Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
laureta spune:
Laurina daaaa hai Steauaaa
.Eu am vazut meciul intre un dush mie si o baitza a Inisei
.
Serviciul e primul,nu am mai lucrat pina acum.Salariu e cam de kakao dar merg sa invatz ce e aia servici:).Si am promisiunea ca voi avansa si salariu va mai creste.Numai ca sotul meu cunoaste persoana altfel nu as mai avea incredere.Merg inainte sper sa fie bine.
claudia fizatzelul contine fier.Dar..eu tot citesc ca ficatul e toxic ca acolo se aduna toxinele.Incep sa intru in idei
.
Ati mai auzit asta despre ficat????
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
laureta spune:
Claudia am scris in acceasi timp chiar si sekundele sunt aceasi
.
Am vazut pozele,ai o fetitza superba sa iti traisca,este asa zambareatza
claudiasabou spune:
Mersi mult Laureta.
Si eu am citit de vreo zece minute ca ficatelul contine toxine si sa nu dam la copii.Rebeca nu se prea "da in vant" nici dupa ficat .Ma gandam sa incerc sa-i dau sirop de coacaze.As vrea sa vad si eu poze cu Inisa daca se poate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
anacami spune:
Da, da,Claudia, este superba! Pare si f. nazdravana! Sa va traiasca!
Laureta, eu am un fix: nu incep aproape nimic de martea! Probabil ca si auto-sugestia functioneaza
.Bafta si tie si Inisei!!!La ce cresa ai inscris-o? eu stiam una pe langa cinema Gloria, deci f. aproape de tine (pe partea cealalata a parcului)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
laureta spune:
Anacami sa sti ca ai dretate cred ca incep miercuri,iupiiii inca o zi in plus
.Am inscris-o la cresa Titan IV in spatele magazinului Titan.
Claudia uite si poze:
http://community.webshots.com/user/inisa10
http://www.dropshots.com/laureta
anacami spune:
si pe ea sa o duci de lunea, sa se duca toata saptamana....![]()
.
Acum glumesc, cu siguranta o sa-i placa- daca iubeste copiii!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
claudiasabou spune:
Este tare draguta Inisa.Si ea are niste ochisori tare frumosi.Eu tot stau pe ganduri daca sa o duc la cresa sau sa angajez o bona.La Zalau este o singura cresa de stat ,nu avem gradinite particulare.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
anacami spune:
astazi cred ca bat recordul la nr. de mesaje!
Sunt f. bucuroasa si va spun si voua: o verisoara a nascut astazi o fetitza- are si un baietel de aprox. 4 ani si a mai avut un baietel care a murit anul trecut la varsta de 3 luni! Dumnezeu i-a trimis un alt ingeras care sa o bucure!
Claudia, cred ca cel mai bine ar fi sa te duci sa vizitezi cresa, eventual sa intrebi si alti parinti care au avut/au copii acolo daca sunt/nu multumiti de conditii; dupa aceea iei o decizie...Nici bona nu ar fi o varianta proasta, dar numai sa ai incredere in ea, eventual o recomandare
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mephala30 spune:
Claudia, bine-ai venit printre noi!
Ai o fetita tare frumusica!
Anacami, felicitari verisoarei! 
Laureta, bafta la amandoua: tie la servici si Inisei la cresa. Sa ne spui cum s-a adaptat.
Nally,
. Ce-a crescut Sebi!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Laurina spune:
Laureta, este bine ca stii ceva sigur, iti tin pumnii sa fie totul in regula, e mai bine miercuri
, ai 2 zile sa vezi cum s-a acomodat Inisa.
Claudia, o frumoasa Rebecca, fete frumoase pentru baieteii nostri ![]()
Am citit si eu despre ficatel, nu stiu ce sa zic, ma gandesc totusi ca multi medici il recomanda, daca ar fi asa toxic, nu s-ar insista pe asta. Asa si de spanac am citit ca este legenda cu fierul pe care il contine...
Fetelor ati vazut eclipsa? Eu am gasit un site si m-am uitat on-line, super, am corupt lumea si pe aici, a fost dragut ca ma striga sefa din alta incapere si eu strigam sa stea putin ca se termina eclipsa si vreau sa vad si eu