Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Nally, ce mi-ai facut cu prajitura asta, na acum trebuie sa-mi fac timp in primul rand pentru ea si apoi curatenie si tu esti de vinaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
am ajuns cat de cat la o intelegere, se pare ca zilele viitoare pot pleca (dupa ce predau ce mai am de facut+inventar personal).
Asa ca...saptamana viitoare voi avea program de voie. Trebuie sa ma mai programez pt. analize medicale in vederea angajarii, pt. legitimatie, card, etc. Dupa, la munca...
Ma gandeam ca poate ar fi bine sa-mi fac si unele analize (interes personal), ca mai am niste "chestii" care cam schartie-m-am tot plans la voi!
La noul job le-am zis ca pot sa ma duc de pe 24 aprilie, dar poate o fac mai repede cu vreo saptamana: 24 este luni=zi libera, si va trebui sa incep de marti .
Serviciul este undeva pe la Baneasa, ma gandeam sa-l dau la gradinita Smart Kids; cred ca as putea sa-l dau si la Little One-poate ne facem colegi!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Ia priviti aici:
www.desprecopii.com/" target="_blank">http://www.desprecopii.com/

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Paloma, felicitari!
Eu nu am mai intrat pe pagina principala de luni de zile; pe de alta parte, cred ca nu o recunosteam chiar daca mai treceam pe acolo, pare mult mai mare ca varsta! Sa-ti traiasca, este frumusica foc!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Nally, mersi mult. Am facut prajitura din aduceri aminte, a iesit buna dar week-end-ul asta recidivam, ca stiu sigur ca dupa reteta ta e "criminala". Dupa cum vezi, am starnit o gramada de pofte pe aici.

Paloma, felicitari, e o dulcica.

Irinel, catinel-catinel, ca mai e putintel (na ca vorbesc si in rime!). Pupici lui Danut, burticii si tie.

Monet, of ce greu e. Dar timpul trece si curand o sa iti revii. Va pupacim si pe voi toti!

Anacami, felicitari pt noul job.

Acris, o saptamana cu Amy. Uau, ce fericire.

Vanessa, bafta la gradinita si multa sanatate mamei tale.

Laureta, uau primul job. Bafta multa si pupici Inisucai sa nu mai planga.

Nicoleta, sper ca esti bine.

Fetele care v-ati apucat de caratenie, daca va mai tine harnicia, hai si la mine please, ca la mine zici ca e razboi in fiecare zi. Promit ca va duc in Disneyland si la ocean!

Va pupacim pe toate si pe toti piticii dragalasi,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Paloma pupa mama fetitza frumoasa foooc

Carmenbr io vin daca ma duci la Disneyland si la ocean inainte dupa aia vedem noi cum facem cu dezordinea

Anacami vrei vacantza huuu?.Si eu trebuie sa fac analizele la Romar am inteles ca au contract.Oare ce analize se fac,trebuie sa nu papacesc?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

hello

Paloma- felicitari!!! micutei si frumoasei Cristina.

Monet- sarmana de tine, lasa ca totul o sa fie bine.

In sfarsit am si eu timp sa va scriu cateva cuvinte. La noi totul ok
in afara de faptul ca Julia are guturai, dat cu vremea de acum totul
este posibil. Maine trebuia sa plecam la mama sa schimbe Waldek rotile
dar din pacate numai el va merge, noi pe 15 trebuie sa plecam la
soacra si nu vrem sa amanam din cauza boli, iar acum in aer sunt tot
felul de virusi. Astazi am fost invitati la o prietena, de fapt Julia
a fost invitata de un cavaler care a sfarsit 1 anisor, dar din pacate
nu am putut din cauza guturaiului.

Sotul ca intodeauna cu munca iar eu pe acasa ca intodeauna, cateodata
imi vine sa imi iau campi, mai ales cand nui convine cate ceva. Are
caracterul lui tasu creu este sa te intelegi cu ea.

Cam atat pe la noi

pupici

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

din cauza ploii Cata vad ca nu s-a trezit inca asa ca amintrat si eu repede pe aici.
Am avut o saptamana cumplita (profesional vorbind) dar am reusit niste chestii de care sunt mandra asa ca tot raul spre bine.
nu prea mai reusesc sa intru seara pe net ca ma bat cu Cipi pe calculator. Acum, chiar ca mai trebuie sa luam unul. De mult o cloceam dar chiar nu mai tine. Sau macar sa "racordam" si leptopul la net.
Am fost ieri cu Andu dimineata la policlinica sa-i fac exudat pt ca prietenul lui cel mai bun e suspect de scarlatina. de fapt am inteles ca e purtator de streptococ. Sper sa nu-mi faca o "ucurie". Rezultatul e gata sambata seara sau duminica dimineata. Dar dr nostru ne-a zis ca daca e sa faca ceva face intre 1-3 zile. Asta ne mai lipseste. Saptamana viitoare vreau sa merg cu el la analize complete de primavara si pt el si pt mine. Mai are cateva zile si intra si in vacanta. deabia astept ca vreu sa mergem la vreo doua filme. Si poate ajungem si noi cateva zile la munte chit ca nu mai e zapada. dar toata iarna i-am promis si nu am ajuns din cauza mamei.
Azi stau si eu acasa si lenevesc.

Andu a inceput gradinita la 3 ani si in primul an a luat toate bolile copilariei si nu nuami. era tot timpul racit si bolnav. in anul doi a fost mai binisor iar din anul trei si pana in prezent exceptand o viroza urata pe la 4 ani si un gripa de anul asta cand l-a durut si urechea de a a vut si febra vreo 2 zile nu a am avut nici o alta problema cu el. Se imunizeaza. Si oricum nu exista cred alta metoda de imunizare decat sa faca bolile. Plus ca toate bolile copilariei e mai bine sa le faca de mic decat mai tarziu.

vad ca ati terminat deja curatenia de primavara. eu nici nu am inceput-o si nici nu stiu cand reusesc sa o fac. Groaza imi e de geamuri si de faianta din bucatrie. mai ales ca eu am si multa faianta si gresie in bucatarie. Restu, chiar daca fac curat trece taifunul Cata cu uraganul Andu si s-a terminat.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor
Urata vremea de afara.
Paloma felicitari Cristinei
Anacami FElicitari pentru job si succes cu gariserea gradinitei.
Cris Ua, esti cea mai fericita o saptamana cu Ami. Hai ca o metriti din plin.
Vanesa nici eu n-am facut curat intentionasem sa ma apuc dar daca m-am imbolnavit am amanat-o.

Io sunt putin ametita cred ca de la unul din medicamente. Pe sot l-au externat ieri. Azi tre sa ma duc la munca am stat acasa 2 zile. Si Bia doarme, cred ca iar se scoala la 10.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat iar ca sa ma laud, dar sunt atre fericita. chiar am si plans nitel. M-a sunat Andutu de la scoala ca a luat punctaj maxim la Cangurul (olimpiada la matematica - pentru clasa a II a ). La Winers a luat pana acum punctaj maxim la 2 probe (matematica, engleza) iar la romana a avut 2 greseli (dar a fost nr minim de greseli, ca acolo nimeni nu a reusit perfect). Mai are 2 concursuri, Winers cultura generala saptamana viitoare si Eurojunior la care trebuie sa-si spele greseala de asta iarna cand a cam bulit concursul. Sunt tare mandra de baiatul meu.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput