Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,
sunt nou venita pe forum si vreau sa va intreb cum as putea sa o inscriu pe fetita mea in aceasta lista.Ea se numeste Rebeca Patricia si s-a nascut de ziua mea pe 29 iunie ,in 2004;a avut la nastere 3 kg.,52 cm si scorul Apgar 9.Va multumesc.Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Claudia, Patricia bine ati venit!
Laureta te poate inscrie in lista!

Fetelor, va dati seama ca peste 2 saptamani o sa avem un prim sarbatorit de 2 anisori?!?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Bun venit Claudia esti pe listutza.
Sa ne povestesti de pitica ta cum papa(durerea mea),daca face pipi kki la olitza,gasesti tu ceva sa discutam

mephala de curiozitate am pipaito pe Inisa la capusor si ea are inchis de tot fontanela.

anacami nu mai zi de sarbatoriti ca io boceeeesc.Ce repede trece vremea

Uite aici povestea Nally cum a nascut si noi tremuram de frica

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24778&whichpage=6

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

La inceput, buna Claudia si Patricia, ne pare bine ca listuta noastra este din ce in ce mai lunga, nui asa fetelor am dreptate?

La noi cu oul stam mai rau, avem inca alergie la albus, dar este foarte ciudat ca nu intodeauna are, este cam ciudat. Julia este din ce in ce mai dulcica si din ce in ce mai mult vorbeste. Sa va spun ce a facut astazi. Cand sa intors sotul de la servici Julia sia luat papusa, sia ridicat bluza i a puso la piept spunand ca pusa mananca. Sotul ma intrebat ce prosti o invat, iar eu iam spus ca a vazut la o prietena care are un fiu de 4 luni. Iar ea foarte repede invata si uita foarte greu. Cateodata o ia si vrea sa o spele in cada. BIne ca numai a aratat cum mananca pusa . Alta faza este ca totul ce mananca sau bea nu conteaza ce este bun,. Cu olita inca avem probleme . Cam atat pe la noi.

Laurina- bine ca te intelegi cu Cristina, eu nu pot sa ma inteleg intodeauna, nici noi nui dam ciocolata si nimic dulce, si va avea cu asta probleme ca mie numi prea plac dulciurile iar tati daca nu are nu moare. Bere a gustat, cola inca nu.

Laureta- iti doresc ca sa totul iasa cat mai bine, poate o treci ziua de nastere lui Claudia, noua fata la ziua mamicilor, 29 Iunie.

Vameesa- imi pare rau ptr. mama ta. suntem alaturi de tine.

Eu ieri am avut o zi ptr. mine, am iesit de dimineata si amm intors dupaamiaza, am fost la doctor la control, apoi prin magazine, unde iam cumparat lui Julia hainute foarte ieftim si mie o geaca tot foarte ieftin, geaca am cumparato in Carefour.

Ma scuzati ca nu va scriu prea des dar nu prea am cum, cu julia nu se mai poate, iar cand doarme ma apuc de treaba.
la toate

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Hai Steauaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

e maci si cum am sotul ocupat am zis sa mai intru si eu cu vesti.
Bun venit fetelor noi!
Am fost cu mama azi sa ii faca schema pentru raze si medicul de la Elias era super optimist. Ne-a explicat el ceva cum e cu celule astea rele si cum se pare ca uneori nu se inghesuie sa se extinda iar alteori fug de nebune. se pare ca la mama cu toate ca invazia este foarte agresiva este localizata la nivel toracic ceea ce este bine si poate ca, radioterapia mai simplifica situatia asta imputita. Sa se speram ca o sa fie bine. Incepe de luni 5 saptamani zilnic fara sambata si duminica.

Noi suntem inca raciti. nivci nu ne lasa nici nu ne trece. e o ameteala de raceala. Sa va zic cum l-am facut azi si ieri de a tot cerut oala. V-am spus ca acum vreo 2 zile l-am dus in vizita la gradi. De atunci tot zice "cupiii" sau "baieti, fetite". si i-am zis ca-l mai duc la gradi cand o sa faca la oala. si de atunci cere incontinuu oala. acum a adormit si in somn zicea "kk. oala". Am strsat copilul dar poate scapam de pampers ca m-am plictisit eu de ei.

Nu mai stiu si imi cer scuze , ma intreba una din fete cate randuri de maselute trebuie sa aiba. Stiu ca trebuie sa aiba 20 de dintisori in total pe la 2 ani, ceea ce inseamna vreo 2 randuri de maselute, 4 jos si 4 sus. Noi am scapat. Au iesit toti dintisorii si toate maselutele.

am vazut ca ati vorbit de ce ledati si ce nu le dati copiilor sa pape. si eu ii dau lui Cata ciocolatica dar foarte rar, cate un cubulet. Sau ii mai dau tot asa din cand in cand napolitana nesquic care e acoperita cu ciocolata. Carnita de porc i-am dar de vreo 2 ori putina. am facut chiftele cu pulpa de porc tocata si i-am dat si lui o chifteluta.

Si bere bea, rar ca se bea si in casa noastra foarte rea. ii place sa-si bage buzele in spuma de la bere si o prefera pe aia neagra ca si mine.

si ii dau si crenvusti de pui sau sunca de pui sau curcan. si e topit dupa crenvusti.

la fel l-am crescut si pe Andu si nu vrea dulciuri acum iar de bere fuge strambandu-se.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Claudia si Patricia bine ati venit! Mai povestiti-ne despre voi.

Laureta esti microbista? No, ca eu zic hai Rapidul ca stau la doar 5 min de stadion.

Alus, smechera mai e Julia. Da sa sti ca si Bia se poarta cu bblusii ei asa cum ma port eu cu ea. Le canta sa doarma, ii cearta daca nu sunt cuminti

Carmen, Bia are de mult frontanela inchisa.

Vanesa, mey, ca nu mai scapati de raceala. Da niste vitamina C nu luati? La Bia functineaza foarte bine.

Anacami esti fericita ca nu-si da pampersul jos. Mafioata mea scapa de el cat ai clipi, doar daca are body cu nasturi ramane pampersul pe ea.

E si pitica mea papa ciocolata da nu de la noi ci de la cumnatamea. Mereu ma cert cu ea sa nu-i mai dea. Mai papa si cremvusti si sunca din piept de pui sau curcan. Oute daca ar fi dupa ea in fiecare zi si sub orice forma. Peste papa cu placere. Si mai nou a descoperit Danet, papa 2 paharele odara.
A si apropo de olita. De doua zile ii pun ziua chilotei si pantalonasi si se duce singurica la olita. e se mai scapa putin pe ea. Numai kk nu vrea la olita .

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nicoleta, si noi stam la 5 min de Rapid. Dar cred ca in alta directie.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa, eu stau pe str. Ceahau in Crangasi

Laureta, tare emotinanta povestea lui Nally. Nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 ani.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Vanesa o imbratisare calda calda sa fie totul bine

tnicoleta nu is microbista,un pic Stelista.Si da povestea lui Nally e tare emotionanta.Eram toate asa atente la orice detaliu.Tin minte si acum cand o intrebam daca nu i este frica cand il imbraca pe Sebi,mi se parea asa o treaba complicata sa imbraci un bebel.

alus cred ca e dulce foc pitica cum vrea ea sa alapteze papusa.

La noi e invers face kk la WC si pipi nu.Zice pipi pishu pssss si dupa zice gataaaa,da nu face nemek

Mergi la inceput