarbatorim cei 2 anisori pe 16 aprilie.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Laureta, eee, ce bine ca ai inceput asa usor si relaxant, ma bucur ca Inisa s-a adaptat bine, ii este si ei greu cand te vede plecand, dar apoi probabil ca se joaca cu ceilalti copii si uita. De publicitate te ocupi?, pai cauta-ma cand ai nevoie de ceva, ca eu numai asta fac:)

Cris, uraa pentru concediu, asa cum iti doreai tu o sapt intreaga cu Amalia. Si ce bine ca ai facut curatenia, asa o sa poti sta numai cu ea.

Cami, sper sa poti pleca asa cum iti doresti tu si sa fie bine la noul job. Si zici ca te ajuta Sebi?, eu cred ca o sa pandesti orele lui de somn sa poti face ceva:), eu numai asa reusesc

Vanessa, foarte buna gradinita, este aproape de mine:) Baiatul prietenei mele este acolo. Mami a lui este multumita, doar ca inevitabil a luat de pe acolo diverse viroze. Inteleg ca stai pe grivita, o alta gradinita de care am auzit numai lucruri bune si ti-l aduce si acasa la terminarea programului este 'Copil Istet'. Si eu as vrea sa-l dau aici, dar financiar inca nu ma prea incanta:(, mai vad ...

Cius, greu de spus, nici eu nu as las-o, dar cum sa faci sa nu o superi???, eu tin minte si acum cand nu m-a lasat mama intr-o excursie cu 2 colege pe la 15 ani si ce am mai bocit, pana la urma m-a facut sa inteleg ce o ingrijora pe ea si mi-a cautat o activitate pentru ziua respectiva, ca sa nu ma gandesc prea mult la drumetii

Nicoleta, si eu zic sa stai acasa, sa nu te mai expui inutil, mai ales ca ai predat revista. Multa sanatate! si pentru sot!

Nally, uau, cate ai mai facut, asa e ce frumos arata casa inainte de paste:)De pampers nu pot sa spun decat bravooo!

Irinel, de acum cand deschid forumul primul lucru aici, sa vad daca s-a nascut surpriza:)
origami www.origami.ro
Ma bucur pentru Mona, chiar ma intrebam ce este cu ea, transmite-i si din partea noastra multi pupici si ca ne este dor de ea.

La mine la serviciu este foarte mult de lucru, se apropie pastele si mereu este asa, deci curatenia mea o voi condensa in weekend cand vom vedea ce reusesc pentru ca mai am si cadouri de cumparat la pitic si tatic de pitic. In rest vreauuu acasa sa dooorm ca minuneam mea imi face niste nopti albe de ceva timp de ma ustura ochii...

Multi pupici

Mergi la inceput