Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Simona, aceeasi boacana cu detergentul a facut-o si Rebeca ieri. Nu stiam noi de ce este tatat liniste in casa...

Nu stiu ce sa ii mai fac. Nu doarme la pranz, iar noaptea doarme vreo 10 ore. Si mi se pare putin. A stat ieri afara vreo 2 ore si somn ... yok!

Acum face baie, tati doarme (ce bine o fi) iar eu prestez DC.

Pupam mamici si copilasi!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Noroc cu Laureta ca m-a tras de urechi, altfel nu scriam, imi era si rusine dupa atata timp. Acum astept cate un de la fiecare, si eu dau la schimb multe .

Noi suntem bine, am avut o perioada proasta, adica nu noi personal, ci persoane f apropiate, dar sunt pe cale de rezolvare.
Joi am primit vestea cea buna, gata, in septembrie trebuie sa se prezinte sotul la job-ul dun Bucuresti. Noi nu stiu cand vom aparea, cel mai probabil la incep. anului viitor. O sa fie o nebunie, ma ia groaza cand ma gandesc.

Irinel, wow, ce zboara timpul! Mai ai putinel-putinel! Te rog sa insarcinezi pe cineva sa ne informeze cand se va produce marele eveniment, daca George va fi prea ocupat, poate sa-mi trimit un mail scurt si promit sa le anunt urgent pe fete. De emotie sa nu uite sa scrie sexul bebelusului!
Ce-mi place cand povestesti de Danut-smecherut! Il pup din toata inima!

Laureta, nici gand de felul 2, poate daca i-as da tot ciorba, ca altceva nu vrea. Am un mare ciorbar in casa, alta mancarea gatita nu papa, asta-i marea mea durere. Bine, exclud piureul, ca nu-l consider in categoria mancarurilor gatite. In rest, lactatae de toate felurile si in cantitati uriase.

Cius, si Darius s-a dat la pateu de curand, cum il vede cum cere "patita" Immmmi, parca a ajuns si la mine parfumul detergentului!

Mephala, lui Darius i s-a inchis acum vreo 2 luni fontanela, tot cam de 1 cm o avea, s-a inchis brusc, cred ca intr-o sapt era gata. Asa o sa se intample si la voi, nici o grija!

Bebebeca, wow, ce propozitie! Bravo, fata mare deja Rebecuta! Noi nu ne mandrim decat cu 3 cuvinte legate de genul "tita tai aba", adica "fetita taie iarba". Darius vorbeste extrordinar de stalcit, nici chiar eu nu inteleg permanent ce vrea. Si un cuvant poate avea atatea sensuri!!! De ex: ata inseamna roata, atza, alta; Pata poate insemna talpa, pata, parte, piatra si tot asa E o feerie limbajul lui!

Nally, bine ai revenit!

Carmen, eu zic sa nu-ti faci probleme! Fiecare copil cu ritmul lui. Numai eu stiu cat alerg dupa nebunica al meu, da' eu cred ca mai bine agitati decat blegomani.

Vroiam sa mai scriu si altor fete, dar evident ca am uitat ce!

Fetelor, hai sa va spun si eu o problema. V-am mai povestit despre pasiunea cu electrocasnicele. Avem filtru de cafea, aspirator, masina de spalat, mixer si fier de calcat de jucarie. Problema e ca sunt toate jucarii de fetite. I le-am luat pt ca ii plac la nebunie, la masinute, trenulete etc se uita f putin timp, cu celelalte se joaca de 3-4 luni si nu s-a plicitisit. Ieri am fost intr-o vizita la 2 fetite si i-a ramas gandul la oalele si tigaile lor. Nu ca sa gateasca ceva in ele, ci ca sa le puna/ia capacele si sa le bage una in alta. E tare pasionat de dopuri sticle, capace etc. M-am gandit sa-i cumpar si lui. Intrebarea e, ca sa scurtez: oare gresesc cumparandu-i jucarii pt fetite, chiar daca asta-l face fericit? Cum sa-i trezesc interesul pt jucarii adecvate sexului sau? Ma preocupa rau pb asta, de cateva zile ma tot gandesc.

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,
Am vazut ca vorbeati de pateu ;si Rebeca mananca aproape zilnic pateu,ii cumpar de obicei de ficat de pasare.In afara de pateu si placinta,si cate o bucatica de mar sau kiwi,nu prea mananca altceva.In schimb lapte ar bea daca i-as da si 2 litri la zi.
Bertha,si Rebeca mea vorbeste la fel ca Darius ,dar ma bucur ca vorbeste si atat ,pentru ca a inceput sa vorbeasca destul de tarziu.
Simona,si eu trebuie sa desenez zilnic copii pentru Rebeca ,tati ei a spus intr-o zi disperat de atata desenat ca-i face unul adevarat sa nu-i mai trebuiasca atata copii.
Dintisorii ne-au iesit foarte tarziu,abia la 1 an si 2 luni a iesit primul, acum abia are 12.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut .Mi s-a trezit printesa .Va pup

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Simona, ei lasa mami ca o sa si vorbesca puiul cand nici nu te astepti.
Berta, eu i-am luat Biei un set de "capace" (asa le spun eu). Sunt 8 forme de diferite culori care se baga una in alta, se pun una peste alta.
Cu detergentul am patit-o si eu. Cand bag la spalat ii dau ei paharul cu detergent sa il puna in masina si intr-o zi l-a varsat fix pe langa.
Vanesa si eu ma gandeam la fel. Ai spus o data ca stai aproape de Herastrau.

Mey, i-o stau sa ma gandesc la cate mai gasesc astia prin alimente. O sa ajungem sa nu mai putem manca nimic. No, Bia mai papa si ea din cand in cand ficatel de pasare, ei il fierb si il amestec cu piureu, iar pateul l-ar papa cu lingurita si fara paine asa ca nu prea ii dau.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, va rog frumos, daca vreuna ati salvat reteta aia de prajitura cu mere pe care ne-a dat-o Nally mai demult, postati-o aici, ca am cumparat mere si de toate si nu am reteta.
Mersi mult. Revin mai tarziu.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

http://www.marinus.go.ro/

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, pacalicioaso!
Am facut 'scurt' la mana.

E o vreme superba, asa ca asteptam sa se trezeasca seriful cel mic si o intindem la gratar. Ceafa, mici, piept, pulpe si bericioaica. Totul garnisit cu sos Remoulate. V-am facut sa poftiti?
...
Sa va fie de bine!
...a, si capsuni cu frisca

O duminica placuta dragelor!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Vai, Carmen, "asta-i calomnie, zau asa!". Si eu incercam sa ma abtin si sa mananc o simpla salata...

Laureta, ce teapa am luat...

Acum am vorbit cu tati la telefon, Rebeca este la socrii mei, doarme si am aflat cu stupoare ca fetita a mancat astazi chipsuri si pufuleti. Bine ca tot incerc eu sa ii fac pofta de mancare... M-am ofticat si mi se pare o chestie de prost gust.

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Laureta, mi-ai facut-o! Degetul meu te-a injurat pt fiecare clic in parte! Da' tare faza, pe bune!

Bebebeca, sa inteleg ca te-a nemultumit ca i-au stricat fetitei pofta de mancare sau ca ii dau prostioare nesanatoase?

Nicoleta, ma poti ajuta cu o poza cu "capacele" sau o descriere mai amanuntita, eventual de unde ai luat set resp? Nu imi dau seama la ce te referi, da' suna minunat pt obsedatul meu de capacele.

Carmenbr, cel mai bine ar fi sa-i scrii un mail lui Nally.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Bertha, m-au nemultumit amandoua, dar mai ales lipsa de interes. Pentru ca au avut mancare la dispozitie, nu trebuia decat sa i-o dea, in loc sa o indoape cu prostii. O zi intreaga. Si spre seara, cand a venit acsa, credeti ca a vrut sa manance ceva? Nu...

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput