Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
Nally spune:
Buna fetele!
Mi-a trebuit ceva vreme si batai de cap din partea unor fete dragi mie sa imi fac curaj sa mai scriu pe la bebei!![]()
Nici nu stiu ce sa va spun despre noi... am crescut mari si cuminti... papaciosi cu toane... am inceput sa vorbim un pic... suntem in faza de cuvinte ...inca nu legam sa facem propozitii!
Am scapat de pampers si facem la olita si wc pe reductor... suntem un smecher si jumatate si un iubaret de numa!
Ne-am intalnit mai des cu Inisa si Rares cu care suntem prieteni buuni de joaca... aaa si cu Alex al Mariei
...
Eu sunt bine... cat se poate! Fac ture Bucuresti Buzau sa o ajut pe mama cu bunica ... care din cauza bolii asa s-a inrait incat mananca suflet de om si nu il lasa sa respire... batranete si boala grea! ![]()
Nu am apucat sa citesc din urma de ceva vreme... sper sa recuperez macar cu cititul daca nu si cu raspunsurile catre voi! ![]()
Vanessa Multa sanatate mamei tale! Si tie putere sa fii alaturi de ea! 
Fetele cu burtici sarcini usoare si nasteri pe masura, la fel de usoare!
pe burticute! 
Ca sa ne vedeti cat am mai crescut am pus pe net cateva poze! 
www.dropshots.com/Nally 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
Irinel spune:
Nallyyyyyyyyyyyy bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine! Da uite ca si eu is lenesa la scris, nu mai apuc de fapt :-(( Pupici dulci tie si lui Sebi!
Claudia si Patricia bine ati venit printre noi!
Laureta tu mi-esti oricum draga, da daca imi spui cum ai gasit link-ul ala mi-esti si mai draga :-)) Am cautat si eu link-ul unde am povestit eu nasterea lui Danut (la cald) da nu am reusit, am crezut ca nu se mai poate ajunge la linkurile astea asa vechi. Stiu ca era la capitolul 42 sau 52 de mamici, da n-am reusit sa il gasesc. Ma ajuti? Pleaaaaaaaase. As vrea sa il salvez pentru mine, poate si pentru Danut, nu mai stiu exact ce contine, da e frumos peste multi ani sa citesc ce am scris atunci. Pupici dulci.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani
tnicoleta spune:
Nally Bine ai revenit. Ce mare s-a facut Sebi, sa-ti traiasca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
Nally, este foarte bine sa mai auzim cate ceva despre voi.
Claudia, bine ati venit pe forumul nostru!
Vanessa, 20 de dinti? Rebeca are numai 6 dinti di 4 masele...
Trebuie sa fug!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Buna!
Nally, Sebastian, 
. Nally, Ai un baietel 
In privinta dintisorilor, Sebi al meu are incisivii,caninii toti + cate un rand de maselute sus-jos,stanga-dreapta.Mai asteptam inca un rand de maselute si gata...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
laureta spune:
Iarasi sculat devreme si nu imi convine delok.Dar avem noutatzi.Azi am fost la o alta cresa si....luni mergem la cresaaaaa
Normal ca a mers cu pile,luni avem si intalneala cu directoarea(doctoritza),sper sa nu ne faca probleme.Deja am luat fisha de inscriere si azi terminam cu fisha.
Am niste emotiiiii

.In schimb ea nu avea nici o treaba,a intrat direct la copii si deja se juca cu ei.Este cea mai mica din grupa.Este curat acolo,am vazut baia,dormitorul,au loc de joaca(camera imensa) cu topogane si tot felul de minuni ca la locurile de joaca.Afara e verdeatza.Am stat un pic am discutat si miine trebuie sa i cumpar ce i trebuie pentru cresa.
Luni mai stau a casa si ma mai duc la ea din cand in cand ca este aproape de noi si marti....la serviciiii
.Moamaaaa ce schimbari nu place de loc
Sper din tot sufletul sa ne fie bine amandoua ea la cresa ei eu la "cresa" mea.
Sunt asa bulversata de noutatile astea mi se rupe sufletul ca o s-o los acolooo

Nally ce bine ca ai scris.Dupa atat batut la cao era si timpul
Irinelu sa sti ca ti am cautat subiectul si nu mai este.Sigur ai povesti la nr 42(banuiesc la sfarsitul subiectului) fiind ca la 43 iti spun fetele ce frumos ai povestit.Imi pare sincer rau as fi vrut sa ai si tu povestea nasteri.Dar io mai caut nu ma las
Si imi este un sooomn Inisa cum a venit sa si culcat tzop pe canapea io stau si pazesc mustele![]()
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Nicoleta, este o scumpica Bia si are o tunsoare foarte sic:). Tu cum te mai simti? Gata revista?(apropo ce revista este?)
Alus o scumpica Julia, a vazut ea si a inregistrat tot![]()
Vanessa, ma bucur ca ai si o veste buna, ca e tare greu. Acum esti datoare sa-l duci la gradi in vizita, ca baiatul a ascultat pe mamica![]()
Nally, mi-era dor de voi, chiar daca mai stiu de Sebi cate ceva de la Iuliana, dar parca au intrat zilele in sac ca nu mai apuc deloc sa ma intalnesc cu voi mai ales de cand cu serviciul.Chiar a crescut Sebi, este un dulce si felicitari pentru olita!!!
Ce mai fac Alex si Maria, mi-e dor si de ei
Claudia, Rebecca, bine ati venit la noi, asteptam sa ne povestesti despre voi
Laureta, ma iau de mana cu tine Hai Steaua!, putea fi mai bine aseara, dar merge si asa.
Ma bucur ca ati gasit cresa, sper sa se adapteze bine, pare foarte bine din ce ne-ai povestit. Ai gasit serviciu?, sau te intorci unde ai mai lucrat, ca foarte repede se intampla schimbarile, cred ca ti-e greu. Mergi si tu la somnic un pic.
Sa vedeti ce nervisori aveam aseara, ca Mihnea stricase telecomanda si tati nu venise de la serviciu, iar minunea se lipea de televizor si tb sa-l inchid:( (si nu vedeam meciul). Deobicei il setez negru pe ecran si pastrez doar sonorul, dar acum nu puteam, cand a venit tati am tunat si fulgerat de ora la care vine, dar of-ul meu era altul:))
Multi pupici
claudiasabou spune:
Buna,
Inainte de a scrie am stat si am citit mesajele voastre si am vazut pozele cu copii vostrii ,sunt tare dragalasi cu totii.
Nu stiu cu ce sa incep .
Rebeca Patricia nu prea mananca ,ar bea foarte mult lapte si mancare mai putin;dulciurile nu ii plac,ne tot pune sa-i cumparam ciocolata pentru a-i desface ambalajul nu pentru a o manca ;in schimb ar manca toata ziua numai masline si muraturi.La "epede-epede", ca asa ii spune la olita ,nu face decat dimineata(primul lucru cand deschide ochii ii trebuie caca si pipi) ,peste zi si noaptea ii pun pampers.Iubeste tare mult copii motiv pentru care vreau sa incerc sa o duc la cresa sa se obisnuiasca ca mai sunt 3 luni si incep seviciul.Cam atat deocamdata .Va pup
Am uitat sa trec anul nasterii mele 1977.

Claudia si Rebeca (29 iunie)
claudiasabou spune:
Am uitat sa va intreb ce alte alimente in afara de carne ,oua si spanac mai contin fier,ca de-astea nu vrea sa manance.De vorbit se chinuie sa spuna toate cuvintele care le aude ,dar propozitii nu spune inca.
Claudia si Rebeca
claudiasabou spune:
Tot eu sunt .Am reusit sa pun si poze ,sa o vedeti pe Rebeca .Va pup.
poze Rebeca