Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Dau raportul, io de sambara sunt racita, febra, frisoane, ma doare fiecare cm de carne de pe mine, tusesc. Bia calare pe mine toata ziua, sper sa nu ia raceala de la mine. Sotu a facut o infectie la mana de toata frumusetea.

Berta o sa fac o poza la capacele Biei, ca am cautat pe net si nu le-am gasit. Noi le-am castigat la un concurs de la pampers.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mi am lasat puiul la cresa,la inceput a stat dupa aia venea la usa ma cotrola pina sa urcat la mine ca maimutzica.A plans ceva am inchis usa si tremuram dupa usa si eu si tati.
Sunt un pic linistita ca educatoarea e vecina noastra si e o femeie tare calda.Sper sa mearga bine.

tnicoleta multa sanatate si refacere rapida.Poate i dai lui Bia ceva gen vitamina c sau vitamine sa i cresti imunitatea sa nu ia de la tine boala.
De capacele eu cred ca sunt Clemmy CLEMENTONI arata asa http://www.clementoni.com/catalogo/clemmy_e.htm

bertha eu zic ca nu are nimic sa i cumperi bucatarie lui Darius.Ei sunt inca mici acum si se joaca cu de toate.

mephala sa iti fie de bine papa

Merg sa fac curat uf ma simt asa singura e prima data de cand am nascut cand ma separ de Inisa si este asa de greu.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Laureta, asta este, toate au un inceput! O sa va acomodati repede!Dupa cateva zile-saptamani o sa vrea sa se duca, compania copiilor o sa-i prinda bine!
Nicoleta,multa sanatate!Mergi la doctor!
BebeBeca,uff! Sincera sa fiu, si eu imi propusesem sa nu ii dau decat chestii "sanatoase"! Ce te faci cand vede, insa, la ceilalti copii si vrea si el! Si eu ii dau pufuleti, ma bucur insa ca vrea sa ii cumpar mai mult pt. surpriza (Gusto cu surprize): lui ii dam surpirza+2,3 pufu, noi mancam restu'. Langa parc este un chiosc, imi zice" mami cumpala bunga, masina".
Bertha, eu zic ca nu are ce sa strice! Eu i-am cumparat lui Sebi orice, daca imi placea sau ii placea ceva; i-am cumparat si arucior de papusi, ca a vazut la o fetita in parc si era disperat...S-ar putea ca peste o perioada sa nu ii mai placa!
Poate Darius vrea sa-si deschida vreun restaurant sau sa construiasca asemenea lucruri
Carmen, suna tare bine!Cum a fost?
Si noi am facut ieri un gratar, m-am "umplut" de carne=drept care acum sa nu mai aud de ea!
Astazi am mancat numai lactate, vreau sa incep si o cura de slabire , ca m-am ingrasat f.f. mult si nu ma mai suport...
Ce mai face bb din burtica, cum te mai simti? Iustin ce nazdravanii mai pune la cale?
Simona, felicitari!!!Atat pt. dintisori cat si pt. Victoras cel istet!Cred ca sunteti tare mandri de el! Ce mai face Roxy?
In ce clasa este?

Dupa cum v-am spus, sambata dimineata am convocat o intalnire in cartier, cu prietenii nostri de aceeasi varsta!! Am fost in IOR cu inca 2 pusti si o pustoiaca!Ne-am simtit tare bine, Sebastian s-a dat bine pe langa Ioana, avem chiar si poze
Ieri am fost la tara; socrii mei au inceput operatiunile pt. constructia casei, asa ca de acum inainte o sa vizitam destul de des aceasta locatie- mai ales Sebastian!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, raportez inceperea curateniei de primavara!!!
Olteneste va informez: spalai o armata de geamuri si usi, mocheta din balcon, perdelele (de fapt le spala masina, da' le trec si pe ele la realizari proprii), ma pregatesc sa ma reped la cartile din biblioteca, sa le dau jos sa pot curata cu Pronto. Darius e la plimbare cu tataie, acu-acu apare infometat. Sper sa-l smecheresc pe tataie si sa-l culc pe Darius la ei, altfel transform curatenia de Paste in curatenie de Craciun!

Gata, ma jeli destul la treaba acum!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cami, crezi ca eu nu ii dau pufuleti sau alte prostii? Si ciocolata preseteaza. Dar prostiile astea nu inlocuiesc niciodata o masa.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Nu stiu daca am apucat sa va spun: ne deschidem agentie de turism. Maine sau poimanine depun actele pentru obtinerea licentei. Asa ca... daca aveti nevoie de concediu... apelati cu incredere!

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, eu tot cu ale mele: ma mir ce poate aduna omul prin casa!!! Si eu nu sunt genul strangator, arunc mereu diverse si tot e casa plina. Facui macel prin lucrurile lui Darius, ii aruncai toate sticlele, borcanele de iaurt, masinile fara roti etc. Sper sa nu faca un scandal prea mare.

Bebebeca, daca vrei sa ma ajuti cu concediul, poti s-o faci, iti aduc baiatul o sapt, de vacanta ma ocup eu, promit. Din sept. planuim sa plecam doar noi 2 undeva, da' nu se baga nimeni sa stea cu Atomel. Ce zici, te aranjeaza un baiat nebun?

Laureta, te inteleg perfect ce simti, of, tu plangi pe-acasa si fac pariu ca Inisa e in chefuri mari la gradinita. Ca asa sunt ei, niste smecheri urati pe care ii iubim la nebunie!

Gata, fug, pauza s-a terminat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Fetele am ajuns a casaaaaa
Azi am luato mai devreme ca programul e lung pina la 18.30.Intre timp normal ca tati sunase sa vada ce face printzesa lui(alt disperat),ea la 12 jumatate papase deja TOT,si se pregateau de somnic.Oare papa tot s au ma minte tanti aia ca sa ma ia cu bune???Mda incep sa dau in paranoia
Deci prima zi fu bine am vorbit si cu dirctoarea care a fost foarteeee amabila si era si ea in curent cu tot ce facuse Inisa azi(sa dus si sa interesat la grupa ei)
Fetelor Doamne ajuta sa fie bine si ce ma doare pe mine cel mai tare sa nu se inbolnaveasca tare.

bertha ete ce harnicutza bravo,io mi am frecat bucataria ca sa treaca timpul si doamne cate pete am putut gasi

bebe beca bafta cu agentia sa va mearga super bine

anacami noi am fost la IOR ieri dupa amiaza am lasato in pace sa se faca ca o purcica

Mergi la inceput

Bertha, crezi ca i-ar placea Grecia? Ca noi acolo vom fi in septembrie... .

Fetita mea a adormit astazi la pranz la noi in pat. Este posibil sa trebuiasca sa ii schimbam patutul? Pentru ca in patutul ei nu vrea deloc sa doarma la pranz.

Laureta, multumim de urari! Speram sa mearga bine, ne bazam pe recomandari si pe cunostinte, pentru inceput. Probabil ca vom imbatrani cautand afacerea de succes

De astazi am inceput un fel de regim: mananc din 3 in 3 ore si incerc sa nu amestec alimentele. sa vedem ce iese.

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Merg la nani mai devreme azi sunt rupta si miine ma scol again devreme.Pupici si vise placute

Mergi la inceput